2012. június 29., péntek

Szavazásra buzdítás

Lányok, fiúk! Még pár óra van hátra, hogy 5lányt bekerülhessen a nyári sminkverseny következő fordulójába. Szeretnélek titeket buzdítani, mivel nem csak a versenyzőknek hanem a szervezőknek is számít minden egyes voks. Szavazni Evelin és Szilvi blogján is tudtok! Természetesen most sem kérem, hogy rám szavazzatok (bár jól esne no) nagyon szuperek a csajok, mindenki megérdemli a szavazatot. :)


Köszönöm szépen!

2012. június 28., csütörtök

Hétköznapi hősök - Kék

Sziasztok lányok! Barátkozom a kék Lovely tussal, mivel múltkor döbbentem rá, hogy nincs színes tusom ezt gyorsan pótoltam is. Én egy egyszerű sminket próbáltam vele feldobni, azt hiszem ez sikerült mert vakít a kéksége. :)
Mivel jelenleg úgy kirügyeztem mint a tavaszi erdő nem akarom mutogatni ezt nektek, viszont szúrtam be pár részletet. Összességében nem érzem vészesnek ezt a kék színt. Bár a feketéhez képest elég silány minőségű, sokszor át kellett futnom vele, hogy ilyen eredményt kapjak.

Ti hordanátok? Vagy túl kék?
Legyen szép napotok!

2012. június 25., hétfő

Hétköznapi hősök - Én


 Eddig bírtam, meglazítottam szépen a kötést a kezemen meguntam a tétlenséget meg a nagy semmit tevést, elméletileg pénteken kiszedik a varrataim is de azt nem fogom már ölbe tett kézzel várni. Remegett picit a kezem, de ez főleg a fotók minőségén látszik fátyolosak lettek a képek. Én akkor is hamar fel fogok épülni! Mondtam már, hogy harcos típus vagyok? :)


Remélem nem gond, hogy titeket bombázlak most sok sok bejegyzéssel! No mit szóltok? Új kezdetnek megteszi? Ígérem lesz ez még szebb és jobb, törekszem a jóra!
Legyen nagyon szép estétek!

3in1 - Tesztek

 Mára egy tesztelős bejegyzést hoztam, röviden tömören három új termékről írnék nektek amik az elmúlt időszakban kerültek a birtokomba. Az első tapasztalatokat osztom meg.

2012. június 23., szombat

1. forduló

 Azért pozitív dolgok is történnek velem, voltam olyan szerencsés Evelin és Szilvi által rendezett smink verseny döntőjében bejutottam, hihetetlen meglepetés volt ez számomra mai napig csak hálát tudok érte adni. Köszönöm a bizalmat!
Mivel az én sminkem nem valami "húúú" érzést keltő égi tünemény a helyzetre való tekintettel nem tudtam másikat csinálni, ezért a vasárnapi próbát küldtem be. Lett amilyen lett alapon, nem akartam kimaradni és csalódást okozni sem. Ez van... :)
Viszont arra kérnélek titeket, hogy szavazzatok mert a többi 9 versenyző lány nagyon odatette magát eszméletlen ügyesek!!!! Mindenki találhat magának kedvencet van rémisztő horror van gyönyörűséges szolid van kedves aranyos, én legszívesebben mindenkire szavaznék! Viszont csak egy emberre adhatjátok le a voksotok!
A szervezőket és a versenyzőket tiszteljétek meg, nagyon szuper csajok.
Szavazni Evelin és Szilvi blogján is tudtok, már csak hab a tortán, hogy szavazatotokkal ti is nyerhettek! :)

Az én sminkem:
kezdjük ott, hogy két esélyes témám volt, amiből a tavasz tündér lett a befutó. Koncepcióm szerint borostyán koszorúba font virágok adták volna meg az alaphangulatot. (Sajnos a gerbera és a fehér rózsa már elszáradt az asztalomon de képzeljétek oda.) A próba smink rózsaszínes arany egy kis sárgával megbolondítva; na itt rá is jöttem, hogy nem csecse a dolog. Elhatároztam, hogy mélyítem narancs és lila felé a dolgot. Erre sor nem került már (pedig reméltem, hogy a kezem pár nap alatt megjavul), majd a jövőben. :)
Én még soha nem indultam ilyen versenyen, ezért a fotózási technikám is gyerekcipőben jár. Na lesz min javítani, tanulópénznek kiváló volt. Kritikákat, véleményeket, javaslatokat várok! Érdekel, hogy ti mit gondoltok!

Csak hangsúlyozni tudom, tessék szavazni a lányokra! Nagyon szuper ügyes csajok, támogassátok őket, hogy a kedvenceitek jussanak be a legjobb 5 közé!
Köszönöm és legyen szép napotok!

2012. június 22., péntek

Túl személyes bejegyzés

 Sokat filóztam, hogy megírjam e ezt a bejegyzést; de arra jutottam, hogy az én hibámból sokan tanulhatnak még és lehet számomra is hasznos lesz a dolog. A hétfői kutyaharapásomról fogok kicsit írni, így aki érzékenyebb az ne is olvassa tovább a dolgot. Megjegyezném, hogy bal kézzel pötyögök így kicsit bénábbak a mondataim is.
 Kezdjük a történetet 5és fél évvel ezelőttről amikor is Szandi kutyánk világra hozott 5 édes aranyos kutya kölyköt. 3 hétre az esemény után az anya kutya furán kezdett viselkedni, nehezen kapott levegőt nem voltunk restek azonnal állatorvoshoz vittük ahol kiderült, hogy megmérgezték. Mondanom sem kell, hogy a piciknek azonnal külön kennelt kellett építünk hóban sárban amíg Szandi pihent; amikor elkészült a picik helye kijött és összeesett.... ránk maradtak a kis kölykök, édesapám és az állatorvos munkájának köszönhetően a kutyusokat feltudtok nevelni és nem lett probléma. A kis kölykök között volt egy nagyon pici, aki már pár hetes korában hegyezte fülecskéjét és ugatott végig parádézta a napokat, rögtön kiszúrtam magamnak. Ő lett az én kutyám!!! Nagy haverok lettünk, kezemből evett és már korán a labdajátékok szerelmese lett.
Teltek múltak az évek, a kutyus hatalmas udvarban élt szerető családjával. Egy dologtól viszont rettegett az éles durranás szerű hangoktól, például: dörgés, petárda, lövések.. Mindig meg tudtuk vigasztalni egészen tavaly nyárig, amikor egy mennydörgéses éjszakán lelépett. Azt hiszem annyira még az életben nem voltam ideges, egy jó fél napot kerestük falunk határában erdejeiben mezőn mindenhol, amire meglett. El se hiszitek, hogy miben voltunk...
Most hétfőn orvoshoz és postára indultam volna, de előtte gondoltam megnézem ebem, hogy viseli a trópusi időt. Szokásához híven a fellocsolt betonon feküdt apukám árnyékos műhelyében. Nem figyeltem, de a közeli erdőben épen vadakra vadásztak ahonnan frankón elhallatszanak a lövések hangjai és ráadásul én is hirtelen jelentem meg előtte. Nem tudom, hogy felijedt vagy megijedt vagy hogy mi is történt, de rám támadt. Valahol volt bennem annyi lelkierő, hogy a karom az arcom elé kaptam és sikoltozva kiáltva hívtam anyukám aki a lakásban volt; közben egy jó 10-12 méteres távot tettem meg a kutyával a karomon, csak az vezérelt, hogy bejussak a lakásba! Anyukám ahogy kilépett már látta, hogy nagy a baj és azonnal rohant segíteni. A cirka 50kilós kutyát valahogy leszedte rólam, lefeszítette száját azonnal elestem és anyukám rám zárta az ajtót; viszont abban a pillanatban rá támadt. Bennem volt annyi hogy azonnal felpattantam segítségért kiáltottam és seprűt ragadtam és elrohantam az utca irányában így újra engem vett célba így anyukám bemenekült. Közben a szomszédaim megérkeztek akik a horror filmbe illő díszlet láttán hívták apukámat telefonon, ő dolgozott. Nekem ez már így egy pillanatnak tűnik, de tudom, hogy több volt. A kutyánk szemei vérbe forogtak ugatott vicsorgott szó szerint nem ismert meg minket, a járólap az ajtónk falak ablakok minden tiszta vér volt... még soha nem láttam ilyent. A lakásban anyukám bepánikolt, láttam én is nagy a baj rögtön orvost hívtunk és nagynénémet. Közben megpróbáltam lemosni a kezünk. Anyukámnak hátára támadt szerencsére csak lábbal és a kezébe kapott bele rendesen. Az én karomat nem minősítenem, nem úsztam meg ennyivel... Nagybátyám hamar ideért, bár nekem óráknak tűnt csak feküdtem a konyhaasztalunkon és próbáltam nem elájulni, közben anyut nyugtattam. Rögtön orvoshoz szállitott minket ahol lefertőtlenítették a nyomokat. Közben apukám is befutott, így a kórházat már vele vettük célul. Kis várakozás után a sebészeten kezelésbe vettek egy jó 40perces procedura volt de összefoltoztak; édesanyám kezét is varrni kellett a háta szerencsére nem sérült annyira. Természetesen a jutalom tetanusz oltást is megkaptuk. :)
Közben kedvesem is befutott azaz 160-nal robogott. Kis családunk minden tagjához eljutott a hír így amire hazaértünk már volt segítség nagynéném jött ápolgatni.
Azóta jobban vagyunk hellyel közzel, anyum szuperül gyógyul én kevésbé de no para. Sajnos mind a kettőnknek a jobb karjára került az emlék, így apukámra vagyunk utalva aki gondoskodik rólunk 24/24. Az élelmezésünket a nagymamám és nagynéném látja el, akik főznek finomakat nekünk (apum nem egy nagy konyhatündér de már ügyesen mosogat). :)
Belőlem ma szedték ki a csöveket, talán jövő pénteken a varratokat is. Elég rendesen be vagyok kötve, mert még váladékoznak a dolgok rendesen. Sokszor belázasodom és az antibiotikumot is nehezen viselem, szóval jha,.. 
Na de a lényeg, nem érdekel a fájdalom vagy, hogy teljesen érzéketlen szinte a jobb kezem, de annyira bánt ez az egész. A kutyusnak nincs betegsége teljesen egészséges, nem történt vele semmi baj így 100%ban magamat tudom hibáztatni (azon gondolkozom hogy kellett volna cselekednem). Anyukámat mérhetetlenül megviselte a dolog, így a 2hetes karantén után új gazdát kell találnunk neki, nem maradhat. Elveszett valahol a bizalom, megértem őt is. Minden nap sírók emiatt, mert én tényleg fél karomat adnám érte. Persze én se fogom elfelejteni, hogy a fogai az arcom előtt voltak és lehetett volna nagyobb baj is. A lelki teher elmondhatatlan, a szívem szakad meg a történtek miatt. Tudom, hogy jó kutya hiszen ez nem kamaszkori ballépése vagy betegség miatt történt, hanem az emberi hülyeség miatt. Persze hálát adok, hogy nem ismeretlenre támadt vagy, hogy nem ütőeret kapott el mert akkor tényleg nagy baj lenne. Másrészről tudom, hogy anyukámnak köszönhetem, hogy bejutottam nélküle nem tudom hol lennék... Soha nem gondoltam volna ezt, soha! Mindig törökülésben ültem mellette úgy fésültem, a kezemből ette a kaját, ha elutaztam őt is megöleltem így biztos voltam abban, hogy nem fog engem bántani soha! Úgy látszik tévedtem, de tényleg magamra vagyok dühös csak.
Nem is én lennék, de ma már újra labdázunk bár bal kézzel elég bénán dobok. Látom, hogy szeret és, hogy sajnál, szerintem ő se érti a dolgot. Egy percig nem hibáztatom emiatt. Nehéz lesz elválni tőle, de még ebbe nem merek belegondolni. Na most sírtam el magam megint..ahh
Ő lenne az én kis Lordi kutyám
Szóval lányok fiúk, a kutyusok is kelhetnek bal lábbal mielőtt közelednétek feléjük ezt tartástok észben! Őket is megviseli a meleg, sok tényező játszhat közre! Ha pedig megtörténne a baj, próbáljatok nyugodtak maradni van bennetek is erő, fájdalmat akkor nem éreztek így koncentráljatok a menekülésre (nekem akkor nem fájt semmi pedig durva volt). Lehetőség szerint ne kapkodjatok (engem ezért mart többször), de védjétek az arcotok és a lágy részeket. Az okosok azt mondták, hogy sikítani se szabad, én erre annyit mondok bírja ki az ilyen röhögve... szóval legyetek óvatosak ilyen helyzeteket kerüljétek el inkább!!!!

Remélem nem gond, hogy ez a bejegyzés napvilágot látott és tudtok pár gondolatot magatokba szívni és tanultok az én hülyeségemből!!!!!
Szép napot kívánok mindenkinek!

2012. június 19., kedd

Baj

Lányok tegnap reggel kutyatámadás ért, jobb kezem marta szét elég rendesen. Nem tudok majd írni még hetekig, igyekszem felépülni gyorsan. Remélem kitartatok majd.
Szerencsére vasárnap megcsináltam egy két dolgot, amit majd látni fogtok. :)
Puszilok mindenkit!

2012. június 11., hétfő

Életjel

 Ne haragudjatok, hogy ennyire eltűntem, de sajnos a vizsgaidőszak teljes embert igényel. A nyereményjátékon való esélyeket elkezdtem összesíteni, legkésőbb pénteken lesz is már eredmény, ígérem sietek a dologgal. Előre is szeretném megköszönni a rengeteg jelentkezést, a sok új követőt! Sok örömet szereztettek nekem, köszönöm szépen lányok!
Azért az elmúlt hetekben sem hazudtoltam meg magam, pár apróságot beszereztem:
Ha Fortuna és az égiek megsegítenek akkor holnap végzem is a vizsgáimmal! Délelőtt kérnék szépen egy kis pozitív energiát némi szurkolással, nehéz nap elé fogok nézni!
Köszönöm, hogy olvastok! Szép estét kívánok nektek!

2012. június 8., péntek

Sweet home

 Mindig imádok otthon lenni a színek, a természet a csodás virágokkal, a bőség zavara és nem utolsó sorban a szülői szeretet miatt! Szeretem minden nap mondani is a szüleimnek, hogy mennyire szeretem őket! Még ilyen nagy lurkóként is hiányoznak mindig!


Legyen szép napotok és szeressétek egymást!

2012. június 7., csütörtök

Beauty Friends Citromos arcmaszk

 A maszkok közül ez volt az első amit próbáltam, bár le kell szögeznem eddig még ilyen textil alapú maszkkal még nem is volt dolgom. De nem csalódtam benne! Több véleményért olvassatok tovább:

2012. június 4., hétfő

Hétköznapi hősök - Egyszerű, alkalmi III.

 Egy újabb barna témán alapuló sminket hoztam amit tegnap viseltem. Egy kisebb családi összejövetel volt, ami szinte egész naposra sikeredett.
A sorozat első és második részét láthattátok már, ez a smink egy kicsit lightosabb lett a tusvonalamat nem túloztam el- egészen apró farkincát kerekítettem a végére csupán.
Nektek, hogy tetszett ez a kis random sorozat? Szeretnétek ha ilyen koncepción alapuló sminkeket mutatnék be, akár több részletben?  Esetleg ha van valami egyéb kérés óhaj akkor megpróbálom azt is teljesíteni, szerdán van egy kemény vizsgám utána a nyereményjátékban javasolt ötletekre próbálok reagálni mindenkinek, és teljesíteni pár javaslatot.

Szép napot kívánok!

2012. június 3., vasárnap

Hétköznapi hősök - Egyszerű, alkalmi II.

 A mai napra egy másik sminket hoztam ami szintén a barna árnyalatival készült, ez tényleg egy nagyon alap smink. Nincsen túl cicomázva. A tegnap közzétett bejegyzés folytatása:
 A smink szerves része a Sleek Oh so special palettája illetve a Catrice C'mon Chameleon! szemhéjpúdere. nagyon jól működnek együtt. Az enyhén duokróm hatást a Gateau árnyalatával próbáltam hangsúlyozni, ami enyhén lilás arany fényű. A belső szemzúgba illetve a szemöldökcsontra matt fehér került.
 A hétköznapokban is bátran viselem ezt a sminket, mert nem egy feltűnő smink de mégis elegáns. Általában a tusvonalamat szoktam variálni, mikor milyen kedvem van.

Nektek hogy tetszik? Ti is gyakran nyúltok hasonló színekhez? Milyen sminket viseltek a hétköznapokon?

Legyen szép napotok!

2012. június 2., szombat

Hétköznapi hősök - Egyszerű, alkalmi I.

 Egy egyszerű barnás rózsaszín smink, a mai nap főszereplője. Különlegesség csak a tusvonalban és az alsó fecske farok jellegű színezésben rejlik, nem gondoltam túl bonyolítani a dolgot.
Az eddigi hétvégék sminkjeit Iron girl és a páva inspirált sminket is ajánlom figyelmetekbe.
Sajnos a vakus képekből eltűnt az élet, és a színek elvesztették valós árnyalatukat. Remélem azért látjátok benne a fantáziát és nem tartjátok elcsépeltnek a barna sminkeket, nekem még mindig a barna tónusú sminkek a legjobban favorizáltak ha valahova egyszerű gyors de mutatós smink kell.
Holnapi nap folyamán várható a következő rész!

Ti, hogy álltok a kérdéssel? Szeretitek a barna színeket?
Köszönöm, hogy olvastok! Legyen szép napotok!

2012. június 1., péntek

e.l.f. Studio Matte Lip Color teszt, avagy a Coral árnyalatok

 Sokat filóztam a bejegyzés megírása előtt, mert próbálgattam a terméket, tesztelgettem, osztottam, szoroztam, fotóztam. Mivel imádom a korallos árnyalatok, a narancsos barackos színeket ezért nagy reményekkel ugrottam neki a rúzsnak. Lássuk, hogy mire is jutottam az eddigi termékeim függvényében.