2012. október 29., hétfő

2012. október 28., vasárnap

Egyveleg

A héten azért történt velem pár dolog, gondoltam egy összefoglaló bejegyzésben mutatok egy két képet Nektek! Remélem nem gond. :)

Rendeltem pár dolgot a mostani Avon katalógusból:
Körömerősítő folyadék ásványokkal
Bogyós gyümölcsök és vanília hidratáló lábkrém
Japán szamóca és joghurt hajtápláló szuflé
SuperShock szempillaspirál
Planet Spa afrikai shea vajas bőrtápláló maszk
Még a tanácsadónői program keretében kaptam egy szuper rúzst, felavattam a héten az új szempillaspirállal, a rúzs ha jól tudom már nem kapható. A Rose Gold család tagja, Lustrous mauve árnyalat.
A rúzs nem lesz a kedvencem, mivel eszméletlen gyorsan eltűnik a számról és csak csillámok maradnak helyette nem is akármilyen mennyiségben. Sajnálom, mert hasonló rúzsom még nem volt... A spirál viszont nagyon is meggyőző, remélem hosszútávon is ilyen elégedett leszek vele.
Elkezdtem gyakorolni a Sminkversenyre is, amihez pár apróságra még szükségem volt. De már most kijelenthetem a kezdeti nehézségek ellenére a tincses műszempilla nagy kedvencem lesz a jövőben! Egyszerűen imádom!!!!!!
Ritkán osztok meg étellel kapcsolatos dolgokat, pedig imádok főzni és enni is (ami persze meglátszik de nem baj). Imádok minden krumplis ételt, de tényleg! Az egyik egyszerű de nagyszerű kedvencem a tócsni amit salátával szoktam falatozni.
Nagyon szeretek teázni, újabban teljesen rákattantam a Saga teáira. Nagyon finom gyümölcsös, pedig általában csak a zöld teákat vagyok hajlandó meginni. Másik előrelépés, hogy megszerettem a mézet- de nem is akármilyent a napraforgó méz lett a nagy kedvencem! Úgyhogy az eddigi savanykás világból az édes gyümölcsös teákra kattantam rá.
A blog a héten ünnepelte az egy éves szülinapját, remélem jelentkeztettek a játékomra! :)

Nektek, hogy telt a hetetek??? Esetleg Avonos tesztek érdekelnének Titeket? Ti mivel isszátok a teát? Mit szóltok ehhez a Sarkvidéki időjáráshoz???

Legyen szép napotok!



2012. október 24., szerda

1év 1nap

 Nem vagyok a szavak embere, nem is tudom magam kifejezni valami hiper szuper módon. Elértük a varázslatos 1 évet a blog kicsiny történelmében, amit még mindig nehezen hiszek el. Én tényleg nem hittem volna az elején, hogy egyáltalán lesz kitartásom ötletem csinálni ezt az egészet, arról nem beszélve, hogy egyáltalán valakit érdekelni fognak a szavaim képeim sminkjeim gyötrődéseim. :)
 1év alatt sikerült 220 ember figyelmét felkeltenem, akik rányomtak a blogom követésére. Szóval szeretném elsősorban nekik megköszönni a lehetőséget, az érdeklődést és a bizalmat, amit a blogba és belém vetettek. 1102 megjegyzés született a 166 bejegyzésemhez.
Persze ezek csak számok... hányszor gondoltam azt, hogy a blogomnak nincs létjogosultsága egy ilyen kemény beauty közösségben; hányszor éreztem azt, hogy nincs jó mondanivalóm vagy nem tudom magam rendesen kifejezni; hányszor akartam feladni, mert mindig találtam valami üres kifogást. De szerencsére minden alkalommal le tudtam magam beszélni, tudtam valahonnan erőt meríteni és csinálni. Amikor elkezdtem ezt az egészet, nem is fogtam fel, hogy mivel is fog ez járni... bejegyzések, kreatív ötletek, egész teljes vélemény alkotás, szubjektív magatartás... Engem is átformált ez az egész, talán a 'samelike zárt világa' kezd egy kicsit enyhülni, nyitottabb lettem barátságosabb, fel merem vállalni magamat.
Ha ki kéne emelnem pár szemelvényt ebből az egy esztendőből, akkor a sminkelésben elért fejlődésem lenne az. Szerintem az elején belepusztultam volna, ha egy full arcos képpel fel kell magam vállalni. Ma már nem esik nehezemre felrakni egy egy képet, ha még nem is igazán jól sikerült kép az arcomról. Bátrabban nyúlok a színekhez is, ami nagyon nagy szó hiszen a barnák világától egészen nehéz volt elszakadnom.
Született érzelmes bejegyzés is a szerencsétlenségemről, amikor a kutyám megkóstolta a kezem; ehhez is rengeteg bátorító kedves hozzászólás érkezett amire mai napig örömmel gondolok vissza.
Indultam Sminkversenyen is, ahol a hátrányom ellenére szép kis eredményt értem el olyan lányok mellett akikre felnézek- talán akkor éreztem azt először, hogy van értelme csinálnom. Született 5tusás bejegyzés is, ahol szintén csapatban egy témára alkottunk.
 Tényleg szívből köszönöm Nektek, hogy itt vagytok és olvastok!

 Kedveskednék Nektek pár aprósággal a blog szülinap alkalmából! Úgy gondoltam, hogy 3 nyertes lesz, akik majd választhatnak a nyeremények közül. Azt találtam ki, hogy az egyik nyertes a rendszeresen kommentelők közül legyen; hiszen ők azok akik tényleg részesei a blognak.
A nyeremények:
Rimmel Kate Moss rúzs 06-os árnyalatban
Lovely Moulin Rouge kollekció Nr20-as lakk
Flormar Supershine körömlakk U32-es

Teendők: 
A bejegyzés alá írtok egy megjegyzést, hogy szeretnétek jelentkezni a játékra. Örülnék ha megírnátok az email címeteket is, így majd könnyebben elérhetlek Titeket ha nyernétek.

Határidő:
November 2. 20:00
Sorsorlás utána következik!

Még egyszer köszönöm szépen, hogy követtek és írtok nekem. Kívánok mindenkinek sok sikert a kis szerény játékomhoz! 
Legyen szép napotok! 
puszi


2012. október 22., hétfő

14-es a kedvenc számom :)

Hahó lányok!
Elkezdődött a SAKK bár gondolom már csekkoltátok Ti is, én csak szavazásra szeretnélek Titeket buzdítani persze ha tudtok 7 nektek tetsző lányt választani a hatalmas felhozatalból! :)
Kedd este 9 óráig adhatjátok le a voksotokat! Evelin és Szilvi blogján! Ha gondoljátok és szeretnétek a jövőben jókat nevetni velem/rajtam akkor a 14-es számmal küzdök a legjobb közé való bejutásért.
Innen is sok sikert minden kedves jelentkezőnek, nagyon ügyesek vagytok!!!! :)

Köszönöm szépen az eddigi szavazatokat, pedig annyira kis bénácska vagyok úgyhogy tényleg szívet melengető érzés ez számomra! Köszönöm szépen!

Napi bónusz kép, életem első halszálkás fonásáról- bár tényleg fodrász antitalentum vagyok:

Legyen szép napotok, élvezzétek ki a jó időt!!!!
puszi

2012. október 20., szombat

Tender Caramel II. - megbolondítva

Az előző bejegyzés folytatásaként jön még egy smink. Szintén a Tender Caramel árnyalté a főszerep. Most igazán mély vízbe dobtam be a sminket és a festéket, kiállta a sírós tesztet. Az én szemem abszolút nem bírja a hagymapucolást, csinálhatok én bármit...

2012. október 18., csütörtök

L'oreal Color Infaillible - Tender Caramel I.

 Keddi bejegyzésemben már láthattátok ezt a gyönyörűséget. Gondoltam élesben tesztelem nektek egy két bejegyzésben mivel rengeteg ötletem van vele.

2012. október 17., szerda

Ingyen ékszer?


 Ha felkeltették az ékszerek a figyelmetek, és szeretnétek részt venni egy újabb blogger programban akkor ajánlom nektek a Maxnina oldalát. Kicsit barátibb árakkal találkozunk mint más támogató oldalakon, bátran lehet csemegézni ebay függőknek is hiszen szuperek ezek a termékek. Igazság szerint, ha nem is választanak be a programba már megéri nézegetni az oldalt, hiszen inspirációt is kaphatunk. :)
 Remélem Ti is ki fogjátok próbálni! Nekem van pár kiszemeltem amit szívesen befogadna az ékszeres ládikám, én Dorka blogjának köszönhetem, hogy rátaláltam az oldalra.

 Hogy tetszik nektek a program? Kipróbáljátok? Mit szóltok az ékszerekhez?

Legyen szép napotok!

2012. október 16., kedd

Kedd van, kedv van II.

 Megint kedd, megint esik, megint hideg van! Dobjuk fel egy kicsit ezt a napot! :)
 Voltam Glamour napos Dm kuponokból egy Manhattan alapozó fixáló púder és egy L'oreal Color Infaillible szemfesték kerekedett ki. A lakkot tegnap találtam a Rossmannban, a Lovely új kollekciójából való.
 Nehéz volt választanom, de a Tender Caramel árnyalat teljesen elvarázsolt. Szerintem ismertek már annyira, hogy a barnás színekkel meg lehet engem fogni. Ez a szín pedig a sajátos szürkés/ezüstös tónusaival találkozik egy finom barna árnyalattal. Még ismerkedek vele, remélem jó barátok leszünk!
 Ha még nem találkoztatok ezekkel a Moulin Rouge lakkokkal akkor ajánlom, hogy zarándokoljatok el egy Rossmannba mert gyönyörűségesek! Én eddig nem nagyon ismertem a Lovely lakkjait, de azt hiszem ezek után jobban oda fogok figyelni!
Én a Nr.11-es számmal jelzett darabot választottam, ami pinkes/lilás tele arany csillámokkal, egészen finom de mégis egészet alkot. Nagyon élénk, nagyom csinos kis lakk. Pici üvegéhez, pici ecset dukál (a körmeim is most picik) ezért többször kellett belemártanom az üvegbe, 2réteget használtam belőle. A legjobb az egészben, hogy nem csíkoz ezért az első réteget tekintve fedőlakként is lehet használni. 8ml lakk kerül 499ft-ba, a kollekció limitált és a displayt elnézve mindegyik lakkból 2-2darab volt az alsó sorban lévőekből pedig 1-1. Szóval érdemes megnézni őket!!!
 Ez pedig a mai sminkem volt, fényesebb lilákkal. Durva, hogy amikor fotóztam kisütött a nap! Szóval igen, még ezek a fránya keddek is lehetnek szépek! Én mindig úgy próbálom élni a napjaim, hogy megtaláljam benne a szépséget értéket; szeretek elalvás előtt úgy álomba merülni, hogy tudom ez a napom is értékesen zárult! Kívánom mindenkinek, hogy találja meg a szépséget még az unalmas esős hétköznapokban is! :)

Milyen kedd volt ez számotokra? Hogy vagytok? Glamour napokon vásároltatok? Mit szóltok az új Lovely lakkokhoz? Na és lila smink mehet holnap is? :)



2012. október 13., szombat

Elfogytak III.

Megint sikerült elfogyasztanom jó pár terméket, lássuk őket röviden tömören:
Balea testápoló hab málna illattal: Már ebben a bejegyzésben írtam róla, kedves kis nyári testápolóm volt! Szerettem!
Nivea Pearl & Beauty golyós dezodor: Finom illattal jól végezte a dolgát, semmi kiemelkedőt nem tudok róla mondani.
Nivea Calm & Care spray: Szintén egy jó termék! Elégedett voltam vele.
Yves Rocher Pure Camille lágy arcradír: Íródott róla már bejegyzés, amit itt olvashattok! Biztos újra fogom vásárolni, mert nagyon jó kis termék, az illatát is imádtam. A hatása pedig szuper, nagyon kíméletes és könnyen megszerethető! :)
Alverde Regeneráló hajmaszk: A legjobb Alverde hajmaszk!!!!! Az illata isteni, a hatása érezhető. Lepipálja barackos társát! Könnyen elfogyott... :S
Alverde Vadrózsa nappali arckrém: Nagyon sokszor vásároltam már újra, érzékeny bőrre ajánlom! Kicsit sűrű maga a krém, nehezen is szívódik be de megéri használni annak akinek hajlamos a bőre a kiszáradásra.
Rimmel The Max Volume Flash szempillaspirál: Meg voltam vele elégedve, de nem nyújtott látványos eredményt, viszont egy jó mindennapi spirálnak kiváló. A vége felé viszont nagyon megutáltam, darabos egyenletlen lett az eredmény. Kiszolgált, jó volt használni!
Terra Naturi Sheabutter & Jojoba ajakápoló: Nagyon hamar elfogyott! Finoman csillogó rózsás alapszíne van, ami körülbelül egy órán át látszik is, hidratál és ápol. Édeskés izé van. Addiktívé teszi az ember lányát, én állandóan kenegettem a szám... ez nálam rossz pont. Talán egy közepest adnék neki...

Ti miket "végeztettek ki" mostanában??? Szerettek ti is kísérletezni, vagy a jól bevált termékeket vásároljátok mindig újra?
Legyen szép napotok!
puszi

2012. október 12., péntek

Mit cipelek magammal nap mint nap

 Még nem volt ilyen bejegyzés, de rég megszerettem volna csinálni. Mit is cipelek magammal nap mint nap, mitől olyan görbe a testtartásom és mért is szakad le mindig a táskáim füle. :)
 A táska egy jó pár éves darab, azt hiszem a New Yorkerben vettem de nem biztos. Meglepően sokáig bírja, mivel én elégé táska gyilkos hírében állok- általában a cipzárok vagy épen a fülek adják meg magukat. Szóval jelenleg őt nyúzom, de elégé gyakran váltogatom. Most a tartalma egy átlag napomat takarja, semmi extra teendőm nincs:

2012. október 11., csütörtök

SAKK ajánló

 Blog követők már biztos értesültek róla, Evelin és Szilvi ismét sminkversenyt rendez! Én már a nyári versenyen részt vettem, amit egyszerűen imádtam, amatőrként azt hiszem ennél jobb megmérettetésben nem is lehetne részt venni. A lányok mint eddig is szuper jó témákat válogattak össze, a nyereményről nem is beszélve; amit Edit támogat!
 Szeretnélek Titeket biztatni, hogy induljatok el! Nem profikat várnak, nem profi sminkmestereket 10ezres felszereléssel, hanem kreatív bátor lányokat akik igen is mernek alkotni!!!!!! Én most is részese szeretnék lenni a történetnek, remélem Ti is kedvet kaptatok hozzá!

Pár információ:

SAKK= Amatőr, Kreatív smink Kedvelőknek.

Jelentkezni október 20-ig lehet az alábbi email címen tudtok: sakk.smink@gmail.com ide küldjetek 2darab jó minőségű fotót!

A témák: Film, Hippi, BLACK&WHITE, Future, Virág
(Most mondjátok, hogy nem szuperek ezek a témák????Én már lázban égek teljesen.)

Nem likeolos verseny, nem azon múlik hogy kinek mennyi ismerőse van, hanem csupán a kreativitás számít! Szavazni ezért majd a két csajszi blogján tudtok feliratkozva, illetve ők és egy téma erejéig Barbi is a zsűri tagja lesz!

Fantasztikus nyereménnyel: egy Max Faktor szempillaspirál és 5000ft-os vásárlással Edit blogján. 

Én nagyon szeretném, ha minél több lány indulna! Nagyon jó érzés alkotni, izgulni, új dolgokat kipróbálni, tervezni és fotózni! Úgy érzem, hogy ezzel senkinek nincs veszteni valója! :)

Sok sikert kívánok az indulóknak és itt is köszönöm Evelinnek és Szilvinek a szuper szervezést!!!! 

2012. október 10., szerda

Primőr TAG

Bár én nem vettem részt a találkozón, de egész jópofának érzem ezt a kis TAG-et. Ha van kedvetek ti is töltsétek ki. :)

Never - Én még soha... nem viseltem műkörmöt. 
♥ - Azt szeretem a blogolásban... hogy kikapcsol, ihletet ad és megnyugtat, ki tudom zárni a problémáimat közben.  
Happy - Jól érzem magam, amikor...  jól indul a napom, forró kávéval és a reggeli napsugarakkal megspékelve.  
1. - Első sminkcuccomat...  nem is emlékszem mikor kaptam, talán kis lányként szájfényszerűséget ami extra csillogós és ragacsos volt.  
☺ - A legviccesebb eset, ami velem drogériában történt... a pénztárnál annyira lendületes voltam, hogy kiborítottam a táskám tartalmát miközben húztam elő a pénztárcám. 
Host - Ha három főt (akárkit - akár élő, akár halott) vendégül láthatnék egy vacsorára az.... én bloggerinákat választanék Adrus, djkaty, Maria. 
Movistar - Ha valaki rólam készítene egy filmet, az én szerepemet.... Helena Bonham Carter játszaná és persze Tim Burtonnek is köze lenne a sztorihoz. :) 
History - A blogom a nevét arról kapta...  egy Yves Rocher parfümről kapta, de nem is tudom mért ezt választottam... :) 
Redlips - A vörös rúzs... na az nekem nem áll jól, nem tudom viselni.  
Fashion - A divattal az a legnagyobb baj... hogy szépen birka effektust indít be, elveszik mellette az egyediség vagy épen sokszor a viselhetőség.  
Must Have - Ami nélkül nem indulok el sehová... a táskám amiben fél életem benne van, nem tudnék egy darabra redukálni. 
Style - Számomra a stílus...  keresem a saját stílusom, vagy jobban megfogalmazva önmagam. :)

Várom a Ti válaszaitokat is!
Legyen szép napotok!

2012. október 9., kedd

Kedd van, kedv van

 Imádom a bronzos színeket, főleg ha reggelente jobb lábbal kelek. A bronz szerintem tipikusan az a szín, amit bátran lehet párosítani zölddel, lilákkal, rózsaszínekkel. Hiába hidegebbek a reggelek, kell egy csipetnyi szín, hogy jobban induljon a napunk. ;)

2012. október 8., hétfő

Cini Cinke

 Teljesen megfáztam, pedig próbáltam elkerülni... így a  hétvégém ágyban telt. Lassan összekapom magam, de addig is ismerkedjetek meg a kis cicámmal Cinkével. A képeken nem látszik, de nagyon apró és nagyon aranyos. (És egy picit pózer is)
 Veletek mi újság? Remélem nem vagytok betegek, vigyázzatok magatokra!!!! puszi

2012. október 4., csütörtök

Kedvenceim szeptemberben

No lám csak úgy suhannak a hónapok, jelenleg az ágyat nyomom úgy hogy csak most tudom nektek hozni a múlt havi kedvenceim:
A lakkok... lassan tényleg ideje magam visszafogni, mert az ősz nem indok a lakkvásárlásra, vagy mégis?????
A hajamat próbálom kordában tartani újból, be kell ismernem az Avonos hajvégápoló csúcs kis szer ehhez.
Na egy oka van, hogy örülök az ősznek: Végre nem folyik rólam le a smink! Előkerültek az őszi színek bézsek, barnák, lilák nem is tudok kedvencet választani most! Na és persze a pirosítókat is bátrabban viselem. 
Lehetne a hónap cukisága is, hiszen Szarvasfarmon jártam ahol új barátokra tettem szert és még igazi szarvasbőgést is láthattam egészen közelről! Nagyon jó élményben gazdagodtam. :)
A blog élete is fontos mérföldkőhöz ért, hiszen felkerült az első 'step by step' bejegyzés is.

Fájó szívvel búcsúzom a szeptembertől, de azt hiszem ez az október is jó kis hónap lesz! Nektek, hogy telt az első őszi hónap? Mik voltak a kedvenceitek?

Legyen szép napotok!