2012. június 23., szombat

1. forduló

 Azért pozitív dolgok is történnek velem, voltam olyan szerencsés Evelin és Szilvi által rendezett smink verseny döntőjében bejutottam, hihetetlen meglepetés volt ez számomra mai napig csak hálát tudok érte adni. Köszönöm a bizalmat!
Mivel az én sminkem nem valami "húúú" érzést keltő égi tünemény a helyzetre való tekintettel nem tudtam másikat csinálni, ezért a vasárnapi próbát küldtem be. Lett amilyen lett alapon, nem akartam kimaradni és csalódást okozni sem. Ez van... :)
Viszont arra kérnélek titeket, hogy szavazzatok mert a többi 9 versenyző lány nagyon odatette magát eszméletlen ügyesek!!!! Mindenki találhat magának kedvencet van rémisztő horror van gyönyörűséges szolid van kedves aranyos, én legszívesebben mindenkire szavaznék! Viszont csak egy emberre adhatjátok le a voksotok!
A szervezőket és a versenyzőket tiszteljétek meg, nagyon szuper csajok.
Szavazni Evelin és Szilvi blogján is tudtok, már csak hab a tortán, hogy szavazatotokkal ti is nyerhettek! :)

Az én sminkem:
kezdjük ott, hogy két esélyes témám volt, amiből a tavasz tündér lett a befutó. Koncepcióm szerint borostyán koszorúba font virágok adták volna meg az alaphangulatot. (Sajnos a gerbera és a fehér rózsa már elszáradt az asztalomon de képzeljétek oda.) A próba smink rózsaszínes arany egy kis sárgával megbolondítva; na itt rá is jöttem, hogy nem csecse a dolog. Elhatároztam, hogy mélyítem narancs és lila felé a dolgot. Erre sor nem került már (pedig reméltem, hogy a kezem pár nap alatt megjavul), majd a jövőben. :)
Én még soha nem indultam ilyen versenyen, ezért a fotózási technikám is gyerekcipőben jár. Na lesz min javítani, tanulópénznek kiváló volt. Kritikákat, véleményeket, javaslatokat várok! Érdekel, hogy ti mit gondoltok!

Csak hangsúlyozni tudom, tessék szavazni a lányokra! Nagyon szuper ügyes csajok, támogassátok őket, hogy a kedvenceitek jussanak be a legjobb 5 közé!
Köszönöm és legyen szép napotok!

12 megjegyzés:

  1. Ahogy megláttam a sminked, beugrott, hogy a nimfákat is ilyesminek képzelem. A piercinged meg csudijó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, na a nimfákra nem is gondoltam pont de tényleg. A piercing fele pedig pont nem látszik de majd megmutatom, az felül fut. Még egyszer köszönöm!!!!

      Törlés
  2. Citromhabnak igaza van, tényleg olyan, mint egy nimfa. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, pont kezdtem volna a fehér bőrrel elégedetlenkedni. :)

      Törlés
  3. Letisztult, igazi nimfás, jól írta Citromhab :)

    VálaszTörlés