2012. június 25., hétfő

3in1 - Tesztek

 Mára egy tesztelős bejegyzést hoztam, röviden tömören három új termékről írnék nektek amik az elmúlt időszakban kerültek a birtokomba. Az első tapasztalatokat osztom meg.

Maybelline - Color Tattoo 24hr (On and on bronze)

 Már nagyon vártam, hogy nálunk is kapható legyen, csak sajnálni tudom, hogy a többi fantasztikus árnyalat nem jött be hozzánk. De azért még reménykedem!!!
Azt hiszem nem csak nyárra tökéletes termék, hanem funkcióját tekintve is kiváló alapdarab. Tényleg jól bírja a nagy meleget, nálam nagyon jól vizsgázott. Használtam tusként is, szintén precízen állta a sarat. Könnyű vele dolgozni, akár alapként vagy akár önmagában is használható. Nekem az élek eldolgozása se okozott gondot, keményebb fejű ecsettel illetve ujjal is használható. Egy olyan színt választottam, ami tényleg joker ezt a bronzos színt egész évben lehet használni, jól kombinálható, drámai és hétköznapi viselet részévé is tud válni. Amikor megvásároltam, rögtön mély vízbe dobtam és egy esti buliba avattam fel, ahol kitartott!
Alapként jól funkciónál építhetünk rá és érdekes színjátszó eredményt kapunk barnákkal, bronzokkal, bíbor színekkel bátran kombinálható. Tus sem pereg le róla, de mégsem lesz csíkos a szemránc órák elteltével.
Az árát húzósnak érzem, szinte egy Sleek palettával vetekszik. Amikor vásároltam akkor a Dm-ben bevezető áron lehetett kapni, jelenleg nem tudom mennyibe kerül.
Azoknak ajánlom, akik strapabíró szemfestéket keresnek. Szerintem nem fogtok benne csalódni, jól kihasználható darab!
Amint fel tudom emelni a kezem, rögtön be is mutatom nektek a variálhatóságait!

Real Techniques - Setting brush

 Adódott egy fantasztikus lehetőségem és így djkatyval közösen tudtam rendelni a méltán híres Samantha Chapman által kreált ecsetek közül. Egy olyan ecsetre esett a választásom, ami a highlighter felvitelét tudja számomra megkönnyíteni, mivel az utóbbi hónapokban éreztem rá a dolog ízére ezért számomra abszolút kihasználható lesz. Nagyon praktikusnak érzem, hiszen por állagú termékeket is könnyen el tudunk vele dolgozni illetve kreatív sminkeknél is hű barátom lesz. Sajnos még jövőidőben beszélek, mivel még nem sikerült helyre rázódnom és alkotni vele; de úgy érzem első dolgom egyike lesz kipróbálni! Már látom, ahogy az orrnyerget, arccsontot vagy a szemöldökcsontot is tökéletesre/tökéletlenebbre formázom. Hihetetlenül jó választásnak érzem.
Első találkozásomkor alig tudtam kibontani, bombabiztos a dobozkája. Ahogy kivettem, "jézusom ez ilyen könnyű!" nagyon nagyon könnyű szinte pehely súlyú, viszont nagyon tömött pufókább hosszabb szőrszálak jellemzik. Maga a termék taklon szőrű, könnyű alumínium szárral, és gumiszerű véggel rendelkezik. Nagyon stabil, egy szál sem hullott ki mosásnál!
Az árát tekinthetjük gyenge pontnak, viszont azt vallom, hogy egy életen át ki fog szolgálni így megéri beruházni rá!
Jó hír, hogy már nálunk is elérhetők Edittől tudtok rendelni. Illetve további információt az oldalukon láthattok. Evelinnél is találkozhattok velük, az ő birtokában a szemrevaló Starter set van.
Köszönöm a lehetőséget, hogy társulhattam a rendeléshez! :)

Avon - Ultra colour rich lipstick (Pout)

 Az ecset mellé djkaty egy meglepetést is csempészett. Nagyon örültem neki, mivel évek óta nem találkoztam közelebbről Avonos sminktermékekkel, mi már rég nem rendelünk. A rúzs szuper, nagyon masszív csomagolású, a kupak nem az a lejárós fajta sőt nagyon tetszik a csomagolás. A szín választás tökéletesnek bizonyult, enyhén lágy rózsaszín igazán kellemes. Krémes rúzs, egyáltalán nem szárít nagyon szuper viselni! Azt hiszem egy igazi alapdarab lesz a készletemben. Közelinek érzem magamhoz a rúzs színét, a fehér bőrömhöz szuperül passzol és nem kiabál rólam. El tudom képzelni mindenhova, legyen szó munkahelyről, iskoláról vagy délutáni sétáról. 
Köszönöm szépen, igazán örülök neki!

Remélem nem gond, hogy egy hosszabb hangvételű tesztekről szóló bejegyzéssel jelentkeztem. Biztos vagyok benne, hogy még sokszor fogtuk velük találkozni a blogon! Hiszen mindegyik termék alapdarab és egytől egyig kiváló.

Kívánok nektek szép napot!




12 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek ezek a Color Tattoo szemfestékek, de elég húzósak az áraik :(
    Persze, értem én hogy megéri meg minden, de na... :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Najha... nekem is az ára a "probléma" viszont szerintem alapszínekben valahol megéri, mert a mindennapok részévé tud válni. Viszont egy türkiz vagy lila szín, nem mindennapos viselet alaprésze (jobb esetben). Én valahogy úgy gondolom, hogy azok a dolgaim legyenek jobbak amiket mindennap használok, hiszen azokból csak egy van alapozó, szempillaspirál, púder stb stb.
      Nekem szerencsém volt, mert azt hiszem 1899lehetett bevezető áron, plusz volt egy -15%os kuponom is, így már barátibbra jött ki; de még így sem diákbarát.
      Ugye azért neked is megdobogtatja a szíved? :))

      Törlés
  2. Örülök, hogy tetszik a rúzs, tényleg nagyon jól áll! A Color Tattoo-ra pedig én is pályázom, remélem, a jövő hónapban a birtokomba kerülhet egy. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi vagyok te melyik színt választod majd, ilyenkor sajnálom hogy nincs nagyobb választék belőle. A rúzs pedig nagyon pöpec darab! Köszönöm még egyszer :)

      Törlés
    2. Szerintem ugyanez a szín lesz, mert alapnak használnám leginkább, de persze ki tudja, melyik lesz az igazi. :-)

      Törlés
    3. Én a türkizért indultam, de az üzletben jöttem rá, hogy nem tudom kihasználni rendesen. Lehet addig még hoznak új színeket is be! :D

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Én is úgy éreztem, tényleg a legjobb választás volt. Mert bár nem egy "mindennapi" funkciót tölt be, mégis ki lehet használni napi szinten is. Én ajánlom amúgy, bár nincs sok ecsetem de ez alapköve a birodalomnak már most (nem csak a rózsaszín színével tűnik ki). :D

      Törlés
    2. Nekem is a Pixiwoo ecsetem a fő ékszereim a 'kis' Mac mellett :$

      Törlés
    3. Megértelek, nagyon szuper az a szett de én túlzásnak éreztem erre beruházni nem tudom méltóságosan használni majd ha már ott tartok akkor lehet, hogy nálam is landol. Viszont neked tuti jó lesz, azt hiszem profik kezébe való darab méltó helyet talált. ;)
      Az a Mac se semmi, néztem már durva hogy ilyen árfekvésben mozognak, bár ahogy írtam szerintem ezek a beruházások megtérülnek. Nyáron ha lesz lehetőségem felutazom Bp-re aztán megkukkantok egy Mac üzletet közelebbről is. :D

      Törlés
  4. Nagyon tetszi a color tattoo <3 és jól áll neked a rúzs :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ez a color tattoo bronz szín amivel nem lehet mellé lőni, zöld szemhez nagyon frankó de ugyan így barnához kékhez is. Bátran ajánlom, nézd meg a tesztert! Köszönöm! :)

      Törlés