2012. június 7., csütörtök

Beauty Friends Citromos arcmaszk

 A maszkok közül ez volt az első amit próbáltam, bár le kell szögeznem eddig még ilyen textil alapú maszkkal még nem is volt dolgom. De nem csalódtam benne! Több véleményért olvassatok tovább:

 A citromos arcmaszkot problémás, zsírós, pattanásos bőrre ajánlják. C vitamin tartalmával fiatalossá és rugalmassá varázsolja a bőrt ígérete szerint.
 Én körülbelül 30percig hagytam az arcomon, majd utána nem mostam le hanem hagytam, hogy beszívódjon a hatóanyag. Maga a maszk, egy vastagabb textilszerű anyag, ami nagyon jól át van itatva! Kicsit a sminktörlőkendőkre emlékeztetett engem. A maszk nekem hatalmasnak bizonyult, pedig eddig azt hittem, hogy nagy fejem van. Az illata savanykásabb, de nem citromos olyan fura nem is tudom behatárolni viszont magába a csomagolásba szagolva lehet érezni a citromos illatot, ez érdekesnek bizonyult számomra. Nekem először kellemetlen volt kicsit viselni, nem csípett és nem is volt nehézkes csak a komfort érzetben zavart. Hatásával 100%-osan meg vagyok elégedve feszesebb a bőröm, a csúnya vörös vulkánjaimat enyhítette, egységesebb a bőröm de mégsem ragadt a használat után, pedig nem mostam le. Frissebb lett az arcom, ezt bátran állítom!
 Sokkal praktikusabb használni, mint a kinyomós arcmaszkokat hiszen itt tényleg annyit használ el az ember amennyit kell, arról nem beszélve hogy nem kell órákon át vakargatni a fejünkről a maradványokat. Úgy érzem, hogy a többi maszkot amit kaptam különleges alkalmak előtt fogom elhasználni mivel tényleg szuper hatása van! Ha ezt nézzük szempontnak akkor nagyon megéri megvásárolni 390ft az ára viszont 5 darab vásárlása eseten 295ft-ba kerül darabja a webshopban.
Én ajánlom kipróbálásra mindenképpen!


Ti próbáltatok már textil maszkokat? Esetleg találkoztatok ezzel a termékkel? Nektek is bevált?
Szép napot kívánok!

5 megjegyzés:

  1. Köszi az ötletet, eddig csak kenős maszkjaim voltak, ideje újítani. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van még 3 kis társa majd azokat is tesztelem, de nekem nagyon bejött! :)

      Törlés
  2. Én is ki akarok egyszer próbálni egyet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szuper, ajánlani tudom! Napokig éreztem a hatását, friss és tiszta.

      Törlés
  3. Én is nagyon szeretem a maszkokat, de ezt még nem próbáltam! _Nagyon tetszik a blogod, fel is iratkozom! Ha gondolod nézz be hozzám is! :-) És jobbulást!

    VálaszTörlés