2012. június 3., vasárnap

Hétköznapi hősök - Egyszerű, alkalmi II.

 A mai napra egy másik sminket hoztam ami szintén a barna árnyalatival készült, ez tényleg egy nagyon alap smink. Nincsen túl cicomázva. A tegnap közzétett bejegyzés folytatása:
 A smink szerves része a Sleek Oh so special palettája illetve a Catrice C'mon Chameleon! szemhéjpúdere. nagyon jól működnek együtt. Az enyhén duokróm hatást a Gateau árnyalatával próbáltam hangsúlyozni, ami enyhén lilás arany fényű. A belső szemzúgba illetve a szemöldökcsontra matt fehér került.
 A hétköznapokban is bátran viselem ezt a sminket, mert nem egy feltűnő smink de mégis elegáns. Általában a tusvonalamat szoktam variálni, mikor milyen kedvem van.

Nektek hogy tetszik? Ti is gyakran nyúltok hasonló színekhez? Milyen sminket viseltek a hétköznapokon?

Legyen szép napotok!

9 megjegyzés:

  1. Hú, ez nagyon szép lett! Én is szeretem ezt a színvilágot. A hétköznapokon így nyáron nem viszem túlzásba a sminkelést: szemöldökigazítás, spirál, szemceruza, kis pirosító v. bronzosító, szájfény, és már itthon sem vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Lea, nyáron én se nagyon szoktam sminkelni meg van hogy egyáltalán nem. :)

      Törlés
  2. Nagyon szep lett, mint mindig! Hetkoznapokra legtobszor nem viselek szemsminket...pirosito es egy elenk ruzs. Probalok vigyazni a boromre:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam vannak hetek amikor szinte semmi sminket nem viselek, aztán van amikor reggel kipattanok az ágyból és vágyom egy kis pluszra nálam ez hangulatfüggő általában na meg persze idő függvénye is a dolog, még az élénkebb rúzsokkal barátkoznom kell de nyárra azt hiszem jól jönne valami szín az életembe. Nyáron nem nagyon sminkelek, mert úgyis csak zavarna akkor csak napvédőkrémet rakok fel többször.

      Törlés
    2. Hat igen, vannak idoszakok ahol en is vagyok egy kis pluszra. Ilyenkor mindent sminktermekemet ra kennem az arcomra, haha;-)

      Törlés
    3. Ez aranyos, ilyenkor mindig a kis lányok jutnak eszembe akik anyukájuk szemfestékeit kenik magukra eszeveszett módon jó pár gyöngysorral és magassarkúval megfűszerezve; anno én is kipróbáltam. :D

      Törlés
  3. Én személy szerint nagyon szeretem a barna árnyalatú sminkeket, és ez kifejezetten tetszik. Nagyon gyönyörű lett, egyből beleszerettem! :)

    VálaszTörlés