2012. június 30., szombat

Hétköznapi hősök - Rémálmok és köszönet


  Először is köszönöm mindenkinek aki szavazott rám, hihetetlen nagy élmény volt számomra. Soha nem gondoltam volna, hogy bejutok egy ilyen versenybe és egy lapon fogok szerepelni ennyi tehetséges lánnyal. Nagyon köszönöm Evelinnek és Szilvinek a bizalmat, a támogató szavakat és a biztatást. Bár tudom, hogy lehettem volna jobb és több, de így is örülök, hogy tudtam legalább valamit beküldeni, nem gondoltam volna, hogy láttok bennem fantáziát és rám adjátok az értékes voksotok! Nem gondoltam volna, hogy tovább jutok az első 5 lány közé, annyira esélytelennek éreztem a beküldött munkát. Őszinte leszek rendesen bekönnyesedett a szemem amikor megláttam az eredményt, még a nyakam is majdnem kitörtem örömömben annyira ugráltam és éljeneztem. Fantasztikus, nem is tudom szavakba önteni..

Hálám jeléül készítettem ezt a fantázia sminket, amit a rossz álmok inspiráltak, ezzel egy kicsit a félelmeimet is megpróbálom legyőzni.

 Természetesen a következő fordulóra maximálisan odateszem magam, rengeteg ötletem van úgyhogy készüljetek mert titeket foglak bombázni! Szerencsére a varratokat tegnap kiszedték a kezemből, így már tényleg fogom tudni hozni amit szeretnék. Még egyszer köszönöm szépen a bizalmat amit nekem megszavaztatok, hihetetlen érzés!

Remélem ti is jól vagytok! Köszönöm szépen mindenkinek!!!

22 megjegyzés:

  1. azt, hogy bejutottál, magadnak köszönheted ám:) vigyázz magadra, jobbulást, és nagyon várjuk a következő fordulós munkád:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, próbálom magam nem összetörni jobban... :D
      Nagyon várom a következő fordulót!

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a smink. Nekem a pixiwoo lányok egyik sminkje (pontosabban ez: http://www.youtube.com/watch?v=HM7d8MDQ4AE&feature=g-u-u ) ugrott be. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem ismertem a videót, de tényleg van némi hasonlóság bár én sajnos nagyon gyerekcipőben járok. Nagyon tetszett ahogy a szemét kiemelte jó technika, szerintem legközelebb alkalmazom is. Köszönöm a hozzászólásod, nagyon kedves vagy! :)

      Törlés
    2. Nagyon szívesen, örülök, hogy megnézted a videót! :-)

      Törlés
    3. Én örülök, azóta már többször és van is vele célom! Köszi, hogy felhívtad a figyelmem rá!

      Törlés
  3. Jó ez a lila fantázia smink és várom a következő fordulót a versenyból, nagyon ügyesek voltatok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!!! Én teljesen meghatódtam... még nem dolgoztam fel teljesen. :)

      Törlés
  4. Nagyon jó :) Megkérdezhetem, hogy az a gyönyörű kék tus(?) milyen márka? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, a tus Lovely Rossmannban kapható 500-600ft szóval teljesen szuper ebből a szempontból is! Érdemes megnézni, van barna ezüst fekete és kék a választékban.

      Törlés
    2. na ezt a tust levadászom ha addig élek is ;) gyönyörű!

      Törlés
    3. Én is szeretem, gondolkodom a barnáján is. Bár érdekes mert mondjuk a feketéje a legjobb, a kéket azért párszor át kell húzni. Köszönöm szépen!

      Törlés
  5. A szád és a szemöldököd nagyon jó lett! És gratulálok, a továbbjutáshoz!:)

    VálaszTörlés
  6. továbbra is ilyen ügyesen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagyok maximalista de törekszem a lehető legjobbakra! Köszönöm!!!

      Törlés