2012. szeptember 19., szerda

Itt a Kiko hol a Kiko

 Olyan szerencse ért, hogy én nyertem Christine nyereményjátékán! Itt is szeretném még egyszer megköszönni, az aranyos kis levélkét és a mintákat is. Nagyon örülök!
No de térjünk rá a nyereményre, a díj számomra nem ismert márka termékeiből állt. Kiko termékekből, ha jól tudom ez egy olasz márka amit sajnos itthon nem árusítanak.
 Napokig csak nézegettem, ismerkedtem a darabokkal! Ilyenkor szeretem kiélvezni az újdonság pillanatait!
Be kell valljam, hogy ez a kis csomag teljesen én vagyok. Imádom a lilát, pont hiányzott a kis lakkos készletemből egy sötét lila télies őszies árnyalat, neve sajnos nincs lakknak de a száma 264:
Tervezek róla külön bejegyzést, ahol megmutatom majd nektek!
A rúzs amit Christine választott először megdöbbentett, nálam valahogy a sötét színek nem domináltak ha jól tudom még nem is használtam soha sötét rúzst; így örülök neki hiszen ki tudok majd szakadni a komfort zónámból. A rúzs a 10-es számot kapta, ami egy sötét bordós mély matt árnyalatot takar- szintén egészen őszies. Első ránézésre is öltöztet ez a szín!
Legkíváncsibb a szemhéjpúder palettára voltam. Már a csomagolása szuper, tetszik ez az akvarelles téma amit választott a cég! Belül aztán meglepetés ért, hiszen maga a paletta egy nagyon puha anyagú ruhatasakban volt, és a kemény műanyag fehér palettán is visszaköszön az akvarell stílus! Csodálatos!
Maga a paletta 5részes, akár nappali akár bulis esti sminket is el lehet vele készíteni. Szép finom színeket találunk geometrikus mintába elrendezve, tetszik ez a kontraszt a csomagolás és a belső szépség között!
A színek gyönyörűek, a jobb alsó sarokban lévő barna matt szín, a két lila finoman csillogó illetve a bal felső barna is, a legkülönlegesebb pedig a jobb felső sötét kékes lilás ami fényes duókróm hatású! Maga a paletta a 05-ös számot viseli Ultimate violets néven.
 Még egyszer szeretném megköszönni, mert tényleg nagyon jól kihasználhatónak érzem és teljesen az én színeim, szuper termékek!

Tervezek két sminket ahol megmutatom nektek milyen is akcióban! Egy hétköznapibb nappali és egy esti smink is várható! Természetesen a lakk sem marad majd ki!

Ti ismeritek ezt a márkát? Hogy tetszik nektek?
Legyen szép napotok!

8 megjegyzés: