2012. december 5., szerda

Elfogytak IV.

 Régen volt ilyen bejegyzés és ahogy láthatjátok rendesen sikerült elfogynia jó pár termékemnek is... nézzük őket sorjában:
Nivea Pearl golyós dezodor: sokszor újravásároltam, rosszat nem is tudok róla mondani. Végzi a dolgát és nagyon jó illata is van. Szeretem.
Avon Foot works Bogyós gyümölcsök és vanília hidratáló lábkrém: az illata az valami csoda, egész nap szimatolgatnám, nagyon nagyon kellemes nevéhez hűen. A funkció már kevésbé, viszont nem is mondanám rossznak, ér annyit mint egy drogériás lábkrém. Gondolkozom, hogy újra fogom e venni.
Kallos Latte hajpakolás: teljes szerelem, nagyon jó kis termék. Kiválóan ápol! Ha találok a közelemben lelőhelyet akkor újra is veszem!
Avon Naturals Japán szamóca és joghurt hajtápláló szuflé: itt is az illatot emelném ki, ami tényleg olyan mint az epres joghurt... a hatás, viszont siralmas. Mondjuk azt, hogy semmit nem tett a hajammal. Elkenegettem, elvoltunk egymással, de szebb nem lett tőle a hajam. Sajnálom, de újra nem veszem.
Garnier Essentials Habzó arctisztító gél Szőlő kivonattal: gyakran újravásárolom elég régóta, kiválóan tisztít a bőrömet nem szárította és még az illatát is szeretem. Ár érték arányban kiváló, mivel sokáig elég rendszeres használat mellett is. Társát a rózsaszín változatot vettem most meg.
Eveline Szemkörnyékápoló: imádtam, nagyon jól hidratál!!!!! Mivel én eme tulajdonsága miatt vásároltam meg nálam tökéletesen teljesített! Újra fogom venni abban biztos vagyok!
Yves Rocher Hydra Vegetal arcápoló krém: amekkora reményekkel vettem meg a teljes kiszerelést akkor csalódás ért, azt hittem hűvösebb napokon kiváló társam lesz. Tévedtem, nem ápol elégé hatása elillan pár óra alatt, a végén szabályosan vártam, hogy elfogyjon! Nem ajánlom száraz bőrű lányoknak!!! Helyette a régi kedvencemet vásároltam meg az Alverde Rózsás arckrémét ami ezerszer jobb nála...
Balea Kétfázisú szemfesték lemosó: örök kedvencem, szuper termék, verhetetlen, mindig újra vásárolom.
Alverde Clear iszapos arclemosó tonik: szintén nagy kedvencem, imádom egyszerűen! Viszlát pattanások, helló szép arc! Ajánlom!
Missha Perfect Cover BB Cream No. 13: Imádtam, a legjobb krém! Használata óta talán ha egyszer kétszer nyúltam alapozóhoz, tökéletes fedés kellően világos színben. Tartós! Újra rendeltem!

Ti miket végeztetek ki mostanában? Nektek is volt csalódásotok egy egy termékben?

Legyen szép napotok!

9 megjegyzés:

  1. Nekem pl. ez a dezodor nem igazán jött be :S
    De pont a héten tettem ki én is az elmúlt két hónap termését :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jhaj úgy szégyellem, de mostanság nem volt időm kommentelni és írni. Lesz mit visszanéznem :)))

      Törlés
  2. A Missha Perfect Cover nálam is nagy kedvenc lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tökéletes nagy ő, én is imádom. Pedig azt hittem, hogy hidegben nem fogja megállni a helyét.. :)

      Törlés
  3. Ohh pedig az Yves Rocher krém Nekem bevált :( Mondjuk igazad lehet, hiszen én nagyon nem száraz bőrű vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon sajnáltam, mert ősszel imádtam tényleg. De hidegben viszont semmit sem ért, foltokban kikopott a bőröm, szerettem volna szeretni mert eddig yves rocher krémben nem csalódtam. :(

      Törlés
  4. Nelli, biztos az a Missha 13-as kódú?:o egyébként imádom azt én is, és hajpakolás is a kedvencem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen igen a 13-as egyik legvilágosabb árnyalat, ilyen kis hulláknak való mint én. :)
      A hajpakolást pedig nem lehet nem szeretni azt hiszem :D

      Törlés
  5. Most vettem meg először a Kallos Latte hajpakolást, még nem próbáltam ki, de már így is szerelmes vagyok, nagyon ízlik az illata. :-)

    VálaszTörlés