2012. december 12., szerda

SAKK - Alice in Wonderland

Avagy Nelli in Beautyland!

 Kezdjük az elején a történetet: amikor a lányok kihirdették a versenyt már akkor tudtam, hogy a film témára mit is akarok csinálni. Majd teltek a hetek, de csak nem jött a filmes forduló- aztán úgy hozta az élet, hogy a fináléban sikerült egymásra találnunk. 
 Mint minden sminknek ennek is van prózai oka, azt hiszem ez vagyok én. Mármint, hogy tényleg sokszor úgy érzem magam mintha Csodaországban barangolnék és annyi új élmény kerít magába, hogy nem tudok feleszmélni. Számomra ez a verseny is egy élmény, én nem győzni jöttem én nem akartam első lenni én nem akartam nyerni. Sokak mondták már, hogy bennem nincs versenyszellem- tényleg nincs. Számomra ez az egész egy frenetikus buli volt, mindig agyalni kitalálni megvalósítani aggódni várakozni.... el se hiszitek! Helyesbítek, én egy nagy nyertes vagyok!!!! Hiszen elindultam, végig csináltam és nagyjából büszke is vagyok a sminkekre amikkel megörvendeztettelek Titeket!!! Azt hiszem megtaláltam az egésznek a legfontosabb mondanivalóját!
Természetesen nem is én lennék, de ez az utolsó kör nem épen a legjobban sült el- az idő nagy ellenségem lett. Három verzió készült a témára, ebből egyet elsírtam- majd erről egy külön bejegyzésben lesz szó. A másodikkal nem voltam megelégedve, a harmadik pedig az idő markában készült... de ennek ellenére azt hiszem a fantáziámból a maximumot hoztam ki.
Lássuk képekben, először is magát Csodaországot személyesítettem meg:
Csodaország csodálatos, csillogó rabul ejtően szépséges... de mégis van valami titokzatos sejtelmes benne. Sajnos a szemem olyan érzékennyé vált, hogy a műszempilla felhelyezése nem sikerült- ez nagyon látszik a képeken. Ezért döntöttem úgy, hogy ez a smink kuka.
Aztán az alapötletemhez nyúltam vissza, ahol is Alicet személyesítem meg.
Főszerepben az én kóbor dagi cicámmal Cinkével
Természetesen lehetett volna szebb, jobb, több, extrább, csillogóbb meg villogóbb és ragozhatnám még tovább; de ez vagyok én. Flitterestől rózsaszínig, az én képzeletbeli Alice-om is ilyen. 

Még egyszer szeretném megköszönni a lehetőséget a voksokat, nagyon nagy élmény volt számomra a verseny és különösen az, hogy ennyi embertől kaptam biztatást! Bár gondolom a legtöbbetekkel lehet, hogy soha nem fogok személyesen találkozni, de tényleg nagyon sokat jelent ez nekem!!! Azt hiszem tényleg megérte elindulni, végigcsinálni. Csak remélni tudom, hogy a jövőben Ti is kedvet kaptok és indultok majd egy- egy hasonló versenyen, bár remélem a lányok még szerveznek!

Szeretnélek Titeket szavazásra buzdítani, viszont én úgy érzem és úgy gondolom, hogy számomra tökéletes a harmadik/bronz hely. Szavazni Evelin és Szilvi oldalán tudtok majd!
 
 
Legyen szép napotok!!!! Puszi

3 megjegyzés:

  1. Kivételesen nem Rád szavaztam, de vagy negyed órán át téptem magam, hogy kettőtök közül kié a jobb, és rájöttem, hogy itt már nincsen jobb vagy rosszabb, csak jók. :]
    Gratulálok, mindet imádtam! :]

    VálaszTörlés
  2. A legnagyobb nyeremény számomra, hogy megismerkedtünk, és találkoztunk, és remélem ez így is marad a továbbiakban. Értékes, vicces, szimpatikus ember vagy, örülök, hogy megismerhettelek. :)
    A cicád nem is dagi szerintem! Egész jól tartja magát. :D A szemed nagyon sajnálom, pedig izgalmas smink lett, de a végső smink is nagyon passzol hozzád! És olyan szép lett a szemed, mint egy babáé! :)
    Remélem mihamarabb újra találkozunk. :)

    VálaszTörlés