2013. július 11., csütörtök

Júniusi kedvencek

 Kicsit megkésve, de hozom a júniusi kedvenceimet is. Remélem tetszeni fog nektek.
Az egyik legnagyobb kedvencem a Balea frissítő testpermete mentával és zöld teával. Mindig nálam van, úgy hogy rendületlen használom is! Ha nincs olyan nagy kánikula, akkor a ruhámra is szoktam fújni belőle mert tényleg nagyon jó kis illata van.
A másik nagy kedvencem a Nivea bőrfinomító arcradírja. Nyaranta szívesen nyúlok arcradírokhoz, így most erre ruháztam be, alapvetően volt egy Nivea kuponom amit felhasználva egész baráti áron sikerül hozzájutnom. Általában heti kétszer használom, amit mindig a hajmosáshoz kötök. Kifejezetten szeretem, hogy jól tisztít mégse szedi le az egész fejem, nagyon kellemes érzést nyújt a használata. Elég belőle egy szerény mennyiség is, úgyhogy sokáig társam lesz. Megkedveltem!
Már újra vásároltam a Balea Aqua hidratáló arcápoló szérumot, egyszerűen imádom! Pillanatok alatt felszívódik, nem tömít, hidratál és bármelyik krémmel kompatibilis. Napvégére se zsírosít illetve ápolja a száraz részeket. Azt vettem észre, hogy amióta használom egyáltalán nem száraz sehol az arcbőröm, nem húzódik és egészen kezd helyrerázódni. Imádom!
Nem tudom mi lelt, de a hónapban csakis kizárólag a NYC MoMa lakkjához nyúltam! Teljesen belehabarodtam! Ha jól tudom akkor ez a szín már nem kapható, én is tavaly nyáron vásároltam.

A sminkemet nem vittem túlzásba, inkább a rúzsokat és szájfényeket variáltam kiemelném a Bourjois Peche Cosy barackos szépségét és az Alverde Rosengedicht finom nude árnyalatát! Mind a két rúzs a szívem csücske, igazán finom nyárias színek és bárhova megállják a helyüket!
A szememre gyakran került az Essence  For fairies krémes rózsaszín árnyalata. Tartós, csillogó, alapnak is kiváló és nagyon kis szépséges.
 A napi sminkemről is hoztam egy fotót, általában ennyire szoktam kifesteni a szemem:
Általában fényes rózsás árnyalatokhoz nyúlok és egy réteg szempillaspirált használok.

 A legkedvesebb ékszereim a saját készítésű karkötőim lettek, imádom őket! A legtöbb ruhám barackos púderszínben pompázik, illetve a korall árnyalatokhoz is szívesen viselem őket.
A hónap legnagyobb kedvence a kis cicám Sári!!!! Egyszerűen egy tündér, nagyon nagy barátkozó és néha elképesztő dolgokat tud csinálni. Igazság szerint van már gazdája a kis drágának, de addig is játszópajtása leszek. 


Nálatok mik voltak a júniusi kedvencek??? Hogy telt a hónap?

Köszönöm, hogy olvastok! :)

5 megjegyzés:

  1. Jaaaajjjj az a cicus. :D Tünemény. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hozok majd még róla fotókat! Van olyan is, hogy még a szeme sincs teljesen kinyitva de már eszi a fürdőruhám. :D

      Törlés
  2. Jaaajjjjj, Sááári, de szép :]
    Simikézd meg majd helyette :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mond, annyira édi!!! Alig várom, hogy hazaérjek anyuékhoz!

      Törlés
  3. Cicaaaaaaaaaaaaaa! A karkötők nagyon szépek, én is előásom majd az ilyesmiket a fiókok mélyéről :-)

    VálaszTörlés