2013. július 26., péntek

Pénztárca gyilkos

 Az utóbbi hetekben megint sikerült ellenállhatatlan csábításokat találnom arra, hogy költsem a kis pénzem...

 Betévedtem a Bipa-ba, nem jöhettem ki üres kézzel! Végre megkaparintottam az egyik kívánságlistás álom lakkot a metallic hologram színt. A szájfény kis tükörrel pedig kihagyhatatlan ajánlat volt, meglepően pozitív élmény a kis kence.

 Megelégeltem a harcot a körmömmel, így kíváncsian várom milyen eredményt fog hozni ez a kis körömerősítő. Egész jó kis vélemények keringenek róla a világhálón, úgyhogy bátran dobtam a kosaramba.


 A szívem csücske volt az O.P.I. Holland kollekciója, így amikor Djkaty blog salet tartott bátran csaptam le rá, maga a szín a Gouda gouda two shoes. A szín számomra valami sötét hússzínre hajaz, elméletileg tele arany csillámmal. Gyakorlatilag ahogy Djkaty is fogalmazott az arany csillámok nem érvényesülnek felkenve, bár én nem is a csillámok miatt szerettem bele. Gyönyörű a szín, bármely évszakban jól kihasználható alapdarab. Imádom!

 Minap barangoltam, természetesen be kellett mennem egy cipőboltba is... így a Deichmann akciós kínálatából ezt a kis lótifuti cipőt haza is hoztam. Viszont most olyan akció van, ha két pár akciós cipellőt veszel akkor az olcsóbbikat féláron kapod meg, illetve három pár akciós cipő esetén a harmadik ingyenes. Sajnos az én méretembe már nem igazán volt miből válogatni, így csak egy pár lett az enyém.

 Az Orsay üzletébe is betévedtem itt egy akciós basic felsőt zsákmányoltam. Sajnos már itt is fogytán vannak a kis méretekből.

 Az egyik kedvenc turkálómban találtam ezt a kis édes neszesszert 400 forintért, nem hagyhattam ott! Teljesen új darab, úgyhogy nagy az öröm!

 Tegnap este még elzarándokoltam a Hádába, most minden vállfás üzletükben minden féláron van. Itt szintén lefosztott állványok fogadtak, de így is sikerült vennem egy kék shortot amit arany gombok díszítenek. Pont illeni fog az új cipellőmhöz.

 Úgy érzem, hogy mindennel jó vásárt csináltam. A többség akciósan került hozzám így még jobban veregethetem magam vállon.

Ti miket vásároltatok mostanában? Kihasználjátok még az akciók hátralevő részét? Van valami még a kívánságlistátokon?

Köszönöm, hogy olvastok!
Szép napot!

6 megjegyzés:

  1. tényleg gyönyörű az az Opi lakk :)

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd mutatom felkenve is, nagyon szuper kis lakk!

      Törlés
  2. Minden tetszik, de az a Bipa lakk... az valami álomszép <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondoltam, hogy neked tetszeni fog! Ezek a hologramos csodalakkok tényleg nagyon szépek, már értem a szerelmed irántuk. :))

      Törlés
  3. Már nagyon régen szeretnék egy OPI lakkot, de sajnálom érte a pénzt, de mindenképpen kívánságlistát néhány árnyalat a márkától :) Hádában én is voltam múlt héten, sikerült vennem egy szoknyát, és tesómnak egy ruhát, imádom az ilyen akciókat, még sok ilyet Háda :) Még new yorkerbe akarok elmenni, mert nagyon szeretem a ruháikat és vennem kell egy fekete bolerót náluk, mert a nyaraláson elhagytam az előzőt :( A masnis neszi imádnivaló ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mond a boleró témát, én mindenhol azt keresek már egy ideje. A new yorkerben igaz, hogy van és nem is drága csak az anyagával vannak gondjaim... úgyhogy reménykedek a kedvenc turkálóimba, hogy kapnak a közeljövőbe friss árút. :D
      Az Opi lakkokkal az a helyzet (már ami nekem van), hogy minőségben tartósságban és fedésben lekörözik az olcsóbb társaikat- ezenkívül még a China glaze lakkok amik hasonló tulajdonsággal bírnak. Valahogy mostanság úgy vagyok vele, hogy inkább legyen drágább a lakk de tartson ki évekig.

      Törlés