2013. július 10., szerda

Vásárolmányok

 Picit eltűntem mostanában. Rengeteg munka, rendezvény és esemény jött közbe; így nem jutott időm írni. Hivatalosan is beköszöntött a nyár. Viszont rengeteg apróságot szereztem be az elmúlt pár hétben mutatom is őket:
 Most minden hajápolási terméket 25 pontért cserébe 25%-kal olcsóbban tudtok megvásárolni a Dm-ekben, gondoltam én is kipróbálom az új Fructis sampont és a híres Balea balzsamot. A naptejre már szükség volt- 1900 forint volt és az akciós állványon bukkantam rá! A Balea krém és a szempillaspirál utánpótlás, nagyon megszerettem őket így újra is vásároltam. A spirált a Rossmannban kaparintottam meg 25% kedvezménnyel a Max factor héten.
 Az Alverde táskát 50 pontért lehet kiváltani. Nagyon megörültem a termékeknek, nem számítottam rá, hogy valami lapul a kis csomagban. A pirosító nagyon feldobta a napom, mivel szemeztem vele amikor megjelent.
 Odil tartott blog salet ahol két csodálatos pigmentre tettem szert, a Twirl (jobb oldali) azóta is nagyon nagy szerelem. A Wasabihoz pedig gyűjtöm a bátorságot. Sminket hozok!
 Voltam olyan ügyes, hogy eltörtem a napszemüvegem, így vásároltam egy újat a C&A-ban, jó vásár volt 1500 forintot fizettem érte. Imádom ezeket a nagy légy szemüvegeket. :D
 Vettem egy nagyon bohókás gatyát az Orsay üzletben, nagyon laza kényelmes. Imádom a színeit, a vidám hangulatát!!! Az utolsó darabot hoztam el a méretemből, biztos engem várt- mindig azt beszélem be magamnak.  

A fülbevaló és a hajdísz Bijou Brigitte leárazásából való, a fülbevalót 600 a hajdíszt pedig 300 forintért vásároltam. Nekem nagyon tetszenek. 
 Megtörtént életem első Beauty Swapja is!!!!!! A partnerem Maria volt, így a csomagocska egészen Norvégiából utazott hozzám! Eszméletlenül örültem neki, minden édes gondos csomagolást kapott. A krémet azóta használom, rettenetesen beleszerettem, a körömlakknak pedig elképesztő színe van még nem volt se Isadora lakkom se ennyire zöldem. A műszempilla grátisz ajándék volt, kivételes alkalomra elraktam annyira kis csodálatos! Szeretném majd nektek megmutatni a lakkot közelebbről, illetve a krémről is fogok írni mert ez a márka számomra teljesen új volt. Itt is köszönöm szépen a lehetőséget, és a sok szép kis meglepetést!!


 Ti miket vásároltatok mostanában? Kihasználtátok a leértékeléseket? 
Szívesen veszem ha megírjátok mi érdekel titeket!

Köszönöm a figyelmet!

5 megjegyzés:

  1. Én itt türelmesen várom a sminket :)

    Életem első és legjobb napszemüvegét hagytam el a napokban, még mindig gyászolok, de ha vége akkor nekem is új után kell néznem.

    Mesélj majd mennyire váltak be a hajápolási cuccok, de csak miután kilakkoztad a körmöd :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én napszemüveg gyilkos vagyok... eddig kettőre sikerült ráülnöm, a mostani meg simán eltört a fejemen (tudtam én, hogy nagy a fejem...) :D
      Ez a fügés balzsam amúgy iszonyatosan jó!

      Törlés
    2. Áh az én fejem túl nyomi a szemüvegekhez vagy fordítva, végre találtam egy használhatót méreg drágán persze. Vigyáztam rá mint a szemem fényére. Eddig :/

      Nah kecsegtető, de hol a lakk? :D

      Törlés
  2. A napszemcsi és a fülbevaló nagyon tetszik :) Ezt a Fructis sampont kezdtem el használni én is, három alkalom után nagyon bíztató, remélem Neked is beválik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sampontól sokat várok, bár most is Fructist használok úgyhogy remélem hozza a színvonalat. :)
      Köszönöm szépen!

      Törlés