2011. december 22., csütörtök

Karácsonyi TAG

Annyi lánynál láttam és késztetést érzek én is kitölteni!!!

1. Csomagolópapír vagy ajándéktasak?
Csomagolópapír csak is! Még a legbénább dolgokat is beburkolom. :D

2. Igazi fa vagy műfenyő?
Igazi, annak van hangulata szerintem. Imádom a fenyő illatot, anélkül nem is tudnám elképzelni a karácsonyt!!!! Nekem a fa feldíszítésével veszi kezdetét az ünnep!

3. Mikor díszíted fel a fát?
24-én délután.

4. Mikor „bontod le” a fát?
Attól függ, ha nagy hullik szegényem amikor január első heteiben lebontásra kerül. De általában nálunk amíg bírja alapon áll a fa!

5. Szereted a tojáslikőrt?
Nem nagyon szeretem az édes italokat!

6. Kedvenc ajándékod, amit gyerekként kaptál?
Ez egy jó kérdés. Sok dolgot szerettem nagyon; például a Legoimat. Volt, hogy szinte mindenkitől azt kaptam! Aztán a motoros barbi babám, amit külföldről kaptam. A zenélő járkálós mikulásom kis gyerekként. De amit mai napig imádok, és egy örök emlék számomra az a hiper szuper szánkóm a nagypapámtól (aki sajnos azóta eltávozott).

7. Van „betlehemed”?
Nincs, nálunk ez nem volt szokás.

8.Kinek a legnehezebb ajándékot venni?
Apukámnak és a párom anyukájának.

9. Kinek a legkönnyebb ajándékot venni?
Anyunak!

10. Legrosszabb karácsonyi ajándékod?
Nem volt ilyen! Én mindennek tudtam örülni, és remélem fogok is. A képkereteket is használom, a cd tartóknak is lett sorsa. :)

11. Elektronikus vagy postai képeslap?
Szerencsésnek mondhatom magam, mert személyesen van lehetőségem elmondani a jó kívánságaimat. Akivel meg olyan szinten vagyok, annak smst írók általában! De a családommal minden évben küldünk a távoli rokonoknak képeslapot, de ilyenkor azért fel is hívjuk egymást!

12. Kedvenc karácsonyi film?
Igazából szerelem! Imádom azt a filmet, minden karácsonykor képes vagyok megnézni! :D

13. Mikor kezdesz vásárolni?
A kézzel készített ajándékokhoz már novemberben gyűjtöm az alapanyagokat! A többit pedig folyamatosan. Idén sajnos az utolsó pillanatra hagytam a dolgokat, mert nem volt időm kutatni- keresni. De szerencsére 2-3nap alatt meg voltam mindennel!

14. Ajándékoztál már tovább karácsonyi ajándékot?
Nem.

15. Kedvenc karácsonyi étel?
Hólabda :)

16. Színes vagy sima fények?
Kis koromban színes égősorunk volt, imádtam. Képes voltam órákig bámulni, de sajnos elromlott. Most sima van, ami nagyon sokféle képen tudja magát variálni.

17. Kedvenc karácsonyi dal?
Na az nincs...

18. Elutazol karácsonykor vagy otthon maradsz?
Én azaz ember vagyok aki hazautazik karácsonyra, nem tudnám elképzelni a szüleim nélkül az ünnepeket! 24-én csak mi vagyunk, 25-én jön a barátom a rokonok és mindenki, 26-án keresztszülők jó barátok.

19. Csillag vagy angyalka csúcsdíszed van?
Egyik sem, nálunk a hagyományos csúcsdísz a nyerő!

20. Mikor nyitod ki az ajándékokat?
24-én este szoktunk egymást megajándékozni a szüleimmel. 25-én pedig a rokonokkal egymást! Általában amikor megkapom meg is kukantom, hogy mit kapok. :)

21. Legidegesítőbb dolog ebben az időszakban?
Az emberek, akik hibbant módjára tudnak viselkedni a boltokban! A szeretetünnepén még egy morzsán is képesek összeveszni! Ilyenkor nagyon el tud menni a kedvem az egésztől, annyira utálom, hogy minden a pénz körül forog és hogy sokan azt hiszik, hogy a drága ajándék a legjobb választás! Persze erre az üzletek is rámennek, ma a MédiaMarkton háborodtam fel "A karácsony a fa alatt dől el!", ez milyen szlogen már?????? Pont, hogy nem ott; mert hiába van pénzed, hogy ha senkinek nem tudsz örömet szerezni! Én személy szerint a személyes apró dolgoknak jobban tudok örülni és én is erre törekszem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése