2012. szeptember 24., hétfő

Eveline Szemkörnyékápoló

 Eljött a pillanat amikor nekem is szembe kell néznem azzal, hogy múlnak az évek és már reggelente egy kómás kis kínai néz vissza rám a tükörből. Bár szerintem a sminkes bejegyzéseknél ti is észrevettétek a nem épen kipihent tekintetem, úgyhogy ideje volt harcba szállnom!
 Ezt a krémet még régebben szúrtam ki a Rossmann polcain, nagyon szimpatikus tűnt hiszen 1000ft-ért kapunk 30ml-ert. A csomagolásra ragasztva találjuk a magyar nyelvű tájékoztatót ami még vonzóbbá tette számomra a krémet. A krémtől nem vártam csodát és úgy érzem annyira súlyos problémáim sincsenek. Amit el tudok viszont róla mondani, nagyon gazdag krém ezért kevés is elég belőle, hamar beszívódik de mégis ápolt friss szemkörnyéket eredményez, hosszan tartja hatását és bátran sminkelhetünk rá tökéletes alapnak is bizonyult! Én reggel és este is használom, nem váltott ki semmilyen reakciót sőt nagyon kellemes használni! Számomra megérte a pénzt, úgy látom, hogy a főproblémámmal a szárazsággal felvette a kesztyűt és talán mondhatom, hogy frissebb kipihentebb is a szemem. Komolyabb ráncaim nincsenek, de úgy vélem így 25körül már el kéne kezdenem a megelőzésen gondolkozni. :D
Jöjjön pár kép:

Aztán itt a tájékoztató is, ami számomra szimpatikussá tette a terméket:

Olívaolaj+Q10 koenzim, SPF 15
Intenzíven kisimít és hidratál, redukálja a
szemkörnyéki duzzanatokat és karikákat.

normál, száraz és érzékeny bőrre

A szemkörnyéki érzékeny bőr mindennapos ápolására javasolt. Az innovatív aktív összetevők kompozíciója minimalizálja az öregedés jeleit, helyreállítja a bőr hidrolipid egyensúlyát, redukálva a látható ráncokat és a fáradtság jeleit. A krém formulája kivehetően növeli a bőr tömörségét és rugalmasságát. Gyorsan javítja a mikrokeringést, csökkenti a duzzanatokat és karikákat valamint megelőzi kialakulásukat. A krém optimális védelmet biztosít a környezet káros hatásaival szemben, így az UVA/UVB sugaraktól is.
Aktív összetevők:

Olívaolaj
- vitaminok, ásványok és telítetlen zsírsavak forrása. Nyugtató, hidratáló és kisimító hatású.
Kivonat az olajbogyó levelekből
- kettős, regeneráló és feszesítő hatású. Védi a bőrt a káros és romboló hatású szabad gyököktől.
Koffein
- regulálja a mikrokeringést, eltünteti a fáradtság nyomait és a duzzanatokat.
Selyem
- különösen nemes összetevő bőr kisimító és regeneráló hatással.
Q10 koenzim
- más néven “a fiatalság elixírje”, meggátolja a sejtek károsodását, növeli a bőr feszességét és rugalmasságát.
A,E,F,H vitamin komplex
- erősít, feszesít, meggátolja az idő előtti öregedést valamint segít megtartani a bőr megfelelő és állandó nedvességét.

 Abban biztos vagyok, hogy még körül fogok nézni az Eveline-nél, nagyon szimpatikusnak tűnnek a termékek! Találtam elérhetőséget is, a weboldaluk: http://www.eveline.hu

Ti találkoztatok ezzel a márkával? Használtok szemkörnyékápolót?

Legyen szép napotok!












4 megjegyzés:

  1. Én eddig még nem próbáltam semmit ettől a márkától, nekem a Herbline szemkörnyékápolója jött be nagyon, írtam is róla. :)

    VálaszTörlés
  2. Volt egy krémem ettől a márkától de már nem is emlékszem milyen, az nem jött be. Most szemkörnyék ápolásra HeliaD golyó termékét használom, nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emlékszem amikor kicsi voltam anyukámnak voltak HeliaD krémjei de ez körülbelül a 90es évek elején volt; most már egy ideje én is találkozom velük a drogériában lehet egyszer ki is próbálom. Emlékeim szerint nagyon szép csomagolású jó kis illatú krémjei voltak. :)
      Köszi az ajánlót!

      Törlés