2012. szeptember 10., hétfő

Gigabejegyzés

 Nagyon szégyellem magam, hogy ennyire elhanyagoltam a blogot. Az a helyzet, hogy egy kicsit elhagytam magam az elmúlt hetekben. Az iskolai gondok, a költözés nehézségei és a munkakeresés teljesen kivett belőlem minden létező energiát. Természetesen jól át is vertek (naiv buta samelike), voltam egy nagyon fontos állásinterjún még 2hete ahol felvettek és nagyon jó fizetést ígértek nem mellesleg a szakmámban! Aztán vártam, hogy hívjanak, hogy intézzük a papírügyeket.... még jó, hogy felhívtam őket múlt hét közepén mivel a "cég" meggondolta magát csak úgy mond elfelejtett szólni, hogy ne várjak. Na és akkor innentől kezdődött az önéletrajz küldések sorozata, a munkaügy és hasonló körök futása. Eszméletlenül felőrölt ez az egész, csalódott vagyok mivel nagyon nagyon nagyon szeretnék dolgozni!!!! Nem gondoltam volna, hogy ilyen hatalmas falakba fogok ütközni... Na de nem akarlak titeket untatni a gondjaimmal.
Kezdjük is a blog szempontjából fontos dolgokat!

Augusztusi kedvenceim:
B.U. Hippy Soul Parfum deo: Imádom! Nagyon szuper az illata, nem is tud mért csak most bukkantam rá. Fiatalos, üde, friss, bohó és nem is száll el hamar az illata!
Missha Perfect Cover BB Cream No.13.: Ő az új BB krémem, tökéletesen világos közepes fedéssel rendelkező kis csoda az ebayről! :)
Catrice Nymphelia pirosító: Szerintem már sokat láthattátok a blogon, megunhatatlan.
NYC MoMa: Még djkaty blogján láttam meg és teljesen beleszerelmesedtem! Szuper színe van!!!!

Apróságok:
Az Alverde hajápolóiba belezúgtam, készülök majd egy hajas bejegyzéssel is! Ez a barackos csoda egészen szuper vételnek tűnik! Az Essence körömvastagító lakkra pedig kíváncsi vagyok, a sok mosogatás és vegyszerek használata teljesen tönkre vágta a körmeim. Remélem segíteni fog.

Kilátásunk:
Imádom! Féltem az együttlakástól, az a helyzet. De már látom, hogy jól döntöttünk! Szuper érzés minden nap mellette elaludni és szuper érzés minden reggel mellette ébredni! Boldog vagyok, hogy ezt a lehetőséget kihasználtuk és összeköltöztünk!

Szuper balerina cipő a turiból:
Megláttam, felpróbáltam, beleszerettem és 900ft-ért megvettem! Új, velúr, ezüstös fém díszekkel a sarok résznél. Szerintetek? Szerintem, igen! :)

Fülbevaló vásárlás:
A felső három darab C and A 250ft-os leárazás zsákmánya, a középső narancsos/barackos darab a szívem csücske. Az alsó pedig Oasap darab, amit a 'Beat the monster' játékon kapott 15dolcsin rendeltem; nem épen érné meg a pénzt amennyiért árulják elégé gagyi. :S

Csak pozitívan:
Céljaim a közeljövőre nézve, azok a dolgok amiket jelenleg fontosnak érzek megvalósítani.
- Igen is, hogy lesz normális munkám! Mindent meg fogok tenni érte! Nem fogok megtorpanni az akadályok előtt és nem fogok összeroskadni a keresgélésben sem!
- Hamarosan meg lesz a jogosítványom, utána készülök a német nyelvvizsgára! Végre megcsinálom azt is.
- Nem fogom elhanyagolni a blogom sem, hiszen annyi kedves olvasóm van! Köszönöm Nektek!!!


No lányok meséljetek most ti nekem, hogy vagytok???? Hogy telnek a napjaitok? Mi jót csináltok mostanában?

Kívánok nagyon szép hétfőt mindenkinek, vigyázzatok magatokra!



14 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek azok a fülcsik! :) A munkakereséshez kitartást kívánok! Biztos előbb-utóbb találsz valami jót! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, háááát remélem előbb mint utóbb :))))

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a cipőd, de jó, hogy rátaláltál. Nekem van egy táskám, amin ugyanilyen díszítés van ^^. kitartást a munkakereséshez, én is hasonló cipőben járok, úgyhogy át tudom érezni a helyzeted. A fülbevalók is nagyon helyesek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te hogy bíród????? Én szörnyen viselem, néha annyira feszült vagyok hogy csak ülök és bámulok magam elé.. :S
      Jhaj azt a táskát látnom kell, a cipők után a táskák a szerelmeim. :D

      Törlés
    2. Nyáron jól bírtam, mert akkor minden barátom ráért :), de most elkezdődött a suli, mindenki dolgozik körülöttem...ez annyira már nem jó. Én is beadom már kb mindenhova az önéletrajzom. Vegyészmérnök vagyok, de jelentkeztem már irodai munkára/H&M-be eladónak. De még ide is gyakorlat kell. De bízom benne, hogy minden jóra fordul ^^. Visszatérve a cipőre/táskára. Írtam már egy posztot a blogomon, amiben szerepel a táska, de még nem tettem közzé, ha gondolod a 7vége felé nézz be hozzám, akkorra tervezem megosztani. (rekablogol.blogspot.hu)

      Törlés
    3. Először is meg is lesem gyorsan a blogod!! Köszönöm szépen, akkor majd várom a bejegyzésed! Ahh rossz ilyeneket olvasni, pedig azt hinné az ember hogy vegyészmérnököket azért még keresgélnek vagy van valami lehetőségetek cégeknél nagyobb vállalatoknál. Mindenesetre remélem én is, hogy jóra fordul a te sorod is hamarosan. :)

      Törlés
  3. örülök hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz,hajrá! :) az együttélés meg <3 minden egyes (későbbi ;)) nyűgével együtt, pótolhatatlan érzés hogy vele kelsz és vele fekszel minden nap :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos, legalábbis remélem. Mondjuk eddig is sokat voltunk együtt csak külön albérletben éltünk az egyetem alatt. Így nem annyira furi, sőt nem is volt furi. Az biztos, hogy most ez a legnagyobb jó az életemben. Köszönöm a biztatást!!!

      Törlés
  4. Nem erdemes aggodni a munka miatt, en biztos vagyok benne hogy egy ilyen okos es szimpatikus lanyt sok ceg szivesen alkalmazna!!! Gratulalok az osszekoltozeshez:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!!!! Én is reménykedem még, mondjuk nem csak építészetben próbálkozom hanem már szó szerint mindenhova elküldtem az életrajzom. :)

      Törlés
  5. Szorítok az álláskereséshez!!!

    A cipő szuper, a MoMa-t pedig szívesen látnám rajtad felkenve, képeket kérek!!! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen rám fér a szorítás! :)
      Csütörtökre van beidőzítve egy hatalmas körmös bejegyzés ott az egyik szereplő ő lesz! A cipő pedig tényleg tuti, néha nevetséges áron lehet jó darabokat turizni.

      Törlés
  6. Én is átéltem hasonlókat pont egy évvel ezelőtt, költözés, munkakeresés... Nem volt könnyű időszak, ráadásul a szakmámban sem sikerült elhelyezkednem. De nem adom fel, inkább új utak után nézek, és keresem az új lehetőségeket! :) A cipő és a fülik is nagyon tetszenek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez aranyos volt, köszönöm a biztatást. Az a helyzet, hogy bánni nem fogom, hogy esetleg másban kell majd dolgoznom sőt! Csak legyen mit :D
      Köszönöm szépen, hogy írtál!!!

      Törlés