2012. szeptember 30., vasárnap

Valóra vált álom, avagy China Glaze - Harvest Moon

 Amikor először láttam a China Glaze Éhezők viadala kiadást már akkor teljesen magaménak éreztem ezt a kollekciót, bár vásárlásra nem adtam volna a fejem. Aztán szeptemberben rábukkantam egy nagyon szuper kis blogra, ahol született jó pár bejegyzés a lakkokról. Ott teljesen beleszerettem a Harvest Moon-ba, itt ki is emelném Aggie bejegyzését, meg is adta a kezdő löketett, hogy megrendeljem magamnak a lakkot. :)
 Próbáltam mindenhogyan lencsevégre kapni a drágaságot, nagyjából sikeresnek érzem ezt- de élőben sokkal de sokkal szebb a lakk. El kell, hogy mondjam, hogy eddig nem volt még China Glaze lakkom, úgyhogy számomra nagy lutri volt ez a márka. Nem csalódtam, bár az ecset nagyon kicsi mégis extra pigmentált a lakk (igazság szerint egy rétegben is tökéletesen fedne ha nem lennék béna) én két rétegben kentem fel azért a biztonság kedvéért. A szín számomra teljesen őszi, rezes barnás finoman csillogó a benne rejlő csillámoknak köszönhetően; mégse veri ki a szemem mert teljesen hordható kategória. Nagyon meleg tónusú ami árnyékban is látszik, de igazán napsütésben ragyog! A felviteli igazán simán ment, egyáltalán nem csíkozódik tökéletesen egybeolvad. A száradási időt nem mértem, de pikk pakk megszáradt el is ámultam!
 Én teljes mértékben az OPI lakkokkal tudom azonosítani, szép strapabíró üvegben érkezik matt fekete kupakkal. 14ml-es maga az üveg, amit én $5.75 vásároltam (plusz $2.00 volt a postaköltség) ami körülbelül 1730ft-nak felel meg szállítással együtt! Bár tudom, hogy nem épen olcsó kategóriás a lakk, mégis úgy érzem, hogy helye van a kis gyűjteményemben!
 Azoknak tudnám ajánlani, akik szép őszi lakkot keresnek és valami különlegesre vágynak. A körömlakk fanatikusoknak pedig szívből ajánlom a China Glaze márkát, én úgy érzem, hogy nem ez volt az utolsó lakkom tőlük. :)
 Még megemlíteném Erzsi blogját is, nála szebbnél szebb China Glaze lakkokkal találkozhattok illetve Aggie oldalán a kollekció darabjaival ismerkedhettek meg jobban.

Ti ismeritek a China Glaze lakkjait? Van valami kedvenc a márkából? Nektek melyik a kedvenc őszi lakkotok?

Legyen nagyon szép napotok, puszillak Titeket!

13 megjegyzés:


  1. Nagyon szép színe van :-)
    Az ár is nagyon jó, én drágábban vettem.

    Szerintem a CG lakkok jobbak az Opi-nál, és ennyiért még olcsóbb is :-)

    Biztos vagyok benne, hogy Nálad is lesz folytatása, idén még 3 kollekciója jelenik meg az On Safari után ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mond, alig bírtam magam lelőni a héten, hogy ne kezdjek lakk rendelésekbe. A Wicked kollekció egészen bejön, onnan tuti valami az enyém lesz. Az On Safari is tetszett, hát majd meglátjuk. Tartósságában se csalódtam, nagyon jó kis lakk!

      Törlés
  2. Nagyon szépséges ^^. Tényleg csudi jó őszi szín!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép színe van, jól áll ;)Érdekes mert anno ez a szín abszolút nem is keltette fel az érdeklődésem, pedig tényleg szép.
    Nekem is most úton van két szín: a matt szürke Stone Cold, és a feketés-csillogó Smoke and Ashes. Filóztam még a Luxe and Lush és Argo mellett is, de előbb ezeket megvárom milyenek :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pont most döntöttem el, hogy a Luxe and Lush kell nekem. A Stone Cold nagyon különleges meg tudlak érteni, az Argora kíváncsi leszek. Remélem beválnak majd neked!!!

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gratulálok a lakkhoz, nagyon jól áll :)))

      Törlés
    2. Jó lett a bejegyzésed, úgyhogy én köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem rá! :)

      Törlés
  5. Szia!
    Hol a manóba lehet ezeket a tuti lakkokat megrendelni?
    Köszi :)
    Ziz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, ezt ebayen lőttem de megadom az eladót 100%-ig eredeti nála minden és 4nap alatt itt volt, a körömlakk linkje:
      http://www.ebay.com/itm/120891367326?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
      Amit nem írtam le, de fontos: a csomag Usa-ból érkezik hiperszuper módon becsomagolva ahogy előbb említettem kb 4munkanap alatt itt volt; a lakkok eredetiek az eladó pedig nagyon kedves segítőkész. Szóval ha gondolod próbáld ki; bár van posta de több termék esetén kevés. Jah és igen China Glaze, Orly és Essie lakkok vannak leginkább a kínálatba.
      Remélem tudtam segíteni!!!

      Törlés