2012. október 13., szombat

Elfogytak III.

Megint sikerült elfogyasztanom jó pár terméket, lássuk őket röviden tömören:
Balea testápoló hab málna illattal: Már ebben a bejegyzésben írtam róla, kedves kis nyári testápolóm volt! Szerettem!
Nivea Pearl & Beauty golyós dezodor: Finom illattal jól végezte a dolgát, semmi kiemelkedőt nem tudok róla mondani.
Nivea Calm & Care spray: Szintén egy jó termék! Elégedett voltam vele.
Yves Rocher Pure Camille lágy arcradír: Íródott róla már bejegyzés, amit itt olvashattok! Biztos újra fogom vásárolni, mert nagyon jó kis termék, az illatát is imádtam. A hatása pedig szuper, nagyon kíméletes és könnyen megszerethető! :)
Alverde Regeneráló hajmaszk: A legjobb Alverde hajmaszk!!!!! Az illata isteni, a hatása érezhető. Lepipálja barackos társát! Könnyen elfogyott... :S
Alverde Vadrózsa nappali arckrém: Nagyon sokszor vásároltam már újra, érzékeny bőrre ajánlom! Kicsit sűrű maga a krém, nehezen is szívódik be de megéri használni annak akinek hajlamos a bőre a kiszáradásra.
Rimmel The Max Volume Flash szempillaspirál: Meg voltam vele elégedve, de nem nyújtott látványos eredményt, viszont egy jó mindennapi spirálnak kiváló. A vége felé viszont nagyon megutáltam, darabos egyenletlen lett az eredmény. Kiszolgált, jó volt használni!
Terra Naturi Sheabutter & Jojoba ajakápoló: Nagyon hamar elfogyott! Finoman csillogó rózsás alapszíne van, ami körülbelül egy órán át látszik is, hidratál és ápol. Édeskés izé van. Addiktívé teszi az ember lányát, én állandóan kenegettem a szám... ez nálam rossz pont. Talán egy közepest adnék neki...

Ti miket "végeztettek ki" mostanában??? Szerettek ti is kísérletezni, vagy a jól bevált termékeket vásároljátok mindig újra?
Legyen szép napotok!
puszi

6 megjegyzés:

  1. .nalam is van 1-2 dolog amiket mindig ujra veszek pl a Hauschka spiralomat, a Lancome sotetszurke szemceruzajat, egy Smashbox kremes pirositot, REN kremeket, vagy a szemranckrememet a Herbfarmacytol. Persze ezek mellet sok mast is hasznalok, de ezek tuti befutok nalam..:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erről a Hauschka márkáról már annyi jót olvastam, ezek csak bioboltokban elérhetőek? Még régebben láttam egy kanizsai üzletben de nem volt időm szemre venni őket.

      Törlés
    2. .tobbnyire igen. online is tudsz rendelni, mar tobb magyar webshopban lattam.

      Törlés
    3. Akkor utánanézek majd jobban, köszönöm szépen!

      Törlés
  2. Nálam a szappanaok fogynak szépen sorjában, na meg az ajakápolók ebben a hűvös időben. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mond én is "zabálom" az ajakápolót, meg a kézkrémemet is. Nem tudom mi lesz ha hidegebb lesz :S

      Törlés