2012. október 16., kedd

Kedd van, kedv van II.

 Megint kedd, megint esik, megint hideg van! Dobjuk fel egy kicsit ezt a napot! :)
 Voltam Glamour napos Dm kuponokból egy Manhattan alapozó fixáló púder és egy L'oreal Color Infaillible szemfesték kerekedett ki. A lakkot tegnap találtam a Rossmannban, a Lovely új kollekciójából való.
 Nehéz volt választanom, de a Tender Caramel árnyalat teljesen elvarázsolt. Szerintem ismertek már annyira, hogy a barnás színekkel meg lehet engem fogni. Ez a szín pedig a sajátos szürkés/ezüstös tónusaival találkozik egy finom barna árnyalattal. Még ismerkedek vele, remélem jó barátok leszünk!
 Ha még nem találkoztatok ezekkel a Moulin Rouge lakkokkal akkor ajánlom, hogy zarándokoljatok el egy Rossmannba mert gyönyörűségesek! Én eddig nem nagyon ismertem a Lovely lakkjait, de azt hiszem ezek után jobban oda fogok figyelni!
Én a Nr.11-es számmal jelzett darabot választottam, ami pinkes/lilás tele arany csillámokkal, egészen finom de mégis egészet alkot. Nagyon élénk, nagyom csinos kis lakk. Pici üvegéhez, pici ecset dukál (a körmeim is most picik) ezért többször kellett belemártanom az üvegbe, 2réteget használtam belőle. A legjobb az egészben, hogy nem csíkoz ezért az első réteget tekintve fedőlakként is lehet használni. 8ml lakk kerül 499ft-ba, a kollekció limitált és a displayt elnézve mindegyik lakkból 2-2darab volt az alsó sorban lévőekből pedig 1-1. Szóval érdemes megnézni őket!!!
 Ez pedig a mai sminkem volt, fényesebb lilákkal. Durva, hogy amikor fotóztam kisütött a nap! Szóval igen, még ezek a fránya keddek is lehetnek szépek! Én mindig úgy próbálom élni a napjaim, hogy megtaláljam benne a szépséget értéket; szeretek elalvás előtt úgy álomba merülni, hogy tudom ez a napom is értékesen zárult! Kívánom mindenkinek, hogy találja meg a szépséget még az unalmas esős hétköznapokban is! :)

Milyen kedd volt ez számotokra? Hogy vagytok? Glamour napokon vásároltatok? Mit szóltok az új Lovely lakkokhoz? Na és lila smink mehet holnap is? :)



11 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Nagyon brutálisak, nekem szinte az összes kellene; de tényleg egyszer felpofozom magam, mert állandóan új lakkot veszek.... -,-
      Lakkstop van most már nálam.

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Túlságosan is, majd nézd meg a többit is! Szerintem azok is nagyon jók!

      Törlés
  3. Nagyon szép a lakk, jól választottál! Én már kétszer jártam a pultnál, de mindig lebeszélem amgam róluk, ma majdnem elhoztam ezt a színt, de aztán ez is visszavándorolt. Nem tudom, mi van velem. :-D A smink pedig szép, éljenek a lilák! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én először két lakkot vettem le, majd mind kettőt visszapakoltam, aztán visszamentem ezért... nem tudtam ellenállni. De majd most! Most már tényleg nem veszek újabb lakkot! :D
      A lilák a legjobbak :D

      Törlés
  4. Életemben nem volt még Lovely lakkom, de egyre több blogon látom ezt a Moulin Rouge kollekciót és kellkellkell!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én az egészet elfogadnám szívem szerint, nagyon eltalálták! Főleg hogy, csillámos, vörös, ezüst, arany, lila, pink igazi csajos kollekció! nézd meg közelebbről ;)

      Törlés
  5. Épp most kenem fel a 11-est. :) A 20-ast már kipróbáltam, azzal nagyon elégedett vagyok. :) Nagyon jó kis TE lett ez, tényleg érdemes kipróbálni párat.
    http://lakkfan.blogspot.hu/2012/10/lovely-moulin-rouge-nr-20.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csekkoltam nálad! :)))
      Amúgy vicces mert én is a 20-ast ragadtam ki először, aztán rájöttem, hogy azzal csak néha néha kennék ki és inkább egy "használhatóbb" darabot hoztam el! Nagyon tetszik amúgy blogod! Sok lakk, nagy nyálcsorgatások részemről :)

      Törlés
    2. Köszi szépen. :) Én csípem a glittereseket, karácsony fele kifejezetten jó lesz az a kis piros. ;)

      Törlés