2012. október 4., csütörtök

Kedvenceim szeptemberben

No lám csak úgy suhannak a hónapok, jelenleg az ágyat nyomom úgy hogy csak most tudom nektek hozni a múlt havi kedvenceim:
A lakkok... lassan tényleg ideje magam visszafogni, mert az ősz nem indok a lakkvásárlásra, vagy mégis?????
A hajamat próbálom kordában tartani újból, be kell ismernem az Avonos hajvégápoló csúcs kis szer ehhez.
Na egy oka van, hogy örülök az ősznek: Végre nem folyik rólam le a smink! Előkerültek az őszi színek bézsek, barnák, lilák nem is tudok kedvencet választani most! Na és persze a pirosítókat is bátrabban viselem. 
Lehetne a hónap cukisága is, hiszen Szarvasfarmon jártam ahol új barátokra tettem szert és még igazi szarvasbőgést is láthattam egészen közelről! Nagyon jó élményben gazdagodtam. :)
A blog élete is fontos mérföldkőhöz ért, hiszen felkerült az első 'step by step' bejegyzés is.

Fájó szívvel búcsúzom a szeptembertől, de azt hiszem ez az október is jó kis hónap lesz! Nektek, hogy telt az első őszi hónap? Mik voltak a kedvenceitek?

Legyen szép napotok!


12 megjegyzés:

  1. Jó volt olvasni, a Latte nekem is bevált, de az illata miatt lemondtma róla, azóta az Avonos holt-tengeri meg az olívaolajos a kedvencem. A marokkói olajat hajmosás előtt vagy után használod? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohh azokra a termékekre én is kíváncsi vagyok főleg az olívásra- alapvetően az egész avonban szerintem a planet spa termékek a legjobbak az olívás testápoló régen nagy kedvencem volt úgyhogy most újra rendeltem meg persze a japán szakes maszkot kézkrémmel! Én ezt a kencét hajmosás után használom, kicsavarom megtörlöm a hajam úgyhogy mármár szárítható állapotba kerüljön és a hajvégekre (mondjuk az utolsó 1/3-ra) dörzsölök bele 1-2pumpálásnyi mennyiséget alaposan, ezután megszárítóm a séróm. :)

      Törlés
    2. Igen, és a lótuszvirágos bőrradír is love, meg a shea vajas hajpakolás, meg a holt-tengeri bőrradír stb. stb. :-) Szóval akkor Neked bevált a hajszérum mosás után, ezt jó tudni, volt aki azt írta, elnehezíti a hajat, én még nem próbáltam, mert van egy-két cucc, amit előbb szeretnék elhasználni. :-)

      Törlés
    3. Nagyon bevált! Még régebben (jó sok évvel ezelőtt) a zöld kupakos verziót használtam sokáig, aztán gliss kurt majd kallost. Szerintem ezeknek a szilikonos hajápolóknak az lehet a lényege, hogy nem szabad velük túlzásba esni; én simán el tudom képzelni azt hogyha valaki sokat ken fel akkor zsíróssá teszi a hajat. Nekem a hosszú hajamra tényleg elég 1-2pumpányi aztán a hajszárítással egész szépen be is szívódik, tapintásra se érzem zsírosnak olajosnak. Az illata nagyon finom, nem is tudom mihez hasonlítani de tényleg jó és jó pár napig érezni is; arról nem beszélve hogy nem lesznek a hajvégeim szárazak/szénaszerűek. :)
      Jha meg szerintem másoknál még az is baj lehetett, hogy az egész hajra felkenték- hajtövekre is; na úgy tényleg sok(k) a dolog. :)

      Törlés
    4. Na, majd én is tesztelem, amúgy meg szerintem a szilikonmentesség hajvégek esetében lényegtelen, az már úgyis csak halott rész, és mindegy, mi jó neki, a lényeg, hogy szebb és puhább legyen, és kevésbé töredezzen. :-)

      Törlés
  2. De gyönyörűek a lakkok! Mindegyik milyen őszies, nekem a china glaze tetszik a legjobban, valami meseszép. Az essence pedig nekem is megvan. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon megszerettem ezt az Essence lakkot, neked bevált? A China glaze az egy álom, de most komolyan annyira rossz, hogy csak rendelni lehet és itthon nem kaphatóak ezek a lakkok :(

      Törlés
  3. hello ^_^
    good blog! I follow you,you reply on my blog?
    see you ;)

    kiss
    http://sweetymakeupcandy.blogspot.it/2012/10/nuovi-prodotti-chanel-correttore-lunga.html

    VálaszTörlés
  4. Ezzel a hajra való olajjal én is szemezgettem, de megvárok valami nagyon jó akciót és akkor rendelem meg. A szarvasfarmos képek nagyon cukik. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szarvasfarmosok körülbelül úgy néznek ki mintha üldözném szegénykét... najó tényleg követtem mert olyan kis aranyos volt. Most hétvégén állatmenhelyes összeröffenésen jártam, de ott mindkét kezem foglalt volt kutyusokkal.
      Én azt az Avonos lötyit a múltkori katalógusból rendeltem azt hiszem 920ft lehetett; szerintem biztos le fogják árazni még jobban- szerintem ők is sejtik, hogy ez egy tuti termék lesz. (De amúgy nagyon megéri, a Gliss Kur hajvégápolójához tudnám hasonlítani hatásában állagban pedig mint a Kallos hajvégápoló viszont az illata az illata szuper.)

      Törlés
  5. Egyszer én is voltam hasonló helyen, most ugrott be. Csak még nagyon picike voltam így csak arra emlékszem, hogy egy őzike odajött hozzánk. De el volt kerítve az a terület, gondolom valami vadvédelmi körzet volt.
    A menhelyen önkénteskedsz?
    Pont a gliss kur-t szeretném leváltani vele, mert úgy érzem megszokta a hajam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az az igazság, hogy még nem de nagyon gondolkozom rajta... ez egy olyan esemény volt Kaposváron ahova a menhely kivonult és lehetett adományozni és természetesen örökbe fogadni is. Botrányos amúgy, hogy pont aznap amikor szervezték még több kutyát dobtak ki a menhely elé az "emberek". Rendesen könnybe lábadt a szemem, rengeteg kis kutyus volt kis tacsi, kis német juhászok, aprók és nagyok is.
      Most amúgy egy állatorvos mellé pályázom bekerülni úgyhogy végül is az is előrelépés lenne nekem. A menhelyen való önkénteskedéshez pedig még erőt gyűjtök, nagyon azon vagyok hogy haza vigyek onnan egy kutyust a szüleimnek. :))
      Túlságosan szeretem az állatokat. :)
      A Gliss kur-t én nagyon szerettem régen. Nekem a samponokat szokja meg a hajam állandóan, én azokat váltogatom mindig. Nem tudom mért van ilyen.. :D

      Törlés