2012. október 18., csütörtök

L'oreal Color Infaillible - Tender Caramel I.

 Keddi bejegyzésemben már láthattátok ezt a gyönyörűséget. Gondoltam élesben tesztelem nektek egy két bejegyzésben mivel rengeteg ötletem van vele.
 Eddig nem igazán érdekelt a L'oreal, de azt hiszem ez az a termékük ami tényleg jól sikerült a visszajelzések szerint, ezért is bátorkodtam beáldozni az 50%-os kuponom rá. A csomagolása kis egyszerű nagyszerű, nagyon kis helyes. Rengeteg színből lehet választani, szép lilák barnák pinkek. Az én választásom a Tender Caramel árnyalatra esett. Maga a festék világos barna szürkés beütéssel ami gyönyörű ezüst csillogásban pompázik.Szerintem könnyen összehozható bármilyen színnel, alapdarabnak tartom.
 A tartóssága káprázatos, meg sem mozdult egész nap ugyan úgy ragyogott mint reggel! Kiállta a zuhany próbát hajmosással, nem mosódott el, nem pergett le, pedig víz érte megdörzsöltem- ugyan olyan maradt!!!!
  A festék állaga számomra fura volt, valahol a pigment és a krémesebb szemfestékek között van, igazság szerint valamennyire keményebb így én egy keményebb lapos ecsettel vittem fel. A felvitele szerintem az egyetlen egy gyenge pontja, puha szemfesték ecsettel (pl Essence) nem adja meg magát! Viszont más ecsettel már igen, pigmentáltságával nincs is gond. Építhető, mégsem lesz sok/csíkos/tömör eredmény és ennek ellenére könnyen satírozható is! Nem pereg, nem maszatolódik. Na de lássuk élesben, hogy is mutat.

Használt termékek:
Arc:
Garnier BB krém - Light
Maybelline Affinitone púder - 14 Creamy beige
Alverde Mademoiselle LE - Péche pirosító
E.l.f. - Luxe highlighter
Szem:
NYX szemhéjalapozó bőrszín
L'oreal Color Infaillible - 033 Tender Caramel
Catrice - C'mon Chameleon!
Rimmel Scandaleyes Extreme Black szempillaspirál
S-he szemöldökceruza
Ajkak:
Rimmel Kate Moss - 08 rúzs

 Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a JOY mostani számában a kuponok között van L'oreal is ami 50%-os kedvezményt biztosít a Rossmannban illetve a Müllerben is! Ha esetleg megtetszene nektek a termék!
Mivel a termék teljes áron 1999ft-ba került volna a Dm üzletekbe, azt hiszem ez nem épen baráti bármennyire is legyen szuper frankó!

Nektek, hogy tetszik? Esetleg beruháztatok rá? Vagy épen szeretnétek?
Legyen szép napotok!

4 megjegyzés:

  1. Hát ennek valami csodálatos színe van! :]
    A szemöldöködet meg nagyon irigylem.. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látnád 'normál' állapotában... majd remélem egyszer lesz bátorságom megmutatni szegényt, elég gyér... szőke vékony rendezetlen... ahj pfuj :S

      Törlés
  2. Nagyon tetszik ez a szín, főleg, hogy ennyire tartós! Nagyon szeretem a barnás árnyalatokat, így lehet, hogy kerítek egy Joy-t :)

    VálaszTörlés