2012. október 11., csütörtök

SAKK ajánló

 Blog követők már biztos értesültek róla, Evelin és Szilvi ismét sminkversenyt rendez! Én már a nyári versenyen részt vettem, amit egyszerűen imádtam, amatőrként azt hiszem ennél jobb megmérettetésben nem is lehetne részt venni. A lányok mint eddig is szuper jó témákat válogattak össze, a nyereményről nem is beszélve; amit Edit támogat!
 Szeretnélek Titeket biztatni, hogy induljatok el! Nem profikat várnak, nem profi sminkmestereket 10ezres felszereléssel, hanem kreatív bátor lányokat akik igen is mernek alkotni!!!!!! Én most is részese szeretnék lenni a történetnek, remélem Ti is kedvet kaptatok hozzá!

Pár információ:

SAKK= Amatőr, Kreatív smink Kedvelőknek.

Jelentkezni október 20-ig lehet az alábbi email címen tudtok: sakk.smink@gmail.com ide küldjetek 2darab jó minőségű fotót!

A témák: Film, Hippi, BLACK&WHITE, Future, Virág
(Most mondjátok, hogy nem szuperek ezek a témák????Én már lázban égek teljesen.)

Nem likeolos verseny, nem azon múlik hogy kinek mennyi ismerőse van, hanem csupán a kreativitás számít! Szavazni ezért majd a két csajszi blogján tudtok feliratkozva, illetve ők és egy téma erejéig Barbi is a zsűri tagja lesz!

Fantasztikus nyereménnyel: egy Max Faktor szempillaspirál és 5000ft-os vásárlással Edit blogján. 

Én nagyon szeretném, ha minél több lány indulna! Nagyon jó érzés alkotni, izgulni, új dolgokat kipróbálni, tervezni és fotózni! Úgy érzem, hogy ezzel senkinek nincs veszteni valója! :)

Sok sikert kívánok az indulóknak és itt is köszönöm Evelinnek és Szilvinek a szuper szervezést!!!! 

8 megjegyzés:

  1. Én örülök, hogy indul több sminkverseny is, a múltkoriban is volt néhány jó ötlet, de teljesen kiborulok attól, hogy 1000x ki kell hangsúlyozni, hogy ez egy AMATATŐR verseny, meg nem kell több tízezres sminkfelszerelés hozzá. Ez annyira diszkriminatívan hat és nekem pl. az egésztől elveszi a kedvem, pedig a témák most sokkal jobbak, mint az első körben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi a véleményt, erre én még így sosem gondoltam. azért hangsúlyoztuk ennyire, mert sokan csak azért nem jelentkeznek, mert azt gondolják, nem ütik meg a szintet, holott nincs igazából szint, és én mindig azt gondoltam, a nagyok, mint ti például, sosem jelentkeznétek ilyen versenyre.

      Törlés
    2. Akinek nem sminkes a végzettsége, az mind az amatőrt jelenti. Merthogy hivatalosan ez így van. Ez nem degradáló szó, hanem ezt így nevezik.

      Én például hiába szeretnék indulni egy komolyabb versenyen, amit egy Szépítész magazinban hirdetnek, nem tehetem, mert nem vagyok se kozmetikus, se sminkmester, ami kizárja az amatőr szintet.

      Én az vagyok, a verseny pedig a hivatalosan is ezt tanult embereknek szól. Remélem érted a különbségeket.
      Na szóval ezt lehetne még bonyolítani, de nem azon múlik a dolog, hogy kinek milyen a felszerelése. Én már nagyon sokat költöttem smink cuccokra és mégis amatőr vagyok.
      Magyarul, ahogy Szilvivel is beszéltük, nyilván nem egy vezető sminkesnek szól a felhívás, hanem a piramis alsó részén lévő: kreatív, tehetséges (blogger)lányoknak. (Primőr képeken láttam így szemléltetve :P)

      Szóval ha csak ez tart vissza, akkor ezt felejtsd így el és jelentkezz. :)

      Törlés
    3. Én személyesen úgy gondolom, hogy nagyon kis béna vagyok és egy profi (azaz egy olyan lány mellett aki évek óta űzi hajtja a dolgot) nem lenne önbizalmam megjelenni, nekem mint leendő indulónak sokat számít, hogy "egy súlycsoportba" legyenek az indulok. Ne érezzem azt, hogy csak az számít ki és mennyi költ a szuper festékekre, ne az legyen a mérvadó hogy valaki smink/maszk mester; hanem tényleg az ilyen kis hobbi szinten működő fantáziáknak adjon teret. Én ezzel a bejegyzéssel nem akartam senkit megbántani vagy megpecsételni, hanem az olyan mezei olvasókat lányokat akartam biztatni akik eddig csak otthon a tükör előtt ügyeskedtek! Szerintem a témák szuperek, és nagyon remélem, hogy minél több lánynak beindul a fantáziája! :)

      Törlés
  2. Sok sikert kívánok :) Én sajnos még nem állok olyan szinten sminkelés terén, hogy egy ilyen versenyen induljak. Főleg, hogy láttam az előző verseny indulóinak sminkjeit :) Talán majd a legközelebbin :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jhaj Te ne becsüld így le magad!!!!!! Meg kell próbálni veszteni valód nincs, sőt gyakorlásnak is szuper! No meg persze magadat is próbára teheted! :)))
      Jól hangzik így? :)

      Törlés