2012. november 12., hétfő

SAKK - Dráma?

 Kicsit elhavazva, de annál nagyobb lelkesedéssel mutatom meg nektek az újabb agymenésem amit a versenyre készítettem!
Az igazság az, hogy egyáltalán nem vagyok vele megelégedve.... az alapötletemhez való legeslegfontosabb dolgot nem sikerült beszereznem, így ezt tudtam végrehajtani magammal. Bár, nem mellékesen a fő célom az volt, hogy anyukám ne ismerjen rám. Jelzem ez teljesen összejött, mert a fotók láttán tényleg meglepődött! :)
Az egész történetben a legviccesebb ez a fehér arcfesték, ami egyáltalán nem úgy működik ahogy én azt elképzeltem. Szóval por állagú szemfestékkel szinte lehetetlenség rajta normálisan dolgozni, arról nem beszélve, hogy maga ez a fehér trutyi se úgy viselkedik ahogy az ember lánya várná. Nem oszlik el szépen, nehéz egyenletesen eldolgozni illetve darabos a végeredmény is. (Bár biztos bennem van a hiba, de azért jobbra számítottam na...)
Ennek fényébe azért ajánlom ezt a sminket azoknak, akik szeretik a hétköznapi drámákat (nem a szappanoperákra  gondolok) és egy kicsit szeretnek túllátni a világon. Az alapinspirációt nálam a görög drámák előadásai adták, ahol a színészeket fehérre maszkírozták ezt egy kicsit kevertem a mai magyar valósággal és egy csipetnyi festészettel. 

Ha gondoljátok, már pedig mért ne gondolnátok akkor szavazhattok is Evelin vagy Szilvi blogján is a nektek tetsző alkotásokra!

A végére némi érzelgős szöveg azért dukál, szóval nagyon de nagyon szépen köszönöm az eddigi szavazatokat amivel előre lendítettek! Hihetetlenül jól esik, el se tudjátok hinni! Szóval tényleg köszönöm szépen!!!!

20 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm szépen, háát pedig nem hittem de tovább is jutottam vele!

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Köszönöm szépen no meg a szavazást is!!!! :))

      Törlés
  3. Annyira szuper! :) Nekem nagyon tetszett! Én is bajban voltam, hogy mi a fenével mázoljam fehérre az arcom, de végül megmentett a NYX Jumbo Pencil Milk árnyalata. Kentem egy darabig az arcomra, de annyira krémes állagú és jól el lehet dolgozni.
    Eredetileg fehér arcfestéket szerettem volna venni, de nem volt időm shoppingolni sajna... :(
    Hajrá-hajrá! Remélem találkozunk a következő fordulóban is! :))))

    Ági
    http://addict-schmiza.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hallod, te egy zseni vagy.... én már minden idióta luvnyának elszidtam ám magam :D
      No aztán találkozunk is jövőhéten ;)))

      Törlés
  4. nekem az tetszik, h a sminjeidet mindig úgy fel tudod dobni a kiegészítőkkel. Pl a szádon is a confetti bigyó stb stb. Nagyon kreatív vagy :) Én Neked szurkolok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, a következő ígérem sokkal jobb lesz! Köszönöm szépen!!!!

      Törlés
  5. Ez a fehér festékes sztori nagyon ismerős, fúúú azt hittem be se adom a képeim (lehet jobb lett volna :D), már tiszta ideg voltam, mert a festék csúszkált a fehéren, krémessel nem lehetett rajta fogni, kinyírtam vele a filces tusomat is, összeragadt az ecseteim fele a fehér festéktől, feszt foltos volt, nem győztem javítani. Most jó ideig nem szeretnék fehér festéket látni.

    Viszont ötletességben és kivitelezésben nekem mind te vitted a pálmát a mostani fordulóban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohhmmm annyira de annyira sajnálom, hogy kiestél. Pont az imént pityeredtem el- ilyenkor mindig úgy érzem, hogy én meg se érdemlem meg stb. Mert alapból nekem te és Gabcsi voltatok a favoritok, első blikkre a ti munkátokban láttam valami újat valami ötleteset. Szóval basszus :(

      Törlés
    2. Awww, köszönöm, nagyon aranyos vagy <3. De ne is gondolj rá, hogy meg se érdemled, ott a helyed, és remélem legalább dobogós leszel! Nagyon sok dinamika és ötlet van a munkáidban, szóval abszolút megérdemelnéd :).

      Én meg megnyerem a következő versenyt, maximum :D

      Törlés
    3. Köszönöm szépen!!!! De kis kedves vagy!!!
      Remélem is, hogy a következő versenyt megnyered! :)

      Törlés
  6. nekem nagyon bejön,jó lett!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!!!!!!!!! Uhh annyira jól esik, legalább most mindjárt örömömben is bőgök egy 10percet.

      Törlés
  7. imádom a munkáidat és azt is, hogy mindig van közöttük tartalom! mi mindig abszolút elfogulatlanul és objektívan szavazunk, ezt megígérhetem, de ettől még ez van:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, na most meg lassan a székről esem le. Köszönöm ám a bizalmat is!!! :)

      Törlés
  8. Válaszok
    1. Köszönöm szépen, neked sem fogok csalódást okozni akkor a következő körben sem. :)

      Törlés
  9. Válaszok
    1. Ohhhh nooo ez annyira jól esik, én is szeretem amiket csinálsz te se a normális végéről közelíted meg a dolgokat ez meg nekem nagyon tetszik!!! :)
      Köszönöm a kedvességed!

      Törlés