2012. november 27., kedd

SAKK - Virágom

 Hihetetlen, elképzelhetetlen, felfoghatatlan; de a legjobb 5 lány közé kerültem! Úgyhogy most gőzerővel vágjunk is bele a bevirágozódásnak.
Úgy érzem, hogy megint a téma mögé sikerült kerülnöm. Hiszen a 'virág' mint adott dolog több annál, mint ami. Virágot kapunk születésnapunkra, a ballagásra, majd az esküvő meghatározó elemeként a csokrunk dísze éke, virágot viszünk szeretteink sírjára kegyeletünk jeleként és örülünk minden évszak virágának. Szerintem a virágok mind érzelmet fejeznek ki, minden virággal mondunk valamit a másik számára.
Én azt szerettem volna mondani, hogy köszönöm a lányoknak Evelinnek és Szilvinek, hogy részese lehettem a versenynek, köszönöm az olvasóimnak és a szavazóknak, hogy lehetett benne helyem és köszönöm a versenytársaknak, hogy ennyi szépet nyújtottak nekem. Az én sminkem a köszönet virága lett.
Illetve egy másik szegmense is van a dolgoknak, ahogy ti is láthatjátok a rózsa a vezérfonala a sminknek. Édesanyámat Rózsának hívják, így stílusosan a téma választáshoz őt is kapcsolnám. Bár ő nem láthatta rajtam ezt a sminket élesben a közöttünk lévő kilométerek miatt, mégis amikor telefonon beszámoltam neki elcsuklott a hangja. Köszönöm anyukám itt is :)
A sminkről is beszéljünk pár szót. Rózsaszínekben, bordókban, olaj zöldben és aranyban gondolkodtam de mégsem akartam túlzásba esni, így az arcom bizonyos részeit emeltem csak ki főleg a színátmenetekre és a színekkel való játékra koncentráltam. A hajamat is bevontam a történetbe, duplán körbefontam és beleraktam papír rózsákat- azt hiszem nem is vagyok már annyira fodrász antitalentum. Az apró kiegészítők is a virág jegyében születtek meg, pár tincses műszempillával tettem még hangsúlyosabbá a szemem és a számra is mélyebb szín került.

Ha gondoljátok szavazzatok Evelin vagy Szilvi blogján.

Legyen szép napotok!

20 megjegyzés:

  1. Nekem a hajad is tetszik, én nem tudok egyelőre túl szépen fonni fodrász létemre.. (bár gyakorlás kérdése minden :]
    És nagyon drukkolok, megérdemelted, hogy eddig eljuss, és remélem tovább is fogsz! :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, a szavazatod is! Én se tudok valami szépen fonni, mindig kicsúszik a kezeim közül a hajam csoda, hogy ez sikerült. Majd meglátjuk mit hoz a jövő, mire lesz ez elég. :))

      Törlés
  2. Nem meglepő, hogy eddig eljutottál. Én örülök neki, csodaszép amit csinálsz. Ez a smink pedig nagyon elegáns és megnyugtató. Tényleg olyan, mint a pici dekorvirágok a hajadban. Ez a haj pedig....imádom!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, uhhh ez nagyon jól esik! Pont akartam is visszatükrözni egy kicsit a virágokból örülök, hogy ez is átjött. :))

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Ez minden smink alapja, mondjuk én mindig végig gondolom az adott témáknál, hogy nekem mit is jelent mit lehet belőle kihozni. Örülök, hogy tetszenek. :))

      Törlés
    2. én is, nem egyszer gondoltam már rá, hogy közzé kellene tenni őket, de így, itt, Te megteszed:-)

      Törlés
    3. Ti nagyon aranyos lányok vagytok :))))
      Olyan jó ilyen hozzászólásokra hazaérni. :)

      Törlés
  4. . nagyon figyelmes es kedves hogy edesanyadra is gondoltal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ő is nagyon örült, hogy belecsempésztem egy kicsit a versenybe. Gondoltam a témaválasztáshoz ő is szórósan kapcsolódik illetve a virághoz is.

      Törlés
  5. Nagyon drukkolok Neked, nagyon szépet alkottál erre a fordulóra is. És nagyon jó volt olvasni a smink háttértörténetét is ^^.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, ezek a szavak igazán jól esnek és igazán értelmet is adnak az egésznek. Hiszen ezek nélkül nem is működne a dolog. Még egyszer köszönöm!

      Törlés
  6. Rád szavaztam! Gyönyörű vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon de nagyon szépen köszönöm, uhhh itt ugrálok annyira örülök neki/neked! Köszönöm szépen!

      Törlés
  7. Ismét gyönyörűszépet alkottál, a hajad is nagyon tetszik - kifinomult és elegáns :-)
    Nagyon tetszik a háttérstory is nagyon kedves!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, igyekeztem összekombinálni megnyugtattál, hogy ez át is jött. Köszönöm szépen!

      Törlés
  8. Olyan, mintha Frida Kahlo festett volna. *.* Ez tetszik legjobban az eddigi versenysminkjeid közül. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van benne ő is, pont minap nézegettem- érdekes, hogy ezek is visszatudnak köszönni bár a mexikói művészet nem áll hozzám túl közel. Viszont a nőcinek van egy stílusa, egy jelenség. Ha most lehetek vicces, akkor örülök, hogy a szemöldökünk nem hasonlít. :D
      Köszönöm szépen ezeket a szavakat, a szavazatod és a biztatást! Tényleg adnak jó sok pluszt a dolgoknak. Már nagyon el voltam kenődve a smink miatt, de most látom, hogy nem volt értelme csüggednem ha tetszik másoknak! :)

      Törlés
  9. Ismét gratulálok nagyon ügyes vagy!! :D Hajráá!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, igyekezni fogok a jövőben is versenytől függetlenül! Ötletem van, időm annál kevesebb de majd megoldódik az is. :)

      Törlés