2012. november 19., hétfő

SAKK - zűr az (z)űrben

"A világvége nem egy látványos durranás lesz, vagy fagyhalál, hanem a langymeleg, a közömbösség fog elvinni minket. Hajlamosak vagyunk beletunyulni a közönyösségbe, a változást elvetve bámulni a falakat, a tévét, egymást"

Novák Péter

 Bár én sem gondoltam volna, de a továbbjutok közé kerültem újfent.  Ezúttal is köszönet és hála minden egyes szavazatért Nektek! El se hiszitek (én sem), hogy mennyire boldoggá tesz és mennyire örülök ennek!!!   

 Számomra a jövő egy hangyányit megfoghatatlan; bár itt a bejegyzés elején szeretném kifejteni, hogy alapból egy vidám pozitív emberke lennék, aki nem szomorúságba burkolózik. Úgy vélem, hogy a mai világ a brutalitás, az, hogy gyerekek halnak meg gyerekeket gyilkolnak meg nőket aláznak és ölnek meg kegyetlenül felteszi azt a kérdést- hogy van e jogunk a jövőre gondolni? Egyáltalán milyen jövőre gondoljunk? Ahol Iphone vagy mifene lesz az agyunk helyett ahol a szívünk is csak egy "okos mobil", egyáltalán megérjük e a jövőt? Én úgy vélem, hogy az Isten a galaxis vagy ki miben hisz, tenni fog az ellen, hogy még mélyebbre süllyedjünk. Ezért is szerettem volna az univerzumot megjeleníteni, megfogni megragadni azt amiben én hiszek. Nem akartam Terminátorrá válni. Én valahol hiszek abban is, hogy van kell lennie a Földön kívül is életnek; de úgy gondolom, hogy ezeknek a lényegnek "idegeneknek" vagy ki minek nevezi több eszük van annál, mint sem, hogy ide jöjjenek és pontosan a fentebb leírtak miatt! Én úgy érzem, hogy lesz jövőnk (remélem) akkor annak köze lesz az űrhöz köze lesz az űrutazáshoz és köze lesz ahhoz is, hogy az emberek jobbá fognak válni.

  Remélem, hogy tetszett nektek amit kitaláltam és láttok még bennem némi rációt a jövőre tekintve is. Ha szavazásra vetemednétek, akkor csak biztatni tudlak titeket, hiszen nem csak rám hanem még 6 fantasztikus lányra tudtok szavazni! Evelin és Szilvi oldalán tudjátok mindezt megtenni!

Köszönöm szépen az eddigi szavazatokat, biztatást hihetetlen érzés ennek az egésznek a részese lenni. Számomra már ezért is megérte jelentkezni a versenyre! Köszönöm szépen!

21 megjegyzés:

  1. Bár én most nem rád szavaztam, de vagy 10 percig őrlődtem közted és a másik lány között.
    Viszont nagyon örülök, hogy így látod -hasonlóan, mint én- a dolgokat, és megint nagyon szép lett! :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan kedves vagy, ennek nagyon de nagyon örülök!!!!! Amúgy semmi gond ám, én annak örülök a legjobban ha minél többen szavaznak sőt! Nekem már ez is hihetetlen, hogy idáig eljutottam. :)
      Nagyon kedves vagy!!!

      Törlés
    2. 100%is egyetértek Klauval. felemás érzéseim vannak azzal kapcsolatban,hogy csak 1 emberkére szavazhattam, de ez is elvarázsolt. akárcsak a gondolatmeneted :)

      Törlés
    3. Kell egy kis izgalom is lányok! Én ilyenkor mindig a fejem verem a falba, hogy jajmegintbénavoltambasszusmitkeresekitt aztán kapok tőletek ilyen kedves megjegyzéseket és rögtön derűsebben látom az egészet! Én még mindig nem tudok szavazni, most tényleg nagyon nehéz a dolog... az a helyzet, hogy én is legalább két emberre tenném a voksom. :S

      Törlés
    4. Csak őszinte vagyok, a Te alkotásaid meg leginkább pont azért fognak meg, mert a hétköznapiban egyszerű, de nagyszerű volt eddig minden, amit láttam, az ilyenekben meg mindig aprólékos vagy (mármint ez pozitív) és olyan összhangban van minden :]

      Törlés
    5. Ohh!! Köszönöm szépen, örülök, hogy ez a kis "kontraszt" átjött amit/amiket csinálok. Ez tényleg így van. :)
      Köszönöm szépen!!!

      Törlés

  2. Nagyon jó lett!
    Még nem szavaztam, megnézem a többieket is és futok szavazni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen kis névnapos bloggerina!!! :)))
      Szavazz mindenképpen nagyon szuperek a csajok!!!

      Törlés
  3. Gyönyörű a sminked, nagyon-nagyon ügyes és kreatív vagy, és nagyon szurkolok Neked!! és a jövővel kapcsolatos gondolataiddal is nagyrészt egyetértek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uhhh köszönöm szépen, igyekszem. Aztán majd kiderül mire is lesz ez elég. Kedves vagy :)

      Törlés
  4. Annyira szép a te sminked is ! Iszonyat ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, bár megint látom benne a hibákat de majd megpróbálom kiküszöbölni a jövőben ezeket is. :)

      Törlés
  5. Köszönöm szépen!!!!! Ez igazán jól esik, főleg egy olyan lánytól aki már évek óta benne van ebben! Köszönöm!

    VálaszTörlés
  6. Hasonlóan látjuk a világot♥ örülök,hogy a versenyben kqphattam egy szeletet a munkádból ès emberi voltodból :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uhhh köszönöm szépen, nagyon nagyon kedves vagy! Már nagyon várom a Virágos fordulót is majd ott is megpróbálok valami igazán jót csinálni! :)

      Törlés
  7. Hajrá, Nelli! Nekem nagyon tetszik, tényleg tiszta űrjellegű, amúgy pedig nagoyn szoros a mezőny. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, mondjuk most meg voltam győződve, hogy ki fogok esni úgyhogy nagyon meglepődtem, hogy továbbjutok közé kerültem. Most lesz majd igazán nagy a tét! Köszi a drukkolást a szurkolást a szavazást!!!

      Törlés
  8. Én még csak tegnap tudtam meg, hogy a B&W kategóriában ki jutott tovább úgyhogy szeretnék neked gratulálni ehhez! Nagyon szép sminkeket csinálsz és nagyon igaz amit írtál. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon nagyon kedves vagy!!!!! Majd igyekszem akkor a következő körben is helytállni, remélem majd akkor is benézel hozzám! Még egyszer köszönöm szépen a kedvességed!!!

      Törlés
  9. Nagyon izgalmas munka! A részleteket meg már tudod részemről :P :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azóta is itt ájuldozom csak, köszönöm szépen! Már előre félek a következő fordulótól. :)

      Törlés