2012. december 3., hétfő

Kedvenceim novemberben

 Ez a hónap a rohanásról szólt nálam, szinte egyfolytában késésben voltam illetve soha semmire nem volt elegendő időm... sajnos ez pont a blog életén látszik legjobban...
Na de nézzük a hónap sztárjait:
Avon Planet Spa Afrikai shea vajas bőrtápláló arcmaszk: egyszerűn nagyszerű kis kence, imádom úgy ahogy van. Nagyon tápláló, kellemes használni és az illata is zseniális. Ajánlom száraz bőrű lányoknak, akik télre keresnek egy kis pluszt.
Avon Körömerősítő ásványokkal: a hónapban kizárólag ezt használtam, úgy érzem elkezdődött a változás is. Már nem törnek, nem szakadoznak be a körmeim, erősebbek lettek. Remélem december végén már tényleg szép erős körömökre kell beszámolnom. Szurkolok ennek a kis körömerősítőnek!
Avon Öblítést nem igénylő pakolás marokkói argánolajjal: már igen csak fogytán van, hiszen láthattátok már kedvences bejegyzésben. Azóta is töretlen a szerelem iránta, úgyhogy tényleg végérvényesen elmondhatom róla, hogy a hajápolásom alappillére lett.
Essence Stay all day korrektor Natural beige: hogy én ezt mért csak most fedeztem fel, eszméletlen kis termék. Szem alatti csúnyaságokkal elbánik és ha nem is 16 de nálam 9 órában bizonyított is. Tetszik, hogy nem ül be a ráncokba, a helyén marad és nem mellesleg illik a bőröm színéhez is.
Essemce Breaking dawn Renesmee red szájfény: a kollekcióból csak ő jött velem haza, de nem is bánom. Imádom! Eddig mindig elkerültem a vörös/piros szájkencéket, azt hiszem ezzel a termékkel áttörést értem el. Nagyon tetszik, hogy csillámos és az is hogy nem hivalkodó, így munkába vagy épen sétákhoz is kiváló. Meglepődtem pedig, hogy megvettem. :)
Avon SuperShock Golden fawn szemceruza: azt hiszem őt is túl későn fedeztem fel, a hónapban változatosan próbáltam sminkelni reggelente, de szinte mindig ehhez a szemceruzához nyúltam. Egyszerűen zseniális! Egy kis bibi van vele, hogy napvégére a csillámok elkezdenek lepotyogni- de ez sem olyan vészes. Imádom!

 Itt szeretném kiemelni és egyben megköszönni Nektek, Evelinnek és Szilvinek, hogy a döntős lányokhoz tartozhatom a versenyben! Még mindig próbálom felfogni, de egyszerűen lesakkolt bocsánat lesokkolt az eredmény- nem is hiszitek el, hogy ez mekkora dolog az életemben. Annyira szuper érzés, hogy ennyien szurkoltak szavaztak és ilyen eredményt sikerült produkálnom, hihetetlen... A szüleim teljes extázisba estek amikor felhívtam őket, a barátom is ugrált örömében, az unokatesóm már kampány főnökké avatta magát elő képzelhetitek, hogy nem csak a monitoron nagy az öröm, hanem a valóságban is mennyit jelent ez nekem! Nagyon szeretném megköszönni mindenkinek a biztatást, a szavazatokat, a kedves hozzászólásokat, a szurkolást és, hogy itt vagytok voltatok velem a verseny alatt. A szervező lánykáknak az egész versenyért hálásak lehetünk, hiszen nem semmi munka ezt lebonyolítani kivitelezni - úgyhogy még egyszer innen is köszönöm szépen a munkátokat és a lehetőséget, hogy benne lehetek az utolsó fordulóban!

Kívánom, hogy legyen szuper szép napotok!

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok a sakkos döntőhöz, nagyon kíváncsi vagyok a filmes sminkedre is :) És remélem, hogy ezzel tetézem az örömöd (és hogy majd a decemberi kedvencekben helyet kap Nálad is) : http://www.makeuplaza.com/hu/products/479/959/respect-i-divine-palette-limitalt-kiadasu-vegan-paletta-a-ppq-shangri-la-kollekciobol

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mond, számolom a napokat. Lehet éhen halok december végén de ez a paletta ez valami zseniális. :D

      Törlés
  2. Jelentem, én meg a Shea vajas hajpakolásra kattantam rá, imádom. :-D

    VálaszTörlés
  3. Megérdemelted, hogy a döntőbe kerülj! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uhhh köszönöm szépen, hogy így látod. Én kevésbé vagyok magamban biztos :)

      Törlés