2013. június 8., szombat

Inspirált I.

 Arra gondoltam, hogy elindítok egy kisebb sorozatot, olyan sminkek kapnak majd helyet amiket kedvenceim inspiráltak.

 Az első nagy kedvencem, gurum nem más mint Linda Hallberg! Imádom a sminkjeit, tényleg egytől egyig csodálatos és lenyűgöző! Pár napja rakta ki a blogjára, ezt a sminket, amit kicsit átformálva de megpróbáltam újra álmodni.
 Először is most matt színekhez nyúltam, amit a Sleek OSS palettájában találtam, a tus Lovely ami örök kedvenc lesz az nem vitás. Az alsó vízvonalamat fehér szemceruzával húztam ki, a szempillatöveknél egy tavalyi Catrice kiadás a Coolibri zöld ceruzája a Virgin forest került, amit a MUA Poptastic palettájának zöldjével dolgoztam össze. Az arcomra most alapozót raktam, a Maybelline Affinitone Mineral Ivory színét illetve a Sleek Suede pirosítóját dolgoztam el. A számra felütögetve a Bourjois Rouge Edition rúzsának Peche Cosy árnyalata került, amit a kedvences bejegyzésembe mutattam is.




Remélem tetszik nektek az ötlet, ha gondoljátok ti is mutassátok meg, hogy kik inspirálnak illetve egy egy sminket, hogy formáltok át.

Ti szeretitek Linda munkáit? Követitek? 
Kik inspirálnak titeket?

Legyen szép napotok!

4 megjegyzés:

  1. A sminked nagyon tetszik. Igy tovabb;-) Szempillaspiralbol tobb reteget is tehettel volna, de az osszhatas nagyon szep lett.

    VálaszTörlés
  2. Nem ismertem Lindát, de nagyon szimpatikus, a smink meg főleg, akár az eredeti, akár a Te mattítottad :-)

    VálaszTörlés
  3. Lindát nem ismertem eddig, de nagyon szép a blogja :)
    A sminked pedig ismét nagyon szép :)

    VálaszTörlés