2013. június 12., szerda

Vegyes

 Jó pár napja nem jelentkeztem, viszont készítettem egy kis összefoglaló bejegyzést nektek. Lesz itt smink, köröm, vásárfia és egyéb nyalánkságok.




 A napokban az e.l.f. Mint Cream lakkját a China Glaze szuper csodás Make a spectacle lakkjával párosítva viseltem, úgyhogy nesze neked eső. ;)
A kedvenc pillangós sálam szorongatom.


 Megtaláltam a tökéletes nude rúzst!!!!!!! Már ezeregyszáznyolcvanakárhány éve vágyakoztam egy hasonlóra, olyant szerettem volna mint a Mac Angel, Sweet sunrise vagy Hue rúzs, de kicsit mattabb tompítottabb verzióban és véletlenül rátaláltam amikor nem is számítottam rá! Az Alverde Fennzauber kiadásának tagjaként 10-es számmal Rosengedicht névvel bolondította meg a szívem. Még kicsit fura rajtam, meg kell szoknom soha nem volt ilyen világos rúzsom- néha ijesztőnek is látom magamon a fehér bőröm mellé, mindenesetre tetszik ez a természetesség amit sugároz! :)
Mielőtt elfelejteném iszonyatosan tartós, lerobbanthatatlan és még az ára is kiválónak mondható hiszen ezer forint.
 Én tényleg nem hagyom csődbe menni a drogériákat... esküszöm, hogy csak testápolóért indultam. Viszont egy szuper akció jött velem szembe, 25pontért cserébe 25%-kal olcsóbban vásárolhatunk tusfürdőket!!!!!!!!!! Rögtön pakoltam is tele a kosaram, anyukámnak is jól beshoppingoltam illetve a páromnak is. Most olyan tusfürdőkre esett a választásom amiket még nem próbáltam, de már régen a kívánságlistámon szerepeltek. Illetve a testápoló annyi rossz véleményt kapott már, hogy biztos voltam benne, hogy nekem ő lesz a tuti. (Nem is tévedtem, mert tényleg imádom!)


  Ti miket vásároltatok mostanában? 
Illetve mit szóltok ehhez a nude rúzshoz? Szerintetek nagyon gázos rajtam? 

Legyen szép napotok!!!

14 megjegyzés:

  1. Szerintem szép ez a rúzs, még egy tusvonal - vagyis kettő :D - a szemedre és tökéletes az összhatás. Ma vettem ajakápolót és egy körömlakkot, szerencsére mindkettőt találtam. Az egyik akciós a másikat azt hittem már nem árulják.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezen akkorát röhögtem, "mindkettőt találtam" én is mindig ilyen vagyok ha van valami ami épen akciós vagy olyan megmondhatatlan érzés fog el, hogy igen erre vágytam nekem ez kell. :D

      Törlés
  2. Micsoda módszer a testápoló-választásra! Nekem is megvan, de még nem próbáltam, viszont anno volt testradírban ez az illat, és azt szerettem.

    Nude-ot nem igazán hasnzálok, hacsak a saját szám színével egyező színű színezett hidratáló nem számít annak. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, és most néztem meg kinagyítva a körömlakkos képet. A reakció:
      Aaaaaaaaaaaaaawwwwwwww

      Törlés
    2. A testradírt imádtam, úgyhogy nem véletlenül landolt nálam. Csak azt sajnálom, hogy nincs újra a radír- emlékszem másfél éve lehetett amikor azt használtam és jhaj..
      A körömlakk pedig big love 6napja van a körmeimen ahogy a fotón is látszik enyhén kopott meg, de az szerintem annak köszönhető, hogy mindig bevágom a kezeim.. :D

      Törlés
    3. Ráadásul most semmilyen Balea testradír nincs a polcokon, és nagyon hiányolom őket :-(

      Törlés
    4. Igen, igen!!! Én is nézegettem. :(
      Mondjuk tegnap nézegettem német blogokat és elméletileg érkezik majd egy új szortiment ami Európa fővárosait mutatja be- krémek, tusik, szappan. Elméletileg lesznek radírozok is, ha jól emlékszem akkor valami limeos finomságot kell várni.

      Törlés
    5. Hát, ideje lenne, bár nálunk még az áfonyás tusi sincs, szóval nem biztos, hogy elér idáig. Kár pedig, és egyébként soha nem fogom megérteni a nem azonos drogériakínálatot, belföldön belül sem, pl. hogy nálunk nincs Catrice...

      Törlés
  3. Csini vagy, es tetszik a ruzs szine rajtad. Tetszik az osszhatas:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, most dagad is a májam.. pedig a kedvesem első reakciója az volt, beteg vagy? :D

      Törlés
  4. Ez a koromlakk:o gyönyörű :o

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is, annyira vidám nyárias ésésés tényleg kombinálható imádni való darab. :)

      Törlés
  5. Egyetértek, hogy jó ez a rúzs, szerintem nem feltétlenül igaz, hogy a világos bőrhöz nem illik a nude rúzs..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ezen agyaltam.. mondjuk impulzív vásárló vagyok ilyen téren. :D
      Nekem mondjuk abszolút nem állnak jól a sötét/vörös/lilás rúzsok kb úgy nézek ki velük mint ha egy horror film gonosz főszereplője lennék.. :D

      Törlés