2012. július 29., vasárnap

Arcradírok

 Helloka nyalóka lányok! Ma két arcradírt mutatnék be nektek, úgy érzem, hogy ők mentettek meg a 40fokos hőségben így méltán érdemeltek ki egy külön bejegyzést!
Bemutatnám az Yves Rocher Pure Camille családjába tartozó lágy arcradírt és az Alverde Aqua Peeling Perle-t. Nálam az elsődleges szempont, hogy ne karcoljon, ne sértse fel a bőröm és mégis tökéletesen tisztítson és frissítsen. Szerintem ezek nem is nagy elvárások.
 Az Yves Rocher arcradírjában az illat az ami rögtön megfog, nagyon finom kamillás. Maga a termék közepesen híg, apró nagyon apró szemcséket tartalmaz. Nagyon kellemes használni, habzik, jól tisztít és az illat is megmarad. Tényleg frissebb, feszesebb, tisztább a bőröm tőle! Ára a gyenge pontja, emlékeim szerint több volt mint egy 1000-es, és ezért 75ml-t kapunk. Szinte mindennapos barátom lett a nagy melegben, mivel egyáltalán nem szárított!!! Én nagyon ajánlom aki gyengébb, kis szemcsés arcradírt keres, érzékeny bőrűek szeretni fogják.
 A másik termék állandó termék a polcomon, nem más, mint az Alverde bőrradírja gyöngykivonattal. No ő már egy vaskosabb termék, nagyobb szemcséket tartalmaz erősebb. Viszont használatközben a szemcsék eltűnnek feloldódnak szinte. Nem egy mindennapi használatra kitalált radír, hetente 1-2 alkalommal használom csak. Ha az illatát kéne behatárolnom furcsának mondanám, enyhén tisztítószeresre hasonlít viszont ez nem marad meg az arcon. Feladatát teljesíti, tisztább feszesebb az arcom. Az ára elég baráti 600ft körül mozoghat, de nem tudom pontosan és ezért 50ml-t kapunk. A képen látszik a kék bigyó, amit elméletileg tengeri gyöngy kivonatnak nevez a címke. (Ezt gondolom ők se gondolhatják komolyan.)
 Ha választanom kéne, akkor a voksom az Yves Rocher termékre adnám le. Bár nem mindenhol elérhető és az ára is soknak tűnik, de szerintem megéri rá beruházni. Ha elfogy biztosan újra is fogom vásárolni, nekem nagyon bejött! Itt meg kell jegyeznem, hogy alapból imádom a Pure Camille termékcsaládot. Majd vessetek rá ti is egy pillantást a boltokban.

Ti használtok arcradírt? Ismeritek a fent látható termékeket? Tudtok még javasolni jó arcradírt?
Legyen szép napotok!!!!!!

4 megjegyzés:

  1. én nem ismertem eddig ezt a két arcradírt, de az Yves Rocher megfogott a kamillás illata miatt:)
    nekem is kettő van, két Nivea, az egyik a Natural Beauty (ez kicsit gyengédebb, jobban is szeretem), a másik egy Visage All in 1 arcradír(ez egyébként maszkként is használható), nálam mind2 bevált:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, ezeknek feltétlen utána is nézek!!! A niveával már szemeztem tavasszal de valahogy nem vitt rá a lélek a megvételére.

      Törlés
  2. Én sem ismertem eddig ezeket az arcradírokat! Nekem egy HerbLine márkájú radírom van, és nagyon szeretem, mert alaposan radíroz, és nem sérti a bőrt, igaz nem lehet olyan könnyen dolgozni vele. Viszont csak természetes összetevőkből áll. A szemránckrémükről ma írtam, szintén ez a termékcsalád! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huuu köszönöm neked is, nagyon szuper! Meglesem nálad mindenképpen, fel is írtam!! Én még a tiédről nem is hallottam, úgyhogy ma is tanultam újat!

      Törlés