2012. július 15., vasárnap

Gyümölcsözön

 Ilyenkor sajnálom, hogy még nem jött el a szagok átadására szolgáló virtuális rendszerek ideje. Ma két olyan terméket mutatok nektek, amik a kánikulában gyümölcsös illatukkal kebeleznek be minket.
Fruttini Sorbet testápoló spray licsi és vanília illattal:
ebben a forróságban testem lelkem nem kívánja a nehéz parfümöket, sokszor napközben is jól esik egy kis felfrissülés. Számomra tökéletes választás a spray, mivel könnyen elfér a táskámban szuper gyümölcsös illata van és remekül frissít is. A legnagyobb kánikulában pedig a hűtőbe szoktam berakni, hogy egy kicsit hidegebb legyen. Ajánlom annak, aki szereti a licsit és nyárra egy könnyű illatot keres!

Balea testápoló hab málna illattal:
imádom, a tökéletes nyári testápolóm! Nagyon könnyű extra málnás illattal, ami viszonylag sokáig érezhető is. Nem zsírós, pillanatok alatt felszívódik. Néha úgy bele is harapnék, annyira intenzíven málnás!
Állaga könnyű lágy, mégsem "esik szét". Hidratáló hatása csekély (selymesebb érzetet hagy inkább), viszont nem is ezért szeretem. Mintha csak valami tejszínes málna hab lenne... hmmm. Ajánlom azoknak akik szeretik a málnát és egy könnyű nyári testápolót keresnek!

Nem csak kívül hanem belül is imádom a málnát! Reggelente szívesebben fogyasztok gyümölcs turmixokat, általában barack vagy málna az alapelem. Imádlak nyár!!!
Ti hogy álltok a gyümölcsös illatokhoz? Szeretitek őket vagy inkább a semleges illatokhoz nyúltok ilyenkor parfümök és testápolók terén?

Legyen szép napotok!

6 megjegyzés:

  1. Kb. mennyibe kerül a Baleás krém és hány ml-s? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 200ml az ára 600-700ft körül mozoghat, megnézem neked holnap majd ha érdekel. Dm-ben lehet kapni amúgy, én úgy érzem, hogy a Balea termék nagyon barátiak úgyhogy biztos, hogy 1000ft alatt lesz.

      Törlés
    2. Baleás arclemosót, arckrémet, lábkrémet, meg cellulitisz elleni testápolót használok és bízok ebben a márkában. :) Nekem jó tapasztalataim vannak. :) Nem drága és mégis jó. :)

      Egyébként mi a tapasztalatod, mennyi idő alatt fogy el egy ilyen testápoló? Sok kell belőle vagy ésszerű mennyiség? :)

      Törlés
    3. Az az igazság, hogy állandóan kenegetném magam, mivel tényleg imádom az illatát! Viszont spórolok vele egy kicsit. Nagyon hamar beszívódik, de nem kell belőle sok könnyen kenhető nem az a ragacsos massza. Szerintem könnyen el lehetne fogyasztani ha reggel és este is használnám rendszeresen, én inkább csak a lábam és karjaim kenegetem vele aztán szaglászom csak. Ahogy írtam is nem az az extra hidratáló, így a szárazabb részekkel nem is bánik el (könyök, sarok stb) az a szerencséje mert akkor már rég elfogyott volna.:D
      Megmondom őszintén itthon van jó pár testápolónk minden fajta, de mégis ezt kapom elő szívesen! :)

      Törlés
  2. Jujj, de mekívántam :) A testpermet/ápoló is DM-es?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na most megfogtál, nem vagyok benne biztos de azt hiszem Müllerben vettem. De lehet, hogy Dm-ben is kapható. Müllerben van sok fajta permet a Body and Soul termékcsaládot nézegettem tegnap épen.

      Törlés