2012. július 3., kedd

Júniusi kedvenceim

 Megint eltelt egy hónap, az elején a vizsgaidőszak megpróbáltatásait kellett legyűrnöm majd kényszerpihenőre kerültem. Az biztos, hogy nem unatkoztam és azt hiszem többé kevésbé minden szempontból álltam is a sarat. :)
  Inkább a lakkokat részesítettem előnyben, szerettem a bb krémet highlighttal kombinálni. Júniusban sminkekben nem estem túlzásba. Már szerintem vagy százszor írtam, hogy imádok itthon lenni. Örömmel konstatáltam, hogy a kiwik szép növekedésnek indultak illetve valami csoda révén lett egy tő dinnyénk ami szépen hoz is majd termést.
 Még azért kiemelném, hogy a legnagyobb öröm számomra, hogy bejuthattam a sminkverseny következő fordulójába. Nem várt meglepetésként ért. Úgy gondolom, hogy fontos üzenet lehet mindenkinek, hogy ha történik is sok rossz/negatív élmény tudjuk észrevenni a szép dolgokat is. Hiszen minden nap elmegyünk olyan apró csodák mellett amik szebbé tudják varázsolni a napunkat, szeretnék törekedni rá, hogy észre tudjam ezeket venni minden körülmény között!
 Remélem ti jól vagytok és jól telnek ezek a forró napok felétek! Innen kívánok mindenkinek minden jót, legyen szép napotok!


8 megjegyzés:

  1. Én se sok sminkcuccot használtam a meleg miatt, inkább csak bb krémet,de azt is csak a fényvédelem miatt.
    Viszont lakkokból a szivárvány minden színe a körmeimre került :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen egyetértek veled, ilyen melegben testem lelkem nem kíván sminkelni. Sokszor úgy érzem, hogy a szempilláim is izzadnak szóval tényleg minimálba nyomom. :D

      Törlés
  2. Epp itt vagyok M.O-on, es ilyen kanikulaban nem is tudnak semmit felvinni az arcomra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondoltam is rád, hogy ez most "nagy" váltás lesz számotokra... iszonyatos a kánikula!!!!! Még az is marad ahogy nézem jó pár napig... :)

      Törlés
  3. Szia! :)
    Pont nézelődtem a neten és egyszer csak felbukkant a blogod a Googleban. Mondom olyan ismerős ez a név, megnéztem és rájöttem! Már régen is olvastalak, tök jó, hogy újra itt vagyok, fel is iratkoztam! :)
    Ha van kedved, kukkants be te is hozzám és tölts el néhány kellemes percet! :)

    http://lifelikevision.blogspot.hu/2012/07/divatra-akadva-cica-napszemuveg-cat.html

    VálaszTörlés
  4. De kedves vagy, köszönöm szépen!!!! Ez nagyon jól esett, meg is nézem a blogod! Szép napot!

    VálaszTörlés
  5. Szia! Díjat kaptál tőlem! :-)
    http://djkatybeauty.blogspot.hu/2012/07/liebster-award-dij-verustol.html

    VálaszTörlés