2012. augusztus 26., vasárnap

Elfogytak II.

Sikerült újfent kivégeznem jó pár dolgot! De lássuk is, képben és pár mondatban:
Alverde körömvirágos ajakbalzsam: Imádtam, szuper áron szuper ápolás! Helyette most Terra Naturit használok, bánom, hogy nem őt vettem újra.
e.l.f. eyelid primer sheer szemhéj alapozó: Újra fogom vásárolni, mivel nagyon meg voltam elégedve vele. A NYX szemhéjalapnak a mennyiségét nagyon nehéz eltalálni ezért nem is szeretem kifejezetten, viszont ez az alapozó tökéletes volt.
Catrice Light- reflecting concealer 01Ivory: Nem hatott meg, nagyon nem... bőrhibákat nem fedte rendesen, szemalatti problémákkal sem bánt el.
CD Komfort deo urea és CD Deo balsam aloe vera: tökéletes védelem nyárra, anyukám használja ezt a dezodor típust ő ajánlotta. Ha látok legközelebb akcióban biztos, hogy fogok vásárolni!
Swiss O Par argánolaj hajbalzsam: Érte fáj a szívem, Müllerben találtam még nyáron már akkor kemény két darab volt belőle, amikor pedig fogytán volt már csak helyét találtam a polcon. Fantasztikus illata van, ami napokig megmarad. Szép, fényes, puha lett tőle a hajam. Nem zsírosít nem nehezít! Szilikonmentes, szóval mindenkinek ajánlom tudom csak ha láttok belőle valahol. Helyette most az Alverde hajápolási termékeit használom.
Yves Rocher pórusösszehuzó tonik: Belőle már egyet kivégeztem, nagyon nagyon megszerettem a reggeli és esti arcápolási rutinom részévé vált. Sajnos jelenleg nem tudok vásárolni, mivel a közelemben nem kapható, de ősszel beújítok az tuti!
Yves Rocher Pure Camille nappali/éjszaki krém: Őt szintén sajnálom, nyáron tökéletes volt hamar beszívódott mégis hidratált, az illata volt csak egyedül bosszantó. Mivel az elején elég büdösnek tűnt, csak a felkenés után vált érezhetővé a kamilla illat. Most visszatértem a régi jól bevált Rózsás Alverde krémemhez.

Ti miket végeztettek ki? Van amit bántok, vagy inkább olyan termékeket használtok el amit amúgy se kedveltek?

Legyen szép napotok!

6 megjegyzés:

  1. Én mostanában semmi különöset nem fogyasztottam el, csak vásároltam. De az alverde ajakbalzsamra felkeltetted a figyelmem (nagyon szeretem a körömvirág hatását), csak fogyna már el az 4 labello, ami itt sorakozik mellettem... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohm én a labellokat nagyon nem szeretem, viszont ez az alverde valami zseniális! A barátom labello mániás, ő is már átszokott erre. :)
      Az ára sem vészes, nincs mellék íze meg semmi furisága!

      Törlés
  2. No, pont ma tettem közzé én is az elfogyott dolgaimat. :-) A pórusösszehúzó tényleg használt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem rengeteget, szerintem neki köszönhetem, hogy rendeződött valamelyest az arcom! Bár elérhető és olcsóbb alternatívája az Alverde iszapos arctonikja, ami pöpet szárít de kb ugyan olyan jó. Na meg is lesem a bejegyzésed!

      Törlés
  3. Teljesen egyet értek veled az Elf szemhéjalapot illetően, nekem is ez a kedvencem, már sokszor újra is vásároltam! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos, amióta elfogyott próbálom a nyx-et kiiktatni de közelébe se ér. Hihetetlen, pedig anno amikor megvettem tökéletesnek hittem. :)

      Törlés