2012. augusztus 15., szerda

Otthon, édes otthon....

 Egyre ritkuló bejegyzések, egyre kevesebb idő, egyre kevesebb kreativitás mutatkozik meg a blogon. A választ ma elmesélem Nektek!


Eljött az idő arra, hogy kedvesemmel egy hatalmas lépést tegyünk a közös jövőnk felé. Összeköltözünk! Bár nekem még a diplomafélévem vissza van a suliban, viszont ő már a "jó munkás" emberek világát gyarapítja a megszerzett tudásával. Adódott egy fantasztikus lehetőség, amely 5évre biztosít számunkra egy garzonlakást, ahol csak a rezsit kell fizetni! Úgy éreztem, hogy itt az idő, hogy próbára tegyünk szerelmünket kapcsolatunkat és belevágjunk. Illetve nem is akartam cserbenhagyni, hogy egyedül lássa el a háztartás teendőit illetve egyedül kelljen megküzdenie a berendezés költségeivel/nehézségeivel. Őszintén szólva már az egyetem alatt nagyon sokat voltunk együtt, hol itt hol ott. Mindig együtt főztünk, együtt vásároltunk; de az összeköltözésre mégis 3évet vártunk.
 Az igazság az, hogy suli és jogsi szerzés mellett a munka igazán nagy teher és rettenetesen fárasztó is. Úgy érzem magam, mint ha nyáron vagy jó 10évet öregedtem volna. Szerintem ezt sokan tudjátok már! :)
A tervezgetéssel viszont nagyon szívesen pepecselek, nézegetem a hűtőket mosógépeket. Járom rokonaimat egy-egy bútorért. Ebayen lakásdekorációkat keresek. Szóval nagyon várom már!!!!
Persze szakmai ártalom is a tervezgetés, berendezés. Nem is tudom, hogy hány lottó nyereményt el tudnék költeni erre a célra.
Az ebay világában rengeteg haszontalan kütyüre lehet szert tenni, ami inkább megnevetett mint sem vásárlásra buzdít, hoztam egy két vicces példát nektek:
 A lehetőségek tárháza végtelen, legjobban a wc ülőke melegítőn derültem (tökéletes forrása a baktériumoknak).

A kérdéseim, mivel a téma nem épen beauty vonalon mozog:
Érdekelne e titeket a későbbiekben lakásberendező bejegyzés? Kíváncsiak vagytok e arra, hogy miket szenvedek össze? Bemutassam e, hogy miből is lesz a cserebogár? Esetleg inspirációs bejegyzések? Bútorok vadászata? Esetlegesen ti is feltehettek kérdéseket, javasolhattok ötleteket!

Legyen szép napotok!

20 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett ez a bejegyzés:) És igen, jöhetnek még hasonlók!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a biztatást, akkor lehet még lesz egy-egy ilyen kitérő! :))

      Törlés
  2. Az összeköltözés jó dolog!:) Jöhetnek hasonló posztok!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon izgatott vagyok már, néha teljesen bepánikolok... kicsinek érzem magam. (Nehéz a szülői háztól való elszakadás...) :D

      Törlés
  3. De jó, remélem, az együttélés is csupa jó dolgot rejt majd, a bejegyzéseket pedig várom, ez is nagyon tetszett. Egyébként nekem az IKEA-ból van kutyafarkos akasztóm, azon lógnak a kabátok az előszobában. :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor az Ikea is tud valamit, gondoltam, hogy ősszel el kéne mennünk. Ha nem másért akkor összerakható bútorokat nézegetni, azzal még hadilábon állunk... :S
      Az akasztó nekem is tetszett, jobban mint a fütyis-cicis fajta. :D

      Törlés
  4. Jóhetnek a lakberendezős bejegyzések, ez is nagyon tetszett. Főleg, mivel fogkefetartó vadászaton vagyok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teee olyanok vannak ebayen... érdemes megnézni!!! Volt ilyen macska fejes is meg mindenféle nonszensz. Szétnevettem magam! :D

      Törlés
  5. Én örülnék neki, nagyon tetszett ez a bejegyzés is :)
    http://vogueandlife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  6. Válaszok
    1. Hihi, mondom a wc ülőke melegítő egészen könnybe fakasztotta a szemem, nagyon viccik. :D

      Törlés
  7. :)) örülnék neki én is :) az összeköltözéshez minden szépet és jót Nektek!! biztosan imádni fogod minden percét!! :) Pusziii!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hááááát abban nem kételkedem, bár egy igazi haspókra kell majd főznöm mindig amiben azért érzek némi kihívást. :D
      De köszönjük szépen, nagyon kedves tőled!!!!

      Törlés
  8. Először is gratulálok!! :)
    Én szívesen olvasnék ezekről bővebben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos, hogy lesz bejegyzés ha menet közben molekuláimra nem hullok szét. :D

      Törlés
  9. Hahaha, hulye azsiaiak! Most megjott a kedvem rendelni egy rakas haszontalan butasagot ebayrol a lakasba, nemsoka en is koltozok, igaz csak alberletbe baratnokkel.
    Szivesen olvasnek en is ilyen lakberendezes-jellegu bejegyzeseket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, én holnap kezdem a startot kemény takarítós projekttel majd festés és egyéb hasznos nyalánkságok, aztán bútorok vásárlása na meg a hűtő és mosógép... úgyhogy a hajam égnek áll! :D
      Az ebayes vicces kis apróságok rettenetesen fel tudnak dobni, már jó nagy mappát összeszedtem belőlük úgyhogy ha elsimulnak a dolgaink akkor tuti gigimega rendelés lesz. :D

      Törlés