2012. október 28., vasárnap

Egyveleg

A héten azért történt velem pár dolog, gondoltam egy összefoglaló bejegyzésben mutatok egy két képet Nektek! Remélem nem gond. :)

Rendeltem pár dolgot a mostani Avon katalógusból:
Körömerősítő folyadék ásványokkal
Bogyós gyümölcsök és vanília hidratáló lábkrém
Japán szamóca és joghurt hajtápláló szuflé
SuperShock szempillaspirál
Planet Spa afrikai shea vajas bőrtápláló maszk
Még a tanácsadónői program keretében kaptam egy szuper rúzst, felavattam a héten az új szempillaspirállal, a rúzs ha jól tudom már nem kapható. A Rose Gold család tagja, Lustrous mauve árnyalat.
A rúzs nem lesz a kedvencem, mivel eszméletlen gyorsan eltűnik a számról és csak csillámok maradnak helyette nem is akármilyen mennyiségben. Sajnálom, mert hasonló rúzsom még nem volt... A spirál viszont nagyon is meggyőző, remélem hosszútávon is ilyen elégedett leszek vele.
Elkezdtem gyakorolni a Sminkversenyre is, amihez pár apróságra még szükségem volt. De már most kijelenthetem a kezdeti nehézségek ellenére a tincses műszempilla nagy kedvencem lesz a jövőben! Egyszerűen imádom!!!!!!
Ritkán osztok meg étellel kapcsolatos dolgokat, pedig imádok főzni és enni is (ami persze meglátszik de nem baj). Imádok minden krumplis ételt, de tényleg! Az egyik egyszerű de nagyszerű kedvencem a tócsni amit salátával szoktam falatozni.
Nagyon szeretek teázni, újabban teljesen rákattantam a Saga teáira. Nagyon finom gyümölcsös, pedig általában csak a zöld teákat vagyok hajlandó meginni. Másik előrelépés, hogy megszerettem a mézet- de nem is akármilyent a napraforgó méz lett a nagy kedvencem! Úgyhogy az eddigi savanykás világból az édes gyümölcsös teákra kattantam rá.
A blog a héten ünnepelte az egy éves szülinapját, remélem jelentkeztettek a játékomra! :)

Nektek, hogy telt a hetetek??? Esetleg Avonos tesztek érdekelnének Titeket? Ti mivel isszátok a teát? Mit szóltok ehhez a Sarkvidéki időjáráshoz???

Legyen szép napotok!



21 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon gyorsan eltelt a hét, sőt az egész hónap :) Az avonos szempillaspirál érdekelne, mert a most használt spirálom igencsak a végét járja és kellene egy új. A teát, ahogy a kávét is, magában iszom, szerintem ízesítők nélkül finomabbak. Az időjárástól kivagyok (fejfájás, ilyenek), de az óraátállítástól még jobban. Ráadásul az iskolai szünet miatt egész jövő 7en (mindhárom munkanapon, igen :)) fél órával korábban indul a munkába járós buszom,így nagyjából ennyivel korábban kell kelnem, jupííí.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. óóóó, és én is imádom a tócs(n)i-t (felénk n nélkül megy, de hallottam már egyéb neveket is rá). A saga teák közül szerintem az almás a legfinibb. És sok sikert a sminkes versenyhez :)

      Törlés
    2. Ez de nagyon aranyos volt, mondjuk nálunk lapcsánkának is hívják (remélem jól írtam). Régen én is cukor/édesítő nélkül ittam mindent, most meg már a bűnözés útján minden édeset felélek :D
      Kitartást kívánok a munkához a korán keléshez, vészeld át könnyedén ezt az időszakot is!!! :)
      Este jön a versenyes bejegyzés ;)

      Törlés
    3. Igen, igen lapcsánka, és berét, amiket még hallottam rá :) Köszönöm a biztatást, a mai nap egész gyorsan eltelt :) Szavaztam :)

      Törlés
    4. Köszönöm szépen!!! Hát megnyugtatás miatt, de már kedd van szóval már csak a holnapi napot kell túlélni :))

      Törlés
    5. És cicege. Ezt meg a kenyérvég különböző neveit gyűjtöm :-D

      Törlés
    6. Kenyérvégre eddig a legviccesebb a sercli volt :) Én meg csak csücsinek hívom...

      Törlés
    7. Nekem a dumó volt nagy rádöbbenés, nálunk meg a gyürke dívik :-D

      Törlés
  2. A rúzs iszonyatosan tetszik, és nagyon jól is áll, kajás posztok meg jöhetnének részemről :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahh múltkor láttam nálad pipicicis receptet azóta is a szeren vagyok márha érted, tényleg imádom a pocim és ő is engem amit kimutat :D
      A rúzs az maga kis cserfességével még barátkozási fázisban van velem.... :S

      Törlés
  3. Ez a szempillaspirál nálam nagyon nagy kedvenc, remélem Neked is tetszeni fog hosszú távon is! A rúzs nekem sem vált be, túl sok a csillám, az állaga viszont nekem nem volt elég krémes, nem olyan jó érzés felkenni a számra (lehet beáldozom egy DIY projektben)

    Teákat imádom, nyáron is sokat iszom (a nagy melegben is egészséges). Gyümölcsteát iszom, azok közül a Teekanne a kedvencem - édesítővel, a méz számomra megváltoztatja a kedvenc ízeket. Kóstold majd meg, szerintem sokkal finomabb mint a Saga teák.
    A sarkvidéki időjárás remélhetőleg csak átmeneti, viszont izgatottan várom, hogy holnap reggel hólepel vár-e minket :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nyáron inkább zöld teákat iszogattam, azokat nagyon szeretem. Neked is csupa csillám volt mindened? Mert képzeld nekem az orrom hegyén is rengeteg lett amit nem tudok elképzelni, hogy hogyan... meg eltűnt a számról a rúzs, pedig nem ettem nem ittam. Nem tudom mit lehetne vele kezdeni.... :S

      Törlés
  4. Jaj, krumplis kaják <3 A rakott krumplit én csinálom a legjobban a világon, na meg paprikás krumpli, krumplistészta :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sült krumplit kihagytad :D
      Azt hiszem itt igazi krumpli fanok jöttek össze :D
      A héten csinálok is krumplis tésztát, csak azért nem tegnap csináltam mert már a barátom leállított :D

      Törlés
  5. Ezekre a Saga teákra én is rá vagyok kattanva, de igyekszem cukor és méz helyett édesítővel (Stevia) inni őket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt mondjuk hogy van valamilyen Sparos saját márkás ami még fincsibb, majd valamikor megkukkantom. Én azt az újabb meggyeset is meg akarom kóstolni az is jónak tűnik. Erről a Stevia-ról nem is hallottam, az valamiféle édesítőszer?

      Törlés
  6. Nagyon jól áll a rúzs! Szuper jó színe van:) Én is szeretem a Saga teát, de csak ritkán iszok gyümölcsteákat, zöldtea mániám van:D és én natúran iszom őket, szóval cukor,méz, citrom nélkül:D nem tudom már meginni évek óta édesen a teát (szerencsére) :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsés vagy, én már a mézes csuporra is rájárok tisztára mint Micimackó :S
      A rúzs tényleg csinos kis darab, még nem volt ilyen lilásabb rúzsom úgyhogy ez így újdonság nekem. :))

      Törlés
  7. Naná, hogy érdekelnek Avonos tesztek. :-) A teát mézzel szeretem inni, télen a fekete teát tejjel iszom, mert úgy olyan hangulatos. Ja, és a Pickwick almás tea mézzel és tejjel olyan, mintha süti lenne. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uhhhh ki kell próbálnom, almás tea mézzel és tejjel jhaj most a nyálam csurrant ki ahogy rágondoltam... nagyon jól hangzik. Sokakat taszít a teához adott tej, én régebben kipróbáltam és nagyon finom lággyá tette az ízét.
      Avonos teszteken rajta vagyok, csak mostanság a lustaság hatalmába kerített :S:D

      Törlés