2012. október 29., hétfő

Első forduló - Make up not war

Avagy ahogy a kedvesem mondta mikor hazaért: "Ennél hippibb nem is lehetnél"

 Kezdjük ott, hogy nem akartam az arcomra pónikat ahogy szivárványokat és szívecskéket ugrálnak át a béke jegyében- úgy érzem ez ennél többről szól. Vissza akartam nyúlni 1969-hez ahhoz az életérzéshez, amit csak Woodstockban lehetett tapasztalni, szerettem volna felvenni én is a kesztyűt a globalizáció ellen és az értelmetlen háborúkkal. Ehhez az egészhez a mai pszichedelikus irányzat is segítséget adott, illetve az 1960-as évek sminktrendje is. Fontosnak éreztem megragadni a természetközelséget, ami még is ad egy kis spirituális löketet az egész sminknek. Persze az egészben a legfontosabb a vidámság és a boldogság.
 Inspiráló példa volt számomra Janis Joplin és a Jefferson Airplane. Plusz emlékszem egy otthoni képre apukámról készült akkoriban, akinek hatalmas hosszú haja és szakálla van- meg kell zabálni olyan aranyosan feszít a rádiója mellett. Illetve a családunk egyik kedvenc filmje a Szelíd motorosok, amit vagy 20szor láttam szintén 1969-ből, na meg a Hair.... Úgyhogy nem is volt kérdés számomra, hogy imádni fogom ezt a fordulót! Na de lássuk mit is hoztam ki a dologból:
Jöjjön egy-két backstage kép, sajnos menet közben kint leszakadt az ég így a fényviszonyok elég ratyik lettek:
Plusz a kedvenc zeném, hogy ti is a dolgok varázsa alá kerüljetek:

Szeretnélek Titeket megkérni arra, hogy minket a verseny résztvevőit tiszteljetek meg azzal, hogy a szavazataitokkal támogattok minket. Biztos vagyok benne, hogy a lányok és a szervezők is nagyon örülnek minden egyes voksnak. Ha éreztek bennem rációt vagy esetlegesen szimpatikus lenne, amit kitaláltam akkor a nevemet Nelli kéne Evelin vagy Szilvi blogjára biggyeszteni egy megjegyzés formájában szerda este 21 óráig. Remélni tudom, hogy értékelitek a munkáinkat!  :)


Várom a megjegyzéseiteket, tanácsaitokat, meglátásotokat. Kíváncsi vagyok a véleményetekre!!! Tessék szavazni a blogokon, mert nagyon sok jó munka született!
Legyen szép napotok!

Hogy stílusos legyek Peace :D


19 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszi, majd meglátjuk mire lesz elég... most épen el vagyok bizonytalanodva rendesen... :)

      Törlés
  2. váóóóó, de ügyes vagy! :) Nagyon szép színes lett a smink ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, hááát a színekkel nagy barátságba kerültem :D

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Imént láttam, nagyon nagyon szépen köszönöm! Ez óriási elismerés ennyi szuper csaj között, szóval köszönöm szépen neked is!

      Törlés
  4. Már szavaztam rád hippitündér :) Imádom ezt a számot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rongyosra hallgattam youtubeon komolyan ez akkora egy nóta, érdekes módon a white rabbit nem nagyon hatott meg tőlük. Amúgy én is észrevettem, hogy tündefüleket kéne növesztenem :D
      Köszönöm a szavazatod, majd valahogy ha nagy leszek meghálálom!!!! :))

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Köszönöm szépen, ez igazán nagy bók!!!! Nagyon jól esik és a szavazatod is; nagyon örülök neked! Köszönöm szépen!

      Törlés
  6. Nagyon szépséges lett a sminked, nagyon hippi ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves tőled köszönöm szépen, köszönöm a szavazatod is! :)))

      Törlés
  7. Válaszok
    1. Thank you, this prepared for a competition what two Hungarian girls organized. :)

      Törlés
  8. Hűha, ez tényleg igazán téma hű, nagyon hippis, szép lett, gratula! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!!!! Igyekeztem aztán majd meglátjuk, várom már az eredményt mert nagyon nagyon éles és jó a mezőny. Remélem, hogy továbbjutok majd!!! Még egyszer köszönöm!!

      Törlés
  9. Janis mami a kedvencem. Szoktam is énekelni. Amúgy meg... nekem ez a smink ilyen.. Uram-atyám... 10 perces nyeldelés volt, hogy ilyen nincs, hogy ezt nem olyan ember csinálta , aki a legmenőbb cégnek dolgozik:D Annyira szép. Nekem ez volt leginkább hippi amúgy!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De kedves vagy, köszönöm szépen!!!! Imádtam ezt a sminket csinálni, ez tényleg nekem való kis téma volt! :)))

      Törlés