2012. július 19., csütörtök

Heti mix 3in1

 A blog élete "bonyolult" ha most fel kéne címkéznem, sajnos a legtöbb időmet a jogosítvány szerző projektembe ölöm. Eddig az autók színén kívül mást nem igen tudtam mondani, úgyhogy tényleg kihívás ez számomra. Remélem nem nevettek ki nagyon. :)
 A héten újra előkerült a pelyheske, amit rózsaszín lakkra dobtam fel. Alapból is jobban tetszik a pelyhes lakk világosabb színeken, de ez a párosítás nagyon belopta magát a szívembe. 5 napig bírta a körmeimen minimális kopással.
 
  Nyári kánikulában nem szívesen használok tust illetve sötét színeket. A rózsaszínes bronzos színek amik a napjaimat jellemzik ha már sminkelek. A Color tattoo tusként is funkcionál és a vízvonalamon pedig fehér szemceruzát használok legszívesebben.
 Minap pedig a Müllerben kötöttem ki, ahol szembetaláltam magam a Catrice Nymphelia kiadásával, rögtön bele kellett másznom a pirosítóba. Nem csalódtam, gyönyörű. Narancsos- barackos aranyfényű, viszont egyáltalán nem hivalkodó. Nagyon fényes a végeredmény, ami szerintem szuper. Érdekes módon nem vágyom arra, hogy hiperszuper pigmentált/erős pirosítót kapjak. Különlegesnek érzem, hiszen enyhén bronzos hatát is fel lehet benne fedezni. Úgy gondolom, hogy világos bőrön jól tud működni. Így érdemes megnézni közelebbről is ha érdekel titeket. Az ára 1300ft körül mozgott, de megint felszívódott a blokkom. A képen nem tudom, hogy mennyire látszik a végeredmény mert egyszerűen képtelen vagyok normálisan fotózni.

Ti hogy vagytok? Hogy telnek a napjaitok? Élvezitek a nyarat?



6 megjegyzés:

  1. Nagoyn szép mind, a smink is tetszik, nem kell mindig az a fekete tusvonal. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Néha úgy mond pucérnak érzem magam tus nélkül, szerintem annyira hozzászoktam. hihi :D

      Törlés
  2. rózsaszín, juj dejó :) A pirosító tényleg szép! H teccik a color tattoo?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon bejön, bár a színválaszték lehetne nagyobb! Egész jól ki lehet használni, neked??????

      Törlés
    2. én csak távolról csodálom...:) de a színeket én is keveslem.

      Törlés
    3. Na igen, amire én vágytam volna az a pomegranate punk és a tough as taupe árnyalatai. Bár a fényes fehérnek is örültem volna. A bronzos szín szerintem ami a legjobban kihasználható mind közül amik hozzánk bejöttek; na meg a másik vicc, hogy csak a müllerben található meg mind a 6 dmekben csak 4féle van... nem is értem én ezt. :D

      Törlés