2012. augusztus 2., csütörtök

Kívánságlista mostanság

 Megint egy álmodozó bejegyzéssel készültem. Igazság szerint, szeretném felélni minél jobban a felhalmozott kis készletem, viszont sokszor adódik úgy, hogy amit szeretnék megcsinálni ahhoz nincs megfelelő eszközöm.
Szóval a listám olyan dolgokból áll amire egy- egy kreatívabb sminknél vagy épen a mindennapokban szükségem lenne.
NYX Studio liquid eyeliner - már hetek óta világos zöld tust hajtok eddig eredménytelenül, úgyhogy az Extreme green hozzám fog csapódni érzem.
e.l.f. cranberry körömlakk - csudaszép, butus módon nem rendeltem meg múltkor... valami hasonló fényes gyöngyházas bordó körömlakkra vágyom (már megint a fránya lakkmániám...)
 
Ebay kívánságlistám egy darabja, szerintem nagyon kis helyes.
Sleek Glory paletta, tudom, hogy sokatoknak nem tetszik viszont én nagyon jól kihasználhatónak érzem.
Paulo Coelho könyvek, teljesen rá vagyok kattanva.... mivel minden nap több mint két órát buszozom ezt az időt szeretem minél hasznosabb eltölteni, az olvasás tökéletes módja a kikapcsolódásnak. :)

 Ez egy elég szerény kis kívánságlista lett, de úgy érzem jelenleg, hogy tényleg mindenem meg van. Ezek azok a dolgok, amiknek szükségét érzem/látom nagyjából pillanatnyilag. Természetes a fő dolgok minden tárgyi öröm előtt állnak nálam, szeretteim egészsége és jóléte- diploma megszerzése- munka- önálló életbe való helytállás. 


Legyen szép napotok! :)





8 megjegyzés:

  1. A 11 perc remek:) imádtam :)olvasd el

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohmm... nagyjából sorba raktam be az esélyeseket, A portobellói boszorkány már úton van felém (köszönöm rukkola). Lecsapok rá a jövőhéten! Köszönöm!!!

      Törlés
  2. Én is úúúgy szeretném a Glory palettát :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan??? :)
      Dejó ketten vagyunk már, ritka ilyen olvasni! Örülök neked!

      Törlés
  3. Nem tudom mennyire ismered a rukkola.hu-t de mindhárom vágyott könyvedből van fent elérhető példány. Olvass bele a gyik-ba, ha még nem ismernéd, szinte biztos, hogy kedvet kapsz hozzá. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jhaj ne is mond... amióta láttam azóta rá vagyok kattanva, eljutottam oda, hogy nem tudok olyan gyorsan olvasni mint ahogy jönnek a könyvek! :)
      A portobellói boszorkányt a bejegyzés után happoltam is magamnak. De még érkezik holnap a Parfüm is. :D
      Köszönöm szépen a hozzászólásod, jó hogy van nekünk rukkolánk! :)))

      Törlés
    2. Úgy érzem sokan vannak ezzel így, beleértve engem is. Kilenc könyvet kaptam már, ebből kettőt sikerült is kivégeznem. :D Parfümöt már én is happoltam, viszem is nyaralásra! :)

      Törlés
    3. Ohh, tök jó! Mi is teljesen rá vagyunk kattanva... most szedjük össze barátom könyveit. :)
      Parfümnek én is most állok majd neki.

      Törlés