2012. január 28., szombat

Feles lakk

Végre én is megcsináltam a feles körömlakkozást, már láttam több helyen:
Zsannu és Vattacukor blogján is nagyon szépek lettek a körmök!!!

Nem nagyon akartam erről képet feltölteni, hogy én mit is alkottam. Egyrészről mert már csütörtök éjjel megcsináltam azóta kopott is; másrészről nem tudom milyen felindulásból választottam a színeket, de nekem nagyon nem tetszenek így együtt. Nem vagyok egy színes egyéniség. :D
Használt termékek:
Astor fashion studio- Lemon zest (számomra inkább madártej színű, halvány tojássárga)
A lakkot még anyukámnak vettem a nyáron, aki nem nagyon használja így benyúltam tőle. Viszont elég gáz maga a lakk, 3réteg kell belőle de így se szép az eredmény. A gyümölcsös illatát pedig nem is éreztem.
Essence- Princess prunella
A legszebb lakkom, imádom a színét!
Essence fedőlakk


Vakus kép, látszik, hogy ez a celluxos megoldás még nem megy tökéletesen! Fontos a pontos ragasztás nem szabad meghullámosodnia a körmök szélein sem a ragasztónak! Illetve a körömlakk alá is tud folyni ha nincs jól ráhelyezve!


Természetes fényben, sajnos nálunk nagyon borult idő van... :S



A körömvégeken érdekes módon a Princess prunella kezdet megkopni így látszódik már egy kicsit az Astor lakk... pedig nem sajnáltam ám a fedőlakkot sem! :D

Már holnapra van egy kis ötletem, én is megpróbálkozom a szürke ezüst kombinációval!!!! Nagyon megtetszettek így együtt, köszönet az ötletért és a látványért Vattacukornak!

Más:
Képzeljétek Erzsi blog sale-t hirdetett először lemaradt róla és láttam, hogy a gyönyörű Opi Swimsuit lakkját is feláldozta. Olyan szerencse ért viszont, hogy tegnap újra le tudtam rá csapni, így jövőhéten érkezik hozzám! Már régóta szerettem volna igazi kék lakkot, így most nagyon nagyon örülök neki!!!!!

2 megjegyzés:

  1. Tényleg merész színválasztás! Nem vagyok oda a sárgáért, de tavaszra akár még el is megy. A Princess prunella viszont gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, viszont ma már tényleg szürke ezüst lesz!!!! Nagyon tetszett amit te csináltál. :)

    VálaszTörlés