2012. május 29., kedd

Csomagom érkezett

 Pár héttel ezelőtt Andi nyereményjátékán sikerült nyernem, nagyon örültem neki! Pont mielőtt kiderült volna, hogy én vagyok Fortuna kegyeltje vettem egy Garnier BB krémet így duplán élvezhetem a BB láz örömeit. :)

Eszméletlenül figyelmes volt a Natural-all Kft. kaptam a Suiskin I2PL Clinique BB krém mellé 4 darab Beauty Friends arcmaszkot (szerintem titkon tudták, hogy azokkal is szemezgettem már egy ideje).
Természetesen tesztelem őket és ha érdekel titeket akkor szívesen írók is majd róluk! A BB krémnek kifejezetten örülök, mert az én hófehér bőrömmel nagy barátságban lesz. Eddig pont ezért féltem a BB krémektől, mert annyira világos a bőröm, hogy az internetes képek alapján nem tudtam eldönteni, hogy nekem ezek hogy is fognak állni. Itt szeretném megemlíteni példának okáért, hogy a Garnieres verzió Light árnyalata is sötét számomra (ezért vagy vékonyan viszem fel vagy alapozóval keverve használom).
Előjáróban még pár képek a Suiskin krém dobozáról:
A dobozon minden információ fel van tüntetve ami hasznos lehet számunkra. Vajszínű karton dobozban kapjuk a krémet, ami 20ml és 50ml-es méretben vásárolható meg minőség és csomagolási különbségek nélkül. :)
Köszönöm, hogy nyerhettem és a csomagot, még mindig itt pörgök örömömben miatta! 
Ti ismertétek ezt a típusú BB krémet? Érdekel titeket? Próbáltátok már a Beauty Friends maszkokat?

Legyen nagyon szép napotok!


2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Készülőben, a maszkokról lesz külön külön. A krémet meg azért még bevetem párszor! :)

      Törlés