2012. április 10., kedd

Helyzetjelentés

Avon Skin so soft termékcsalád: már nagyon rég nem rendelek semmit az Avontól, de anno ezeket a termékeket nagyon szerettem. Húsvétra kaptam őket, remélem nem változtok. :)
Yves Rocher Plaisirs Nature Bio málna szappan: imádom, az egész fürdőszobát belengi az illata, az egyik legjobb szappan! Szintén a nyuszi hozta.
Sunfleur Sejtregeneráló éjszakai krém: A Sunfleur Kozmetikai Kft.-tól kaptam tesztelésre, a legjobb választásnak bizonyult, mert őszintén megvallva eddig még nem volt speciálisan éjszakai krémem ezért nagyon örülök, hogy végre kipróbálhatom. Lesz róla teszt természetesen, de ma hozta csak a postás. Bemásolom a krémről a tudnivalókat:
A bőrnek a mindennapos környezeti ártalmakkal, szennyeződésekkel és egyéb külső - pl. a napfény okozta sejtkárosító, bőröregedést gyorsító hatással szembeni ellenálló képessége javítása érdekében szüksége van feltöltődésre, megújulásra, regenerálódásra. Ehhez a legideálisabb időpont éjszaka, hiszen ilyenkor megpihen a szervezet, a megtisztított bőr alkalmassá válik a különböző speciális hatóanyagok felvételére. A természetes összetevőkből álló DN-AGE növényi komplex segíti a DNA, elsősorban a napfény (UVA és UVB sugárzás) okozta sejt-sérülések regenerálódását, a Phytosteroid komplex a bőr lipid rétegét regenerálja, ezáltal elősegítve a teljes megújulást. Nagy segítség ebben a folyamatban a káros szabadgyökök megkötésére kiválóan alkalmas, anti-eging hatású E vitamin, a sejtregeneráló allantoin, a hidratáló panthenol; a shea vaj pedig a bőr megfelelő táplálásáról gondoskodik. 
Itt is megragadnám az alkalmat és megköszönöm a lehetőséget! Teszt az elkövetkezendő 2-3hétben íródik róla, kísérjétek figyelemmel addig is a blogot!

Ti próbáltatok a termékek közül valamit? Mit hozott a nyuszi? Remélem kellemesen teltek számotokra az ünnep napjai!


Ha még nem tettétek, akkor még van 10napotok jelentkezni a nyereményjátékra!

1 megjegyzés:

  1. Jaj, ezeket én is nagyon szeretem az Avonból, bár nekem sok kedvencem van tőlük. :-)

    VálaszTörlés