2012. május 16., szerda

Végre

Végre megérkezettek a Make Up Plaza oldalára az elf termékek, már nagyon kíváncsi voltam jó pár dologra tőlük. Főleg az ecsetek piszkálták a fantáziám illetve a Studio matte lip color, így amint lehetett már rendeltem is!
Illetve rászántam magam szempillaspirál vásárlásra is, már ideje volt nagyon. Kíváncsi leszek beválik e majd az új áldozatom.
Úgy fest a helyzet, hogy most pár napig elleplek titeket új bejegyzéssel; mivel a Blogger nem közölte az ütemezett bejegyzéseim így azokat pótolom. Az újdonságaim közül kíváncsiak vagytok valamire? Érdekel titeket teszt?

Természetesen nem felejtettem el az olvasóimat és pár napon belül egy nyereményjáték fog elkezdődni, hiszen lassan itt a szülinapom, ennek apropójaként készülök meglepetéssel!

Legyen szép napotok!

13 megjegyzés:

  1. Engem az ecsetek érdekelnének nagyon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is gondoltam rá, hogy azokról írnék. Arra jutottam, hogy amiket eddig beszereztem/használtam azokkal együtt egy nagyobb hangvételű bejegyzésben tenném ezt meg.
      Az biztos, hogy a hétvégén kipróbálom őket, és így a bejegyzés jövőhétre várható is lesz róluk. :)

      Törlés
  2. Mindegyik termék nagyon érdekel én is tervezgetem a rendelést! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is kíváncsi vagyok nagyon, a bronzosítót fogom először kipróbálni mert még eddig nem volt a tarsolyomban. Az ecsetekről külön bejegyzés lesz. A matt "szájceruza" pedig hasonló színű társaival száll majd versenybe, éljenek a narancsos színek. :)

      Törlés
  3. Remelem neked bevalnak ezek az Elf ecsetek, sok sikert!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Félek azért, emlékszem hogy neked nagy nem váltak be. De úgy gondoltam, hogy bepróbálom őket ha már a közelemben is elérhetőek, nincsenek nagy elvárásaim. Még jó pár hónapja nagyon sóvárogtam utánuk, így kényszert éreztem, hogy megvegyem őket. :D

      Törlés
  4. Abszolút az ecsetek! Aztán persze szépen sorban a többit is!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Okés akkor holnap megpróbálom magam összekapni és minél előbb összerakni egy bejegyzést róluk. :)

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Húha, holnap felkelek majd korán, hogy minél előbb bemutathassam őket! :)

      Törlés
  6. Szerintem az olcsó ecsetek között is vannak jól sikerültek és én is ki fogom próbálni őket. De azért a jól bevált tényleg minőségi Coastal Scents ecseteimre nem cserélném le őket. A legjobb ecseteim egyelőre a Coastal N04-es és a 251-es, tényleg profi ecsetek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szemezgettem a nagy ecsetkészletükkel amikor megjelent itthon is, de ők tényleg profik számára lettek kitalálva. Bár ha egyszer úgy hozza az élet akkor lehet beruházok majd rájuk is. :)

      Törlés