2012. április 14., szombat

Kívánságlista, nyári álmok

 Már jó ideje gyűjtöm magamban, hogy miket is szeretnék az elkövetkezendő 4hónapban a tulajdonomban tudni. Van olyan, amit már rég kinéztem magamnak de vannak új kiszemeltek is. Szerencsére én a gyűjtögető típusba tartozom, így inkább félre rakom a pénzem és meghúzom magam a tanévben. Az ösztöndíjamból és a fizetésből mindig hasznos dolgokra szeretek költeni, idén nyáron a jogsi projekt következik! De ezen kívül van jó pár tárgyi dolog is, ami boldoggá tudna tenni. Rengeteg kép következik vigyázat!

Sigma ecset:
F80: már ideje lenne egy normális ecset beszerzése amivel könnyedén megoldható a púder és a pirosító felvitele.
Ha rendelnétek a Sigma-tól kérlek gondoljatok rám, mert szívesen becsatlakoznék egy rendeléshez!
Sárga szemfesték:

Megvagyok hibbanva most érte, nem is igazán tudom mi ütött belém. :D
Nem kanári sárga színre gondoltam, hanem nap sárga esetleg pasztelles árnyalatban, annyi ötletem van de mindig a sárga szín jut eszembe, hogy nekem kell egy! Bár hihetetlen, hogy a sápadt fehér bőrömhöz a zöld szememhez sárgát akarok, de tényleg szükségét érzem. Tudtok esetleg mondani pigmentált sárgákat, ami elérhető közelségben van?
Boris Vian könyvek:
Imádom a kedvencem, kell hozzá gyomor és humor, nehezen emészthető de imádni való. Szinte az összes meg van még pár beszerzendő példány kell, hogy teljes legyen a gyűjteményem!
O.P.I. Holland kollekció, Gouda Goude Two Shoes:
Nem is értem mért nem vettem meg múltkor... ahjjj buta samelike...
Strasszok, csillámok, hozzá ragasztó: 
Még nem próbáltam magamra applikálni semmi ilyesmit, de egyre nagyobb kedvvel tudnám csinálni eljött az idő, hogy szabadjára engedjem a fantáziám!
Yves Rocher Orgona illatú parfüm:
Tavaly már anyunak vettem egyet, de idén nekem is kell! Imádom az illatát! :)
Farmer shortok:
Ezekből soha nem elég, nyáron szeretek lazábban öltözködni nálam a legjobb választás a farmer rövid naci. :)
Jogosítvány: már ideje lenne, mert eddig mindig halasztgattam napolgattam; de azt hiszem tényleg szükséges lesz a megszerzés. (Bár ilyen benzinárak mellett....) 
Nem attól félek, hogy én nem tudok megtanulni vezetni vagy nem tartom be a szabályokat; hanem, hogy mások veszik fél vállról a vezetést. De itthon mindenki biztat, úgy hogy nyáron meghódítom az utakat! :D
Német középfokú nyelvvizsga: na ez is 6éve tervben van, de a lélek nem vitt rá mindig az angolt nyomattam helyette; de jó lenne németből is levizsgázni. Van mit behoznom az az igazság. :S

A legfontosabbat hagytam a végére!
Dolgozni, dolgozni, dolgozni: hogy a felsorolt dolgokat meg tudjam venni, illetve hogy félre tudjak rakni!!!!  Igazándiból a nagy álmom, hogy egy építész irodába bejussak, hogy ott megbecsüljenek; de szívesen látnám magam a jövőben bármilyen képző/iparművészeti csapat tagjaként is. A lényeg, hogy az alkotásban bent legyek! Azt hiszem én azok közé a fiatalok közé tartozom, aki akar dolgozni és szeretne is! Imádnám, ha végre én tudnám a szüleimet támogatni ajándékokkal meglepni és nem fordítva lenne. Eddig is sokat dolgoztam, nekem soha nem a nyaralásé volt nyáron a főszerep ez most is így lesz! Remélem találok jó munkahelyet! Szorítsatok értem! :)

Nektek mik a nyári terveitek? Ti is dolgoztok nyaranta suli után? Mire gyűjtötök épen?


7 megjegyzés:

  1. Ufff..Irhattad volna elobb is hogy szukseed lesz egy puderecsetre...epp ma probaltam ki egy Real Techniques by Samantha Chapman (Pixiwoo) ecsetet!! Csak egyszer hasznalt.
    Nezz utana a NYC CITY DUET EYESHADOW-nak.

    VálaszTörlés
  2. -Nyc termékek eszembe se jutottak, na majd kedden elmegyek megnézni őket, az Upper zest side nagyon jól néz ki remélem nálunk is kapható ez a kombináció! Jaj de jó, hogy írtál köszönöm szépen!
    -Én azt hittem, hogy a Real Techniques ecseteket csak kollekcióban tudom megvásárolni, mert alapozóecsetem van így nem éreztem szükségét a szettnek. Itthon csak a készletekhez lehet hozzájutni, a Travel essentials szett se rossz de tényleg nagyon aranyos a púderecsetük! Most meg is csekkoltam az oldalukat! ahhhwhh

    VálaszTörlés
  3. En elso alkalommal rendelnek 2-3 ecsetet a Sigmatol. Tudnak neked segiteni ha biztos vagy benne hogy az F80 kell neked. Hogy oldjuk meg? Irj egy emailt kerlek;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a segítséged, akkor mailben tárgyalunk az ügyről! :)
      Köszikösziköszi

      Törlés
  4. Egy jó pirosítóecset nálam is a kívánság listámon van :)
    A sárga szemhéjfesték ha meg lesz, feltétlenül kérek sminkes képet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No akkor jövőhéten nyélbeütőm a dolgot, a hétvégén meg élesben is! :)
      Jaj de aranyosak vagytok, nem térek magamhoz! :)

      Törlés
  5. Ismét mondom: Real Techniques! Már két lánnyal is beszélgettük, hogy társulhatnánka rendelésben májusban, ha gondolod, csatlakozhatsz. :-)

    VálaszTörlés