2012. április 8., vasárnap

Napi smink - Lila

 Az előző bejegyzésben mutattam a körmöm, ennek örömére lila smink is született hozzá. Igazándiból nem jöttem még rá, hogy hogyan is kéne normálisan lefotózni a sminkem, mert eszméletlenül kifakulnak a képek sajnos ez a része nem nagyon megy a dolgoknak. A sminket se érzem valami jónak, mert a fotók láttán elég sok hibát találtam, amit a tükör és én is elcsaltam. A kommenteknél ne legyetek szőrös szívűek majd. :)
Az alapkoncepcióm a minél élesebb vonal meghagyása volt, ami nem is nagyon látszik a képeken pedig még a cellux segítségét is igénybe vettem. A másik amit meg akartam mutatni és amiért a smink is született, hogy egy olyan ceruzával készült, amiből ti is nyerhettek, a képeken nem egészen jön át, hogy mennyire élénk lila a színe. Sajnos a teszt fotó se sikerült fényesen, de azért valamennyi látszik belőle:
Tudom, hogy még van hova fejlődnöm, de a Húsvétra való tekintettel no meg a gyakorlás miatt megosztom veletek, ha tetszik nektek vagy van véleményetek a bénázásomról akkor nyugodtan osszátok meg velem minden kritikának és tanácsnak örülök!
Jelentkezzetek a nyereményjátékomra is, ha esetleg nem tettétek volna meg! :)

5 megjegyzés:

  1. Ohh..nagyon jól sikerült, büszke lehetsz rá!!
    A színek választàsa tetszik és szèp lett a tusvonalad is;-) Gratulálok:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj köszönöm szépen a biztató szavakat, akkor azt hiszem a jövőben is felpakolok egy két képet. Bár én nem nagyon szoktam elvadulni. Még egyszer köszönöm!!!!

      Törlés
  2. Szeretem a lila színt, nagyon szép sminket készítettél, tetszik :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádom a lilát!!! Köszönöm szépen a dicsérő szavakat igazán jól esett, mert sokszor elég bénának érzem a sminkem. De akkor tényleg próbálkozom! :)

      Törlés
  3. Nekem úgy tűnik, mivel én is hasonlóan profi vagyok fotózásban, mint Te, hogy ha természetes fényt kombinálok vakuval, akkor egészen megmarad a színek élénksége. Amúgy általában én is a plafonon vagyok, hogy a kép köszönő viszonyban sincs a valósággal...

    VálaszTörlés