2012. április 27., péntek

Sunfleur Sejtregeneráló Éjszakai Krém

 Eddig még nem használtam speciálisan éjszakai krémet, valahogy még nem vitt rá a lélek, hogy vásároljak magamnak ilyesmit. Viszont a Sunfleur Kozmetikai Kft. jóvoltából lehetőségem nyílott kipróbálni. Mindig úgy képzeltem, hogy ezek az éjszakai krémek zsírós, nehéz, lassan beszívódó készítmények, amik csak eltömítik a bőrt éjszakára, viszont ennek ellenére mindig nézegettem az üzletek polcain a kínálatot.
 Meg kell mondjam, amit ígér a krém nagyon is csábító:
A bőrnek a mindennapos környezeti ártalmakkal, szennyeződésekkel és egyéb külső - pl. a napfény okozta sejtkárosító, bőröregedést gyorsító hatással szembeni ellenálló képessége javítása érdekében szüksége van feltöltődésre, megújulásra, regenerálódásra. Ehhez a legideálisabb időpont éjszaka, hiszen ilyenkor megpihen a szervezet, a megtisztított bőr alkalmassá válik a különböző speciális hatóanyagok felvételére. A természetes összetevőkből álló DN-AGE növényi komplex segíti a DNA, elsősorban a napfény (UVA és UVB sugárzás) okozta sejt-sérülések regenerálódását, a Phytosteroid komplex a bőr lipid rétegét regenerálja, ezáltal elősegítve a teljes megújulást. Nagy segítség ebben a folyamatban a káros szabadgyökök megkötésére kiválóan alkalmas, anti-eging hatású E vitamin, a sejtregeneráló allantoin, a hidratáló panthenol; a shea vaj pedig a bőr megfelelő táplálásáról gondoskodik. 
Lássuk mit is tud a krém valójában:
A csomagolás: szép igényes papírdobozban érkezik 50ml-es kiszerelésben, a belsőben kék üveg tégely ezüst kupakkal. Nálam abszolút esztétikusnak számít. Meg kell említenem a műanyagvédő elemet ami megakadályozza, hogy a krém a kupakra kenődjön, ez nagyon hasznos ha például utazáskor is magunkkal hordjuk!!
A belső: lágy finom illatú krémet takar, meg is lepődtem, hogy nem sűrű ragacsos az állaga. Az illata nagyon kellemes, nem hivalkodó, felkenéskor el is illan.
Szerintem: amióta megkaptam rendszeresen használom! A bőröm nagyon hamar felszívja, a felkenéskor érzek némi feszülést, de ez hamar megszűnik. Nagyon jól hidratál, de mégsem zsírós nehéz tömör krém! Amin legjobban megdöbbentem, reggelente nem zsírós a bőröm tőle, pedig máskor ha bármivel is bekentem éjjelre az arcom akkor reggel diszkógömbként csillogtam. Gyulladt pattanásokat, arc vörösséget csillapítja enyhíti, a pórusaimat nem tágította és kellemetlen pattanásokat sem képzett. Nagyon szereti az arcom! Érett bőrre ajánlja a cég a terméket, viszont én 24évesen észrevettem, hogy nem árt egy kis plusz gondoskodás sem. Az arcom bársonyosabb frissebb, egyenletesebbnek is mondanám mivel a gyulladt területeket jól kezeli. Kíváncsian várom, hogy a nyári időszakban is ilyen jól szolgál e majd!
Kinek ajánlom? Nem csak az idősebb korosztálynak, hanem mindenkinek aki vágyik egy kis pluszra, aki úgy érzi, hogy kipróbálná egy jó éjszakai krémet! Nem utolsó sorban egy magyar termékről beszélünk, így ezért is egy plusz pontot adnék!
Fellelhető: Drogériák polcain,  az ára 2000ft körül mozog.
Több információ: Sunfleur weboldalán és facebbok oldalán.

Mivel a terméket tesztelésre kaptam ezért végszóként szeretném megköszönni a lehetőséget és a bizalmat, remélem tudtam támpontot adni annak, aki keresi a megfelelő éjszakai krémet magának!

2 megjegyzés:

  1. Én is ezt a krémet választottam, már vagy 3 hónapja használom és nagyon tetszik. Bár attól félek egy kicsit, hogy a későbbiekben ez hátul fog ütni, hogy igényes,érett bőrre való krémet használok a 20 éves fejemmel, viszont mivel reggelente babapuha arccal ébredek ezért nembánom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon imádom, bár 24évesen én se nagyon látom létszükségletét, de nem bántam meg! :)
      Tényleg látványos az eredmény. Néztem pont a blogodon lévő tesztet is, örülök, hogy neked is bejött! :)

      Törlés