2012. április 19., csütörtök

Újdonságok VI.

e.l.f. Eyelid primer collection: Edittől vásároltam, már régóta szerettem volna őket és végre adódott egy lehetőség, nagyon kíváncsi vagyok rájuk! Bár azt hiszem, hogy ez a 3darab elég nagy mennyiség főleg, hogy a Nyx-m több mint fele meg van, ezért biztos hogy a jövőben egy játék keretében új gazdit keresek majd az egyiknek, még kitalálom, hogy a champagne vagy a pearl lesz e az. :)
Elindultam a Rossmannba Maria tanácsára meglesni a NYC duókat, meg is vásároltam az Upper zest side-ot, annyira tetszik hihetetlen, hogy eddig elkerülte a figyelmem!!!! Köszönöm a tanácsod! :)
Persze megláttam az Essence ...spotted! szemfestékét, amit kihagyhatatlannak éreztem az új ecset mellett. Azt hiszem máskor nem nézelődöm ennyit...
Engem még nem ért utol a BB láz, mert elég tanácstalan vagyok a témában inkább a koreai kencék felé húz a szívem, de még mindig nem tudom melyik illene jobban az én bőrömhöz. Most sikerült összegyűjtenem 4kis mintát a Garnieres változatból, biztos kipróbálom a hetekben.
 
Nektek bevált a BB krém? Próbáltatok már NYC szemfestéket? Melyik e.l.f. szemfesték alapozót nyernétek meg?

4 megjegyzés:

  1. Oi...nagyon kedves vagy;-) Remèlem elégedett leszel az Nyc-vel. En is megvettem a Garnier BB kremjet, amivel nagyon meg vagyok elègedve. E.l.f töl pedig soha nem fogok többet rendelni. Ecseteket rendeltem egy pár hónapja, el is dobtam mivel nèmelyik eltörött az elso hasznalat utan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma élesben be is vetem, nagyon tetszik be kell valljam! Eddig tényleg nem nézegettem meg őket, de már gondolkozom a következő beszerzésén is. :D
      Na nekem is nagyon tetszenek az e.l.f. ecsetek bár eddig még nem volt szerencsém hozzájuk, de az gáz hogy ennyire rossz minőségűek. Akkor leteszek róluk.. :S

      Törlés
    2. Nem szeretnelek lebeszelni roluk, ez az en velemenyem az E.l.F-rol. Smink ecsetet nem vennek 13 kr -ert, megegyszer. Ha olcso ecsetet szeretnel, valaszd Sigmat;-) Megrendeljek neked Sigma eceset(F80)?

      Törlés
    3. Real Tecnhiques, csak ajánlani tudom, egyszerűen isteni ecsetek! :-)

      Törlés