2012. május 24., csütörtök

Májusi apróságok

 Az elmúlt hetekben szinte mindenem elfogyott, így lassan elkezdtem pótolni őket:
A Balea Málnás testápoló hab nagyon szuper, aki szereti a málna illatát érdemes beszereznie. Nem hidratál valami szuperül, de az illata kárpótol mindenért. Belle blogján láttam először és már akkor tudtam, hogy ha elfogy a testápolóm akkor megvásárolom. Itt tudhattok meg róla többet!
Az Alverde Körömvirág ajakápoló a Blistexemet váltotta fel, nagyon szuper kis termék hidratál és nem kell állandóan kenegetni. Engem nem zavar az illata, nem is lehet nagyon észrevenni bár alapból én se vagyok oda a körömvirágért.
Balea Olajos szemfesték lemosót már ismerhetitek, mindig újra vásárolom. Remek termék!
Alverde Aqua peeling perle arcradír, szintén használtam már régebben. Nekem bevált nagyon jól tisztít, nem sérti fel az arcbőrt! Sokáig elég, kellemes illatú, nyárra ő a megfelelő arcradír számomra.
Yves Rocher Kamillás arclemosó tej őt most próbálom először kíváncsi leszek rá, sok jót olvastam már róla!
Moschino Hippy Fizz őt szülinapomra kaptam, meg kell mondjam ő a legkedvesebb parfümöm. Évek óta betegesen vonzódom hozzá! Örülök neki nagyon! Vidám fiatalos, citrusos pezsgő illata van enyhén édeskés de nem tömény, tökéletesen illik hozzám. :)
 
Álmaim cipőjét pedig az ösztöndíjamnak köszönhetem, még Joy napok alatt vásároltam a Renoban. Nagyon szuper portéka, pedig nem vagyok oda az ilyesmi cipőkért, bár a szegecsek nagyon tetszenek alapból. Kényelmes, elegáns mégis hordható farmerrel is, de a főszerepe majd csak nyáron lesz. Ha egy picit jobb idő lenne akkor most is ebben flangálnék. Nem túl pénztárca barát az ára, de a 20%-os kuponnal meggyőzhető voltam. :)

A képek minősége nem lett a legjobb, nálunk jelenleg is nagy vihar van és nem tudok egyszerűen jól fotózni ebben a nappali sötétségben. Azért remélem tetszett nektek ez a kis beszámolós bejegyzés, kíváncsiak vagytok valamire részletesen? Ti miket vásároltatok mostanában?

Szép napot lányok!

6 megjegyzés:

  1. Ugy szeretem a bejegyzeseidet olvasni!! Jol meg van fogalmazva, nem ugy mint en, mar magyarul se tudok irni normalisan..;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én csak írásban tudok fogalmazni, olyankor a halott ló is csak alszik... viszont élőben valami kriminálisan tudok beszélni néha a betűk összekeverednek és új szavakat alkotok. Ez persze szóbeli feleleteknél cikis. :D

      Törlés
  2. Jaj, de jó dolgokat vettél :) Kipróbálom legközelebb azt a Balea lemosót, én még soha nem találtam tökéletes sminkeltávolítót, de ennek adok egy esélyt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én tényleg ajánlom, bár olajos állagú ami frankón megmarad a bőrön, de arctisztítóval lemosva eltávolítható ez az érzet. Vízálló szempillaspirált is simán leszedi, úgyhogy nálam ő a favorit! :)

      Törlés
  3. Tökjó dolgokat vettél! A parfümmel én is szemezgetek egy jó ideje, lehet hogy most rászánom magam... :) És a Balea lemosót is kipróbálom, az én Niveásom nem a legjobb :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legolcsóbban a parfümöt a Rossmannban tudod megvenni, sajnos a többi parfümériában jóval drágább. A Balea lemosót pedig tényleg ajánlom, nagyon jól leszedi a sminket!

      Törlés