2012. március 3., szombat

Hello Tavasz: Első rész!

Szeretnék elindítani egy kis sorozatot, ahol megmutatom nektek azokat a termékeket amiket szívesen használok tavasszal! Azért döntöttem úgy, hogy több részből fog állni mert senkit nem szeretnék lesokkolni a sok dumával és képpel. Azt hiszem tavasszal ezt senki sem igényli. :)
 Imádom a tavaszt, végre ki lehet bújni a kötött sapka sál alól. Előkerülhetnek a színes szoknyák harisnyák, színes kiegészítők és este 17óra után nem úgy kell haza kommandóznom a sötétben. Végre a Napnak is van ereje, nyílnak a virágok csiripelnek a madarak. Én tényleg szeretlek tavasz! :)
Lehet nagyokat sétálni, és nem a forralt bor után kell epekedni, hogy az majd felmelegít. Lassan nyitnak majd a fagylalt árusok is!

Tudni kell, hogy nem vagyok a színek nagy barátja ősszel és télen. Általában akkor szürke/fekete illetve barnába borul a kis világom. Viszont tavasszal előkapom a legvidámabb lakkjaimat is akaratlanul.
Nem szoktam az aktuális trendeket követni, inkább hangulatból öltözködöm és sminkelek. A körömlakkoknál viszont már tavaly óta tetszenek a halvány pasztelles árnyalatok, ezekből már van is pár darabom. A nude lakkok pedig az örök jokerek nálam, azokat tényleg bármikor bárhova lehet kenni.

A kis gyűjtemény főbb tavaszi darabjai:

Nálam a nude kategória: Catrice Moulin Rouge Light, Orly Taffy, Maybelline Peach pie, Opi Skull and glossbones. Ez a skála tényleg lágy színeket ölel föl. Nagyon is hordhatóak iskolába és munkahelyre.Ezek a kis visszafogott színek akár egy vizsgán vagy randin is megállják a helyüket.
A pasztell tónushoz az Astor Lemon zest, Barry M Berry ice cream, Maybelline Green park lakkjai tartoznak. Nálam ők a virágzás szezont jellemzik, igazán szuper színűek. A Berry ice cream nagy szerelmem volt, ő tényleg az én színem.
Különlegesebb az Opi Go on green lakkja és a Maybelline élénk Punky oronge lakkja. Az Opi nagy szerelem, az élénk narancs pedig kiváló bulikba!
A nude színek előnyei ha esetleg kicsit megkopnak nem fog olyan vészesen látszani, illenek bármilyen ruhához és egy egy színes virágos gyűrűvel igazán szépen mutatnak. A pasztell árnyalatok igazán divatosak lesznek idén, nagyon sok márka jelentkezik ilyen lakkokkal. Persze egy egy különlegesebb színnel pedig feldobhatjuk a napjainkat is, öltöztetni tudnak! 
 Azt hiszem hasonló színekkel senki sem fog mellé lőni, és tényleg tavaszba borulnak a körmök is. Ha egy színt kéne választanom az biztos egy halvány pasztell lila/orgona lila szín lenne. Remélem ti is birtokoltok hasonló csodálatos színeket!

Pár példa, ihlet keresőknek:

 A képek keresésében pedig a google volt a jó barátom: http://www.refinery29.com/nail-trends-spring-2012?page=1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése