2012. március 5., hétfő

Hello Tavasz: Harmadik rész!

 Az utolsó részben pedig a sminkünk alapját a szemre való termékeket taglalnám!

 Na ez az a fejezet, aminek csak a képzelet illetve az egyéni prevenciók szabnak határt! Azt hiszem a szemfestésnél senki nem alkalmaz szabályokat dogmákat, mindenkinek meg van a saját bevált receptje, hogy öltöztesse szemeit is tavaszias hangulatba. Persze itt is meg vannak a tuti dolgok, amik jól bele tudnak olvadni az aktuális trendek világába. Ilyenkor a színkör összes lehetséges árnyalatát színét lehet kombinálni a nude barackos barnás árnyalatokkal, vagy akár készíthetünk csodálatos színes már már festői virágmezőt eszünkbe jutató szemeket is. Persze könnyen át lehet csúszni a nevetséges kategóriába is, úgy hogy azt javaslom, hogy aki nem áll biztos lábakon a sminkelés területén az próbálja ne magára kenni a 180-as paletta összes lehetséges színét.
 Számomra a tavasz két részből áll, ilyenkor szívesen használok natúr matt barnás árnyalatokat de sokszor csillogóra veszem a figurát. Így a Sleek Oh so special palettája biztos kezet ad a szárnyalásaimhoz, ilyenkor jobban előtérbe kerülnek a rózsaszínes árnyalatok is. Ha már tényleg minden kötél szakad akkor kibújok én is a komfortzónámból és a zöld színhez merészkedem nyúlni; mondjuk nálam ez inkább bulik alkalmával fordul elő. Még néha néha a lila és árnyalatai is megfordulnak a szememen. Bár sok lányon látok napközben is élénk néhol már diszkógömbre hajazó nappali sminket, én sose leszek olyan bátor, hogy napközben színesbe pompázzak.

Az én választásaim tavaszra:
Sleek Oh so special

ELF Luxe, Wet'n wild Mystery Somkey

Bourjois Miss Spirit, Alverde Magic spirit, Catrice Fairy dust, L'oreal Cuivre brut- Raw copper , Manhattan Vip petrol, Essence Tinka's dress

Catrice Yes, I wood, Barry M Dazzle dust Fawn, MAC Expensive pink

YSL Touche Eclat radiant touch korrektor


Persze lehet tökéletes a rúzsunk, pirosítónk és a szemfestési technikánk is ha bőrünk nem épen a tavaszról árulkodik... itt azért azt is meg kell jegyeznem, hogy ilyenkor is oda kell figyelni magunkra! Vagy ha épen kilométeres karikák árulkodnak az éjszakai bulikról akkor azokat is próbáljuk meg eltüntetni, mert az nem épen üde tavaszi látvány.

Remélem tetszett nektek ez a kis mini sorozat ami a tavasz jegyében íródott, és tudtam én is pár hasznos tanáccsal vagy alternatívával szolgálni a sminkelni szerető lányoknak!

Pár példa, ahonnan lehet csemegézni:

2 megjegyzés:

  1. A kepek sokszor csalnak, draga...börhibak voltak, vannak es lesznek is. Fontos hogy megbaratkozzunk veluk is. Smink, fotozas es egy kis photoshop sokat javit ezeken a kepeken.

    VálaszTörlés