2012. március 4., vasárnap

Hello Tavasz: Második rész!

 Most pedig nézzük a tavaszi sorozat második részét!
  Úgy gondoltam, hogy a második rész a pirosítókról és a szájra való kencékről fog szólni. Pirosító mániába szenvedek, illetve a rúzsok és a szájfények is a gyengéim között szerepelnek. Azt hiszem tavasszal sem lesz ez másképpen.
A pirosítóimat már itt  bemutattam, nagyon imádom őket! Tavasszal biztos a Sleek termékeihez fogok legtöbbet nyúlni. A Suede megvásárlásakor már tudtam előre, hiszen egy nagyon natúr természetes matt árnyalatú pirosító, ami nagyon tükrözi a számomra ideális tavaszi smink alapját. A Rose gold pedig maga a csillogás, ezzel se fogok mellé nyúlni. Alverde Péche árnyalata, pedig hónapok óta a kedvenceim között szerepel a maga lágyságával.
 Imádom a rúzsokat és a szájfényeket, bár én tényleg képes vagyok pillanatok alatt eltüntetni az ajkaimról őket, de ennek ellenére mindig legalább 2-3darab lapul a táskámban. Észrevettem, hogy télen inkább szájfény párti voltam, mostanában kaptam megint rá a rúzsozásra, köszönettel tartozom a Kate Moss rúzsomnak ezért! Valahogy tavasszal jobban elbírom képzelni magamon a rúzsokat, lehet akár élénk akár nude jellegű is.
Na de lássuk miből is élünk:
 Rúzsok közül inkább a nude vonalat erősítem, de mellette a narancsos árnyalatok a nagy kedvenceim. A Manhattan rúzsok képezik a nude színeket, egy régebbi Rimmel és Astor rúzs a narancsosabb kategória a Barry M 147-es Peachy pink pedig a kettő közötti rést tölti ki. A Manhattan Soft Mat Lipcreamje az egy kedvencem, bár számomra élénk a választott árnyalat mégis tartós matt eredményt biztosít. Az ajakfilc viszont nem a kedvencem, főleg ha cserepes száraz a szám; ezért kapott helyet mellette a két ajakápoló is. Szájfények közül pedig elég nagy a lehetőségek tárháza, itt jobban is tudok a színeket között variálni. Kedvencem természetesen a Sleek Pout polisha melyet a Barry m rúzs fölé szoktam kenegetni, mivel fantasztikus vibráló narancsos eredményt kölcsönöz. Van pár régebbi Maybelline, Rimmel, Essence és Manhattan is közöttük.
A készletből hiányzik pár szín, ahogy észrevehetitek ti is. Az élénk piros és a bordó ajkak valahogy engem taszítanak, nem tudom magamon elképzelni és nem is állnak jól. Illetve a lilás beütésű árnyalatok sem, amik inkább a "beteg" látványt keltik.

 Ha szájra való lehetőségek közül kéne választanom, akkor biztos egy nude színű rúzsra szavaznék és egy élénkebb narancsosabb szájfényre. Szerintem ezek tavasszal szuperálnak a legjobban.

Nézzük a nagyokat:


Forrásom: http://www.harpersbazaar.com/beauty/makeup-articles/spring-2012-makeup-trends#slide-1

2 megjegyzés:

  1. Én ajakápoló mániában szenvedek :D :]

    VálaszTörlés
  2. Majd a napokban lesz egy nagyobb teszt, akkor érdemes lesz még benézned remélem ;)

    VálaszTörlés