2012. április 6., péntek

Újdonságok IV.






Alverde Nappali hidratáló arckrém olíva és napraforgóolajjal: mivel sikerült megint elhasználom a Vadrózsás krémem, ezért gondoltam váltok valami újra. Kíváncsi leszek, hogy szuperál; remélem nem fog zsírosodni tőle az arcom attól félek egy kicsit.
Jiangzhi Tongshu San Szűztea Forte Kapszula: Ne nézzetek butának, de mivel nagy diétázás közben vagyok és szeretném magam egy kicsit formába hozni, ezért keresem az ideális segítő társam, remélem a szűztea kapszulában mankóra leltem. Mivel magáról a készítményről csak jót olvastam, ami nem csak a külső hanem a belső egyensúlyra is pozitívan hat ezért bátorkodtam megvenni. Utána kérdeztem azért mielőtt megvásároltam, nem félek attól, hogy durva tünetei lesznek hiszen nem drasztikus módszerekhez folyamodok hanem az egészséges étrend melletti kiegészítésre vágyom csupán a rendszeres mozgás mellett. Esetleg ha próbáltátok akkor írjatok róla, érdekel a véleményetek!!!!
Bizsu karkötő a Takkoból: régi vágyam volt már egy karperec kollekció, és végre viszonylag olcsón hozzá is jutottam! Jupi!

Ti próbáltátok a krémet, esetleg a kapszulát? Beváltak nektek? Érdekel titeket a harc amit vívók az "úszógumimmal"?


Jelentkezzetek a nyereményjátékomra itt!!

4 megjegyzés:

  1. a kapszulával vigyázz, mert fosatós meg szívdobogásod lehet tőle :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na én az elsőtől rettegtem, de eddig lekopogom semmi mellékhatása nincs ilyen téren! De azért figyelem magam. Te próbáltad amúgy? Én még soha nem szedtem be ilyen bigyót ezelőtt. :S

      Törlés
    2. régen próbáltam, de csak egyszer-egyszer, mikor nem ment a wc-zés :)
      van egy másik változata, amiben hca van, az nem ilyen mosdólátogatós történet :)

      Törlés
    3. Na kezdek félni, eddig nem volt miatta ott ahol a király is egyedül jár. Legközelebb megkukkantom azt a másikat, bár reménykedem hogy nálam nem indítja be a dolgokat. (Bár most annyira bizonytalan lettem, hogy ezeknek az a céljuk, hogy pont beindítsák, hogy már ettől is félek.) :D

      Törlés